banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Apr 2010, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Oštro odbacujem navode da je Banjaluka selo, šeher ćehaja Davidović je nekoliko puta ponovio da je započeo bečizaciju ili ako vam je draže wienizaciju Banjaluke i to se vidi na svakom koraku.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2010, 18:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Citiraj:
Да додам, о култури и некултури можемо причати, али дајте оставите се тог етикетирања "село" које лијепите једном граду. Можемо говорити и о менталитету грађана који сигурно није сеоски, већ неки други облик.

Ok, pogresan termin. Izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio.
Citiraj:
Оно што ме чуди је да и даље употребљава етикету сељаци

Gdje?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
Kelly_Bundy je napisao:
ja se samo nadam da nece poceti naplacivati ulaz na demofest, a inace sve ostalo je super

Eh, ako bi uveli plaćanje karata, onda bi mogli komPotno izbacit' takmičarski dio :wink:
I ostavit' reJvijalni. Al' neb' više biJo Domofest :P

Kelly_Bundy je napisao:
Vjevoricinus je napisao:
Pola kljakana koji kvare stimung ne bi dosli da je ulaz 10 KM.

ako me nesto moze izbiti onda su to ovako glupe izjave bladi hel :angry3:

Potpis.

Samo si nam rekao koliko ti znas bilo sta o DF-u.
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 00:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
Pola kljakana koji kvare stimung ne bi dosli da je ulaz 10 KM.

Tol'ko supljiranja na racun ovih koji 'kvare stimung' je bilo na prosloj temi vezanoj za DemoFest da to nije za pricu :?
Mene samo zanima sta to neko mora uraditi da bi pokvario stimung onome ko sa dobrim drustvom ode da radi nesto sto voli.
Bude li ulaznica uopste naplacivana, bez obzira na cijenu, broj posjetilaca ce se prepoloviti.

Nisi u pravu.
Konacno ce doci Posjetioci.
A ne raja iz Trna i okoline.
Ti sto dolaze zato sto je besplatno kvare stimung.

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 01 Maj 2010, 01:33, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 00:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

le_papillon je napisao:
Ni ja ne znam koji su to koji kvare štimung... Prošle godine je bilo par pijanih klinaca koji su bili potencijalno opasni, ali zaobiđeš ih i nikome ništa. Eto, to su ljudi koji bi meni mogli pokvariti štimung, a priča tipa alternativa vs. fenseraj mi je stvarno glupa. Ulaz nikome nije zabranjen.

Nemojmo siriti konteks. Tamo nije mjesto fenseraju, zna se kakav je to fest i gdje se odrzava.... Tu nema dileme.
Elem, SMETAJU nase dobre seljacine koje (ne samo u prvim redovima) prave NICIM izazvane sutke i "nabijaju" (e, bas hocu tako da se izrazim) vecinu, koja je po svoj prilici krajnje tunjava... samo zato sto nije raja sa sela pa nece da pravi kojesta od sebe, i uzivaju na racun tudje dobre volje, odgoja i tolerancije...
To je postalo tako normalno da vecina sutke prelazi preko toga.
OTELI su nam DemoFest! Oteli!
Dodju samo da smrde, piju i traze kavgu.
Dosadilo im je da sjede ispred lokalne trafike.
Stavi ulaznicu i filtriraj smece. Nek' ih mama trpi kad ih nije vospitala.
Sta vam nije jasno?
:angry3:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zLo_krme je napisao:
muT@_6€kpuJ@ je napisao:
:lol:
Onda je sve selo osim par "globajniJEh" gradova, koji su, u principu, globalno selo.

