banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 12:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 19:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Bilo vam je znači lijepo..super. Meni nije! Ja sam se baš bio naložio za odmor i zezanje..spremio šator..tuđi doduše..klopu..para ma idila.

I prvi dan u 18h moj vrli drug, koji nije htio da me sluša..ode da spava nakon 48h nespavanja i nekoliko boca rakije..ode gosn. u šator..

..I SVE MI ISPOVRAĆA!!! I ŠATOR, I VREĆU ZA SPAVANJE..I ODJEĆU..I KLOPU..SVE!!!

i onda puknem i odem kući.

Ako se neko sjeća šatora sa ogromnim Bob Marley-em na sebi....to je bila moja odaja.

Dok se nije pretvorila u najgori WC!

FUJ!!!

pamella...jbg..al` baš :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
sjecam se satora. superhik pa se boji malo zadaha rakije i bljuvotine po hrani? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 19:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jbg brate, previše i za mene.. :D

možeš li da zamisliš taj smrad na 110000 stepeni..??

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
kakav shit !!!:evil: :evil: :evil: a meni oci ispale, sve kontam tu je negdje on makar na ovom dj-vrbas stage-u :-? :D
ja mislim da se ne bih tako lako predala! mozda si se mogao nekako vratiti?
jbg, vise srece drugi put..... :angel:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 22:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
pero i superhik(naravno uz mene ) najveci tragicari festa :cry: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 22:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Na dešavanju posvećenom čovjeku kog je usmrtio pijani vozač 90% omladine se olešilo od alkohola...

Nije li to strašno? :cry:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ajoj odvaljotke...iskren da budem, jedino sto me je interesovalo bili su six pack i majke. i rambo...prvo u laktasima, a zatim i drvaru. nebitno. prvi jako kratko, ali zato bilo extra. bare me bas iznenadio, koji je uopste kurac trabunjao? ali otprasili su momacki, iako mi jos nije jasno kako je ta pojava uopste na nogama stajala. u sustini, jedan jako lijepo proveden dan, ali isto tako i nezgodan povratak nazad pod dejstvom alkohola. jedva ukrotih volan...sreca pa rekavice nisu daleko. pivo je cudo. pogotovo vise njih. a tek zene...neizivljene budale :fadein: karlo, rekoshe da si bash bio sladak tamo. pardon, slatkica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 23:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Citiraj:
ali isto tako i nezgodan povratak nazad pod dejstvom alkohola. jedva ukrotih volan...

Pa nemoj piti dok voziš, ili ako se već ne možeš suzdržati prespavaj u autu i vozi mamuran

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Piti ili biti.. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Jul 2007, 23:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Tiki the Boyler je napisao:
Na dešavanju posvećenom čovjeku kog je usmrtio pijani vozač 90% omladine se olešilo od alkohola...

Nije li to strašno? :cry:

E i ja stvarno ne kontam, pa kao da ih ovde na uzici drze pa dobiju malo slobode kad mrdnu od mame i tate, brate, i u BL piju svaki vikend, ali tamo su se ljudi poodvaljivali kao zvjeri, ne znam, ako je to cilj i smisao kampa i ovog festivala, sta ce nam onda, napravimo beer fest i gotovo, a ne da festival bude izgovor...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2007, 18:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2006, 16:08
narcisa_zumbulic je napisao:
Ornela je napisao:
usput sam bila u najboljem drustvu koje sam mogla pozeljeti sa svojom naj frendicom :D

Ulizice ! :wink: :D :D :D

Volim i ja tebe!!!!!!!!!!!! :love7:

Ajde da je bilo samo alkohola............ :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 09:11 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Nov 2001, 01:00
Tu manifestaciju ubuduce treba izmjestiti u neku vukojebinu gdje niko normalan ne zalazi.Krupa je,ipak,pod br.1 izletiste.A ono sto je ostalo iza ljubitelja roka moze se nazvati samo jednom rijecju-katastrofa.Na i oko igralista i kampa neopregledne kolicine smeca.Od Sastavaka (mjesta gdje se Krupa ulijeva u Vrbas) pa nizvodno do ade je sve tako usrano kao da su svi stiskali guzice godinu dana pa bas tu dosli da se iskenjaju.O spricevima i raznim cudima uz obalu da i ne govorim.Stvarno nemam pojma sta ce i da li ce neko nesto uciniti za dekontaminaciju tog jadnog dijela obale jer to je kupaliste vecinom za djecu.
Postujem svacije opredjeljenje,stil zivota i statijaznamsta ali daleko vam lijepa kuca od Krupe i obale Vrbasa.
Mada po meni je vise kriv organizator,trebaju obezbjediti prave uslove ili neka to vode na neko pusto mjesto,ovako dva dana vikenda se nije moglo spavati u vikendicama plus treba asanacija terena ko u ratu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka

