banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 19:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 187 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Jul 2009, 10:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jul 2004, 18:28
sinoc je stvarno bilo dobro... ne mogu da vjerujem da nije bilo vise ljudi.

a sto si tice komunalne...
jbga zbog takvih stvari smo tu gdje smo... i kako stvari stoje jos cemo nazalost dugo biti.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 15:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Dobro rece covjek - da je svirala Dragana Mirkovic, Semsa, Cana, Fahreta
i ostali likovi, ne bi bilo nik'ih problema.
Ovako, jbg, nekom iz gradske vlasti rok muzika isla na zivce,
orkenuo telefon, i pola sata kasnije, koncert prekinut.

Naserem im se ja na grad "turizma" u kojem gradska policija zatvara restorane, klubove i kafice prije ponoci.
Gdje da izvedes bilo koga ko ti dodje sa strane kad nakon dva piva te konobar tjera zbog fajronta.

I o kakvim ulaganjima u kulturu i omladinu pricamo, kad za normalne stvari nikad nema para,
a pola miliona maraka (od kojih bi se napravilo milion pametnih stvari) ima
za jednu breninu svirku i kafansku tucu ogrnutu u "sport"?

Ili dici ruke definitivno od svega i uclaniti se u snsd,
pa kod ujke/strike/tetka u ministarstvu pisati virtualne projekte za pranje para namjenjenih za stvarne potrebe?

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Nisam bio, jbg, besparica. Ne želim reći da je karta bila skupa, nije bila skupa za takav jedan događaj, a ko mi je kriv kad sam dekintiran...

To za komunalne pacove me uopšte ne čudi, thats the way the system works i o tome bi se mogli napisati eseji bez da se išta promjeni...

Nego, pogledajte ovo, ne znam da li tip laže ali je LOL, četvrti post:
http://www.rs-metal.com/viewtopic.php?f=3&t=4951&start=180

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Warrior of the Light je napisao:

Znam tog lika nešto pomalo, al dovoljno ga znam da znam da mu se tako nešto može desiti....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 16:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
Dzontra Volta je napisao:
Ah kakav samo zakon od koncerta...Očekivao sam a će Heep onako odsvirati, tipa "mi došli pare pokupt, a vi se i dalje ložite", ali brate, kako ga odsviraše svaka im dala.

Ja nisam očekivala da će odsvirati samo da odrade to, nisu takav tip benda. Odlično mi je što sviraju nove stvari i više ih forsiraju, baš se po tome vidi da nije po sistemu živjeti od stare slave. Evo ih, ''Still 'eavy still proud'' 8)

Slika

Slika

Slika

Usput, jel iko dijeli moje mišljenje da se organizatorima baš i nije isplatilo, mislim bilo je ljudi, ali nije ih nešto previše bilo, a kao dodatni plus i onako je većina vani izlazila kupovat alkohol, tako da njihovo 3 KM pivo baš i nije nešto pretjerano konzumirano.

Ne bi se isplatilo, jedino da su preživjeli od sponzora vjerovatno su više na njih i računali nego na prihod od ulaznica i pića. Juče je pivo bilo 2KM nije 3.

PS
Ovaj što kaže da je prespavao u WC, ako misli na one plastične to je vrlo teško jer bi ga stalno neko otvarao. Nemoguće da je ostao 5h unutra.

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 16:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Sto se love tice izracunato je da je bilo potrebno 5 000 prodanih ulaznica da bi bili u plusu a do prve veceri samo je 1 000 prodano
pa izracunajte... :(
Takodje, NAVODNO je Bosko Beuk izracunao da ce mu se tek nakon 5 godina ovaj festival poceti isplacivati tako da ovo ne bi trebao
biti prvi i posljednji Rock Open.

I jos jednom je*em sve po spisku gradskoj vlasti i komunalnoj policiji! :mad:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 16:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Revan je napisao:
Ovaj što kaže da je prespavao u WC, ako misli na one plastične to je vrlo teško jer bi ga stalno neko otvarao. Nemoguće da je ostao 5h unutra.

Možda je stidljiv pa se zaključao...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 16:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
Warrior of the Light je napisao:

Znam tog lika nešto pomalo, al dovoljno ga znam da znam da mu se tako nešto može desiti....

to je mila majka sta inace zna napraviti :D

do sad je isao 2 puta na koncert evergreya u BG... naravno ni jednom ih nije uspjeo pogledati, jednom se jednostavno nalio a drugi put nalio zaspao u parku da bi se probudio bez svih stvari, dokumenti pare telefon....

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

4000 ulaznica je bilo potrebno da izadje na 0... malo je naivan organizator ispao, kakvi sejtani i formule... pola bendova je trebao izbaciti napraviti fest od 1 dan i mozda bi se priblizio 0 ali ovako :lol: :lol: :lol: :lol:

a sto se tice onog prekida takodje je organizator kriv... vec kad je vidio da sve kasni trebao se malo okrenuti stvari ostaviti sejtane nek sviraju zadnji ionako ih niko nebi gledao i problem bi bio rijesen... a i nije mi jasno da nije mogao dobiti ili nije trazio dozvolu za rad do recimo 3 sata...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 17:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Okt 2007, 20:41
ja kolko znam Šejtani su svirali prvi dan što nema veze sa drugom danom.......

a čini mi se da je Alogija bila prva drugi dan ..... ako nisam nešto propustio 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 18:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Očigledno nijedan festival Alternativno orjentisan nemože dobit dozvolu iza 24h .. kao ni jedana manja svirka, ili kafić koji pušta alternativniju muziku....

i demo - fest neće preko 24 ..vidjećete :)

dabogda da me demantovali

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 18:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pobrkah sejtane i romulu :fadein:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 18:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
draganblazo je napisao:
Očigledno nijedan festival Alternativno orjentisan nemože dobit dozvolu iza 24h .. kao ni jedana manja svirka, ili kafić koji pušta alternativniju muziku....