Selo ti samo može biti u glavi! :D
Walker je dobro opisao jednog umjetnika :lol: rečenicom u stilu "Hoću i ja da budem slikar ali ne znam nacrtati Čiča glišu jer me sredina sputava". :wink: To govori mnogo.
Najlakše je etiketirati. 'Ajmo proglasit' sve selom. Kaj ne?
Jeb'ga "gori" smo od Novog Yorka, ParizERa (jesmo li u nekim stvarima gori il' bolji :wink: )... jesmo li selo? Ne globalno, već ono selo kojim etiketirate grad? Ono selo koje je vama pojam lošega.
Zašto je selo loš pojam? Zašto su seljaci zlo? Pošten narod koji, za razliku od nekih, zaista radi! Selo, koje hrani grad :P
Bitno je da je Banjaluka selo, a da su neki u njoj građani :confused2:
pa poradi mal' pa će bit' bolji grad. Ajde, neš' konkretno :wink: Lako je palamuditi i po forumima etiketirati. :P

A porediti se može sve, ali se najčešće porede slični.
Kol'ko ima u BanjaluKi stanovnika? Koji grad je sličan? Šta ima od događaja jedan, a drugi :wink:
Teži se ka boljem. Ofkors. Ali u realnoj situVaciji :wink:

Ja trenutno živim u gradu. Pod gradom podrazumijevam mjesto (nebitno koliko stanovnika) u kojem se ljudi ne etiketiraju po stilu oblačenja niti sjede na klupama i komentarišu druge. Znam tačno ljude koji sjede po kafanama u parkiću i komentarišu.
DFK i Demofest žele da naprave nešto novo i ja ih podržavam u svakom pogledu. Sve su bolji bolji. Počevši od plakata, sajta, organizacije....
U gradu imaš ponudu svega. I u BL trebaju postojati klubovi za SVE. A ne da sad ovi koji izlaze u City pub da govore prottiv dfk.. Hello?! Šta me briga kakvi ljudi izlaze i kako se oblače. ŽElim klub u kome mogu čuti dobar koncert. Želim festival kao što je DemoFest u svom gradu. Bolje da ima više mjesta za izlazak nego da nema... Bitno je da ima izbora i da se ljudi stvarno trude. + ona picerija. Nisam našla mjesto, al kad sam ušla oduševila sam se ambijentom i super su sredili. Stvarno se ljudi trude.
Banjaluka jeste selo i da, to jeste do mentaliteta. Nije bitno koliko stanovnika ima, bitno je da se isti okupiraju glupostima i zabijaju nos gdje im nije mjesto. I da im ništa ne valja.
A napisao si da "građani" porade. Pa rade, vidiš da rade, DF je dokaz. Nemoj mi sad izdvajati iz konnteksta da jedan festivan ne čini grad gradom, molim te....
A ovo za Čiča Glišu - pa slažem se. Nikad neću shvatiti ljude koji završe faks i onda se žale da su im Glamočaci uzeli posao. I samo u tom kontekstu priznajem datu rečenicu.
Ne znam što se vrijeđaš. Pa i ja sam rođena u Bl i znam da je selo. Koliko kulturnih događaja imamo? Koliko su isti kvalitetni. Pogledala sam predstavu u JAzavcu. To zovemo pozorištem? Lol.

Skoro da potpisujem.
(Ovo za Jazavac ti necu oprostiti -al' to je za neku drugu temu)
:D

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 00:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Znaci, neko ce doci na festival koji se naplacuje 10KM po danu, ali nece doci na isti kada je on besplatan?
I to samo zato sto ce cijena od 10KM odbiti one koji 'kvare stimung' ostalima?
Supljak :?
Ta prica o 'kvarenju stimunga' mi je tol'ko pacenicka, da to nije za pricu. Ponovicu se, al' cuj molim te - neko 100m od tebe ko te uopste ne konstatuje tebi moze da pokvari ugodjaj na svirci? :roll:
Na stranu to vrednovanje publike po mjestu iz kojeg dolazi? Sad je odjednom mali purger iz Zagreba bolji od nekoga iz Trna samo zato sto je 'Posjetioc'. Pff :?