krol, da te obradujem, prica se da ce sada exyu rock biti svake godine u krupi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
http://bojan5150.mojblog.co.yu/arhiva.aspx?year=2007&month=7

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 10:42 
Početnik
Početnik

VeLiKi je napisao:
krol, da te obradujem, prica se da ce sada exyu rock biti svake godine u krupi.

Ma sta me briga,dogodine puskom branim prelaz na svoju teritoriju preko onog vodovodnog mostica na uscu Krupe u Vrbas ili bar prvo ima da seru sa mosta i da se drogiraju na mostu pa onda prelaz.
Stvarno je ostala Ramicka deponija...uzas
Ipak od svega su najbolji komentari tamosnjih seljaka na frizure,brade i stil oblacenja...bar sam se nasmijao ko covjek...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka

podijeli sa nama bisere ruralne kreativnost?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 11:03 
Početnik
Početnik

Najbolje je kad tip stoji pred prodavnicom i stopa.Na ledjima mu korpa od pruca,pletena ali ona starinska.A cova u maloj prodavnici se zagrcnu pivom i kaze :"Sunce ti jebem odo kuci ovaj je ukro "krosnju"iz
moje stale cime cu prinositi kuruze da mrvim" i trk kuci da provjeri.Vraca se i kaze:"Nije,al vidi ga kaki je,lopov rodjeni,cupav,podbuno ko da su ga cele izujedale i cizme obuo,da se moze dobro popeti ali i uteci"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 11:14 
Početnik
Početnik

Dolaze one curice u prodavnicu i stvarno su mrsave,sto jest jest.Kad izadju napolje idu komentari:"Jes vidio kakva je,nema nidje nista,ko pritka""To ti je sve droga pojela,kako sise da joj narastu kad droga sve pojede""Hodaju oko Vrbasa i na sav glas vicu ima li ko trave""A stace joj trava""Ma to su ti oni sto ne jedu meso,samo travu,zato i jest vako mrsava""Vidi je kako je osisalo,mozda je jadnicu neko nocas omulao nidje nista nije ravno odsjeceno"....ma ludnica

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
_Krol_ je napisao:
Najbolje je kad tip stoji pred prodavnicom i stopa.Na ledjima mu korpa od pruca,pletena ali ona starinska.A cova u maloj prodavnici se zagrcnu pivom i kaze :"Sunce ti jebem odo kuci ovaj je ukro "krosnju"iz
moje stale cime cu prinositi kuruze da mrvim" i trk kuci da provjeri.Vraca se i kaze:"Nije,al vidi ga kaki je,lopov rodjeni,cupav,podbuno ko da su ga cele izujedale i cizme obuo,da se moze dobro popeti ali i uteci"

Hahaha, jako, jako!
Pazi, postavljalo se pitanje smeca, i organizatori su obecali da ce sve biti pocisceno iza posjetilaca... Obecanje, ludom radovanje. Tuzno je da su posjetioci toliki krkani da bacaju smece uokolo, a ovamo se pozivaju i oogradjuju od krkanluka koji vlada u drugim muzickim pravcima :-? Dvolicnost, sta ces. Meni je bas zao sto su zasrali i pobacali plasticno/staklene ambalaze, licno, sta god sam pojeo ili popio, ambalazu sam ostavio u ruksak i kasnije bacio u kantu/kontejner, ali nekima je to ili previse tesko ili ispod casti :roll:
Tuzno, pogotovo ako ima spricera kao sto kazes, najbolje bi jos bilo da neko neduzan dobije hepatitis zbog idiota koji se ne moze nositi sa zivotom :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka

krol...prejako! al prejako!!

a matere mi, stvarno ljudi nije bio toliki problem da dovuku one kontejnere ili bar BAR kese jebene najlonske pokace svuda po kampu i oko oba stejdza...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]