Bogami, oce... Pa svi afterparty pocinju tek u 00:00

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gimli je napisao:
draganblazo je napisao:

Bogami, oce... Pa svi afterparty pocinju tek u 00:00

:D ko zivKo radisic

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 23:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
Nesto pricah sa svojima, ne mozemo se sjetiti je l' Brena bila na radni ili neradni dan?
Elem, Uriah Heep, SAVRSENO!
Zao mi je sto je situacija sa Jagodama ljudima pokvarila cijelu sliku, ja ih inace nesto pretjerano ne volim, pa mi je u tom trenutku bilo svejedno. Cula sam sta sam htjela.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 08:46 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Brena i Gladijatori ... po principu daj narodu "ljeba i igara" na fazon starog Rima ,, je bila radni dan... To pouzdano znam jer sam radio drugu smjenu a koleginicam mi trčala sa posla na koncert :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 12:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jun 2009, 15:02
e,ovako...

utisci iz srbiie: prvo,svaka cast i bosku i neli sto su se trudili da izadju u susret svima koji su nesto zahtevali,pitali,molili... to ovde od nasih ne mozete bas ocekivati...
drugo,pohvale za volontere na kastelu, izvidjace u kampu... pozdrav svima!
trece,prvo veliko zaprepascenje- prvog dana culi smo da se svi koncerti zavrsavaju u 00h ?!?!?! bilo je what a fuck????? e to stvarno ne mogu da verujem...
drugo veliko zaprepascenje- ti divni kasteloni :))) udarili sa cenama tako da nisam ni imao zelju da menjam evre za te njihove novce,lepo izadjes,popijes nesto dok je bila ona smrdljiva muzika u pauzi (katastrofalan izbor!,da mi je znati ko je tu bio dj :) ) i vratis se unutra. I ljudi koji su prodavali poce i menjali novac rekli su da ih je sramota sto su takve cene pica...
cetvrto,sam koncert! EXTRA provod,narocito drugi dan kada je bilo mnogo prijatnije vreme i mnogo bolji lineup... Svaka cast za Alogiu i bracu Brankovic, Uriah Heep (hmm,a jel se neko zapitao zasto su Divlje Jagode ostavljene za kraj?! -neko je znao ili racunao na to da ce koncert najverovatnije biti prekinut pa ajde da ispostujemo Uriah,a za jAGODE...ko ih j***),i da ne zaboravim quo-extra svirka prvog dana...
peto,sam grad je savrsen-centar je odlican,park,fontana u centru,reka vrbas-steta sto smo bili samo 3 dana...
sesto-o isplativosti-mislim da je organizator u gubitku bez obzira sto se ne potrosi mnogo za dovodjenje ovih grupa,ipak poseta jako ispod mojih ocekivanja...
toliko za sada...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
draganblazo je napisao:
Brena i Gladijatori ... po principu daj narodu "ljeba i igara" na fazon starog Rima ,, je bila radni dan... To pouzdano znam jer sam radio drugu smjenu a koleginicam mi trčala sa posla na koncert :lol: :lol:

I mislim da je podugo trajalo, ali se ne sjecam... Joj, joj, ccc...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 21:27 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Maj 2009, 17:17
petarnw je napisao:
e prvog dana culi smo da se svi koncerti zavrsavaju u 00h ?!?!?! bilo je what a fuck????? e to stvarno ne mogu da verujem...

Tako ti je to u zemlji seljaka na brdovitom Balkanu :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 21:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Sad, ima tu jos jedno vazno pitanje, na koje jos uvek odgovora od strane samog organizatora nema - da li su mogli dobiti dozvolu da festival traje bar sat-dva duze, da su to i trazili?

Ocigledno je da je satnica napravljena tako da fest bude gotov do ponoci, ali da li je to zato sto nisu mogli dobiti dozvolu, ili nisu trazili... Prosto je nemoguce poverovati da se za internacionalni festival ne moze dobiti dozvola do 2 sata posle ponoci.

Zatim, ako su vec znali da je tako kako je, zasto nastup recimo Formule 4, koja je i tako svirala obrade, nije skracen? Ipak je tamo bilo i vise nego dovoljno tehnickog i svakog drugog osoblja, da je moralo voditi racuna o satnicama...

I nimalo profesionalno sto nema zvanicne izjave na sajtu festivala povodom onakvog propusta, nije stvar jesu li Divlje Jagode u pitanju ili bilo koji drugi bend, ali izvinjenje prisutnima moralo se postaviti na sajt do sada.

I pored svega, drugi dan odlican, svirke savrsene, Alogia doduse poprilicno los zvuk imala, ali zato Apartman, ono malo D. Jagoda sto se culo i vanvremenski Uriah Heep sa fenomenalnom set listom (treci put ih videh uzivo, a konacno na domacem terenu), savrseni. I poseta je bila sasvim ok drugi dan, sto ce reci da je problem u odabiru bendova za prvo vece, ipak BC Sweet i tribute bend ne mogu biti headlineri... Da je uleteo kakav Whitesnake, medjutim...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 187 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]