Jedna od najvecih prednosti demofesta i ujedno razlog njegovoj ogromnoj posjecenosti je ta sto posjetioci besplatno mogu da slusaju domace i svjetske izvodjace za koje bi inace platili nekoliko desetina KM. Ljudi koji su ciljano dosli da cuju demo bendove su u manjini i to je cinjenica. Bez obzira sto je to slucaj, uopste nije nuzno da je u pitanju losa stvar. Narod besplatno dobije dobru zabavu, demo bendovi dobiju priliku da sviraju pred 10x vecom publikom nego pred kakvom bi svirali da je u pitanju samo festival demo bendova. Na stranu to sto ce svako od posjetioca, bez obzira sto primarno nije dosao zbog njih, pronaci svog favorita u jednom od demo bendova. "win win" situacija u svakom slucaju. Praviti bilo kakvo odstupanje od koncepta koji radi odlican posao je totalno bespotrebno, da ne kazem glupo. Pacenika kojima licni provod zavisi od toga ko je pored njega, sta je obukao i koliko se 'uzivio' u svirku, a sa kim nema apsolutno nikakve veze, je uvijek bilo i bice. Al' to je vec njihov problem.

PS.
Koristi opciju edit, nemoj pisati 5 postova zaredom.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 00:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

LemiGO je napisao:
Demofest je sasvim dobar koncept za uzimanje para, da sve se svodi na to. Prvo krene iz ljubavi i tripova, a kasnije se svede na kes, i tripanje mladjih generacija kako je to gotivno, kako je dobro biti pripadnik copora koji zna prave vrijednosti.

Jooooj...
Kako su bezobrazni! Oni bi da naplate! Sram i stid da ih bude!
Zmaju, neko provodi sate, dane i sedmice, pripremajuci, organizujuci... reazlizujuci taj DF.
Pa i ti radis za pare!
Niko nije rekao da su to PRAVE vreijednosti.
To su vrijednosti koje ODUDARAJU od onoga sto mass mediji forsiraju.
To je najblize alternativnoj sceni.
Konacno nesto i za nas drugacije.
Ja nisam proveo mladost na splavu
i drago mi je sto postoje DF i DFK.
Sve izvan toga je prazna prica.
DF i DFK su ono sto nam je trebalo.
DFK nije nekadasnji Onazis... ali, mozda to i nije tako lose.
Bilo bi dobro, da, bilo bi dobro da se ulaz naplacuje.
Zasto i kako - vec sam obrazlozio.
DFK ne moze propasti (finansijski),
ali kvalitet diktira publika...
a publika je odron... tezak.
Stavi filter... nabij cijene... forsiraj kvlaitet... Napravi brend...
ignorisi beznacajne... budi hram drugacijeg... nezavisan... neunistiv.
Borac Banjaluka - OoOo!
O:)

V@nja je napisao:
Znaci, neko ce doci na festival koji se naplacuje 10KM po danu, ali nece doci na isti kada je on besplatan?
I to samo zato sto ce cijena od 10KM odbiti one koji 'kvare stimung' ostalima?
Supljak :?
Ta prica o 'kvarenju stimunga' mi je tol'ko pacenicka, da to nije za pricu. Ponovicu se, al' cuj molim te - neko 100m od tebe ko te uopste ne konstatuje tebi moze da pokvari ugodjaj na svirci? :roll:
Na stranu to vrednovanje publike po mjestu iz kojeg dolazi? Sad je odjednom mali purger iz Zagreba bolji od nekoga iz Trna samo zato sto je 'Posjetioc'. Pff :?

Jedna od najvecih prednosti demofesta i ujedno razlog njegovoj ogromnoj posjecenosti je ta sto posjetioci besplatno mogu da slusaju domace i svjetske izvodjace za koje bi inace platili nekoliko desetina KM. Ljudi koji su ciljano dosli da cuju demo bendove su u manjini i to je cinjenica. Bez obzira sto je to slucaj, uopste nije nuzno da je u pitanju losa stvar. Narod besplatno dobije dobru zabavu, demo bendovi dobiju priliku da sviraju pred 10x vecom publikom nego pred kakvom bi svirali da je u pitanju samo festival demo bendova. Na stranu to sto ce svako od posjetioca, bez obzira sto primarno nije dosao zbog njih, pronaci svog favorita u jednom od demo bendova. "win win" situacija u svakom slucaju. Praviti bilo kakvo odstupanje od koncepta koji radi odlican posao je totalno bespotrebno, da ne kazem glupo. Pacenika kojima licni provod zavisi od toga ko je pored njega, sta je obukao i koliko se 'uzivio' u svirku, a sa kim nema apsolutno nikakve veze, je uvijek bilo i bice. Al' to je vec njihov problem.

Nije to suplja prica. Smogovci se okupe, strumfuju rakiju, Guraju raju, bacaju flase, vilene, i kvare atmosferu... a poslije sam ja agresivan!

Stari, ja sam znao iskljuciti ozvucenje kad popijem... Na sred koncerta. I vjeruj mi.... to je samo meni bilo duhovito. Da sam samo ja takav - pa i nekako. Ali, ove nove generacije su me presisale odavno. Nije meni zbog mene, al' ko ce njih kasnije indentifikovati?
Ja to, bolan ne bio, zbog njih... Brinem se... Sikiram se.
Kao posten Posjetilac, ja bih da uzivam o onemo zbog cega sam dosao... ali i neposten Posjetilac je gonjen istim motivima. I on bi da uziva u onome zbog cega je dosao. Vec slutis... On i ja nismo dosli zbog iste stvari... Pa, sta onda, kog mog i tvog, radimo na istom mjestu? On je to mogao, za iste pare (0 KM) i u rodnom mjestu, tamo gdje su ga naucili da se tako ponasa na javnom mjestu.

Ja sam, u svoje vrijeme, spavao na otvorenom u lokvici bljuvotina... I nije mi bio grch.
Al' sad se drugacije osjecam. Godine cine svoje. Ne trpim ljude koji imaju potrebu da pisaju pred mojom djevojkom i povracaju po publici.
Ja nema problem sa njihovom odjecom, niti mi smeta nacin na koji se oni zabavljaju, smeta mi to sto mi smetaju.

I sto se sve svelo na onu "pametniji popusta"... Pa Publika polako popusta... Posjetilaca sve manje a (kako ti rece) Posjetioca sve vise.
Uvazavam svacije misljenje i ne ocekujem nista manje.
Servus
8)

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 01 Maj 2010, 01:18, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 01:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
čova buraz

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 01:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kelly_Bundy je napisao:
Tupko je napisao:
Можемо говорити и о менталитету грађана који сигурно није сеоски,

vec malogradjanski, sto je po meni jos crnje

Sta je po tebi crno i jos crnje... to samo ti znas...
a na nama je da se udobno zavalimo u nase skupe naslonjace,
mlataramo glavom lijevo desno i smijemo se na sav glas
(misleci sta bi to moglo da bude),
potajno gajec' nadu da ce nasa zgodna djevojka cuti nas smijeh,
i doci da vidi cemu se smijemo, pri tome ce ponijeti
dva mrzla mala Nektara, sjesti u nase udobno krilo,
i grohotom se smijati i mlatarati glavom lijevo - desno...

DFK!

Halfe, jahane...

:cat:

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 01:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:

Sta fali publici na dosadasnjim Demofest festivalima? Nisu dovoljno 'alternativni'?
Posto aludiras na tu 'alternativnu' ekipu kao kvalitetne posjetioce - stavljanjem visoke cijene ulaznice na vrata demofesta ces izbaciti 90% njih i 10% ovih koji kvare stimung. Ma koliko se neko sad nasao uvrijedjenim, 'alternativnost' nase omladine se u vecini slucajeva da skucka nesto malo para, kupi 2l piva i presamiti se k'o majmun ispred Maxija kod Palasa ili u Petar Kocic parku. Takvi i njima slicni ce radije 10KM potrositi na 3 flase 2l piva i sjesti sa druge strane zidina kastela i slusati demofest na taj nacin.

Mnogo veca imena na sceni muzckih desavanja u regionu imaju problem da privuku publiku sa visekilometarskih destinacija, a nude jednako dobar ili bolji sadrzaj od demofesta. Jos jednom cu se ponoviti, jedan od najvecih, ako ne i najveci adut demofesta je taj sto je besplatan.

Citiraj:
čova buraz

Upravo to htjedoh reci - klasicna covaburaz filozofija.
Tacno treba naloziti one kockaste tipove iz obezbedjenja da na prvi znak rozog odjevnog predmeta na muskom posjetiocu demofesta odreaguju zustro i sa ogromnom kolicinom fizickog nasilja :lol:

Suplje, da suplje biti ne moze :roll:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 01:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:

Sta fali publici na dosadasnjim Demofest festivalima? Nisu dovoljno 'alternativni'?
Posto aludiras na tu 'alternativnu' ekipu kao kvalitetne posjetioce - stavljanjem visoke cijene ulaznice na vrata demofesta ces izbaciti 90% njih i 10% ovih koji kvare stimung. Ma koliko se neko sad nasao uvrijedjenim, 'alternativnost' nase omladine se u vecini slucajeva da skucka nesto malo para, kupi 2l piva i presamiti se k'o majmun ispred Maxija kod Palasa ili u Petar Kocic parku. Takvi i njima slicni ce radije 10KM potrositi na 3 flase 2l piva i sjesti sa druge strane zidina kastela i slusati demofest na taj nacin.

Mnogo veca imena na sceni muzckih desavanja u regionu imaju problem da privuku publiku sa visekilometarskih destinacija, a nude jednako dobar ili bolji sadrzaj od demofesta. Jos jednom cu se ponoviti, jedan od najvecih, ako ne i najveci adut demofesta je taj sto je besplatan.

Citiraj:
čova buraz

Upravo to htjedoh reci - klasicna covaburaz filozofija.
Tacno treba naloziti one kockaste tipove iz obezbedjenja da na prvi znak rozog odjevnog predmeta na muskom posjetiocu demofesta odreaguju zustro i sa ogromnom kolicinom fizickog nasilja :lol:

Suplje, da suplje biti ne moze :roll:

Budi ljubazan, pa i meni dozvoli isto.
Citiraj:
Takvi i njima slicni ce radije 10KM potrositi na 3 flase 2l piva i sjesti sa druge strane zidina kastela i slusati demofest na taj nacin.

...Mozda sam mogao citirati jos ponesto, al' vidim da ne vrijedi...
Elem TAKVI I NJIMA SLICNI i trabaju biti tu gdje si ih smjestio. Bas tu.
Medjutim, ulaz je besplatan... a oni nisu lijeni. I tako...

Koga si ti smjestio u aletnativce!!! Strasno. Samo - strasno... i nista vise. Ja takve zovem drugacije. Moji alternaivci, ljudi koji bi dosli da nije smrdljive zgadije, zive pristojno (u svakom smislu).
Nisi ti mene shvatio.
Jadnostavno:
Provincijalizam svake vrste, ostavite napolju. Unutar zidina vlada samo DF. A DF najbolje determinise tekst zbog kojega se i pokrenula ova diskusija.
Necu da produbljujem... Vidim da si umoran.
Ima dana... polako.

Poslednji put menjao Vjevoricinus dana 01 Maj 2010, 01:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 01:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene samo interesuje zasto tebi na tom demofestu bilo ko smeta? I taj 'alternativac' koji se otkida dvolitrom i onaj 'fenser' koji je dotad izlazio u Capo? Kako oni srozavaju kvalitet Demofesta? Kako oni lose uticu na tvoj provod? Kakav si ti provincijalizam primjetio na dosadasnjim demofest festivalima? Cak i da ima provincijalaca, sta se to tebe tice, kako oni direktno uticu na tebe?
Tog furanja da su ovi bolji od onih i da nekome nije mjesto na tom festivalu preko neke stvari :?

Citiraj:
Moji alternaivci, ljudi koji bi dosli da nije smrdljive zgadije, zive pristojno (u svakom smislu te rijeci).

Iz ove recenice se da zakljuciti da su ti tvoji 'alternativci' najobicnija grupa pacenika i mnogo veci provincijalci nego svi ovde do sada pomenuti.
100x mi je drazi onaj cupavac pijanac koji fura svoj fazon i zaboli ga dupe sto ja pored njega stojim u rozoj kosulji i ne upadam u trans kad cujem rifove nekog demo metal benda, nego neki tupan koji se snebiva i samo broji koliko je trenutno ljudi na tvrdjavi nepodobno da prisustvuje tom dogadjaju zbog neadekvatnog odijevanja/muzickog afiniteta/geografskog porijekla :?

JEDAN dogadjaj u BL tog tipa koji je vrijedan pomena (bez uvrede, ali ostali muzicki festivali sa 'alternativnom' muzikom su boranija u odnosu na demofest) i treba i njemu da ubijemo posjecenost jer se gospodi snobovima pravim 'alternativcima' ne bude na istom mjestu sa smdrljivim cupavcima i tupavim fenserima koji kvare ugodjaj :?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 02:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Mene samo interesuje zasto tebi na tom demofestu bilo ko smeta? I taj 'alternativac' koji se otkida dvolitrom i onaj 'fenser' koji je dotad izlazio u Capo? Kako oni srozavaju kvalitet Demofesta? Kako oni lose uticu na tvoj provod? Kakav si ti provincijalizam primjetio na dosadasnjim demofest festivalima? Cak i da ima provincijalaca, sta se to tebe tice, kako oni direktno uticu na tebe?
Tog furanja da su ovi bolji od onih i da nekome nije mjesto na tom festivalu preko neke stvari :?

Citiraj:
Moji alternaivci, ljudi koji bi dosli da nije smrdljive zgadije, zive pristojno (u svakom smislu te rijeci).

Iz ove recenice se da zakljuciti da su ti tvoji 'alternativci' najobicnija grupa pacenika i mnogo veci provincijalci nego svi ovde do sada pomenuti.

Smetaju mi svi koji se zabavlju na racun tudje zabave. Sta ti tu nije jasno. Znaci:
1) pijani, bezobrazni, idioti koji bude najnize nagone u ljudima.
2) raja sa strane, koja pravi sutke u pozadini, odnosno tamo gdje im nije mjesto (gdje su zene i djeca).

Ne znam u koju boju da smjestim font da vec jednom procitas ono sto pisem... Znaci SMETAJU mi posjetioci koji su dosli samo zato sto je ulaz BESPLATAN. Sta ti tu nije jasno??? Bacas me u ocaj i sve vise imam osjecaj da mi ga laganooo meces...

Citiraj:

Posjetioci se dijele (bar ih ja tako dijelim) samo po jednom kriterijumu:
1) na one koji su tu zbog onoga sto festival nudi
2) na one koji su tu zato ste ne znaju gdje bi

E, sad... cinjenica je da su jedni ovakvi a drugi najcesce onakvi. A ja sebi dovolim da generalizujem stvari - racunajuci da se neke stvari podrazumijevaju... medjutim, opet nesporazum.

Nw smetaju mi Posjetioci (kakvi god bili), zato sto su "Posjetioci" oni koji su tu radi sadrzaja i duha festa.
OSTALI mi smetaju (kakvi god bili).
Treba l' preciznije? :roll:

Citiraj:

Citiraj:

Pretjerujes.
Al' tvoj problem.
Meni je udobno u mojoj fotelji.
A da l' ona nekoga zulja - da l' moja fotelja nekoga zulja...
Vratimo se temi...

Alternativci nisu samo balavci koji zicaju pare za pljuge od staraca.
Danas su (nazalost) alternativci svi koji se iskreno raduju DF-u.
Ne da mi se...
Pisaj ga - nije ni vrijedno.
Nemoj se ljutiti... nemas zasto.

EDIT:

Citiraj:
...nego neki tupan koji se snebiva i samo broji koliko je trenutno ljudi na tvrdjavi nepodobno da prisustvuje tom dogadjaju zbog neadekvatnog odijevanja/muzickog afiniteta/geografskog porijekla :?

Ovaj konteks nisi mogao izvuci iz mojih rijeci. To se tvoja prljava podsvijest ruzno nasalila s tobom. Ocigledno ne razumijes o cemu pricam. To sto si ti sa strane - to je tvoj problem. Ja sam Bl-ovac i to ekipa sa juga nikada nece moci da razumije... to nije moj problem.
Elem, ponavljam, nisu problem Ti i Takvi...
problem su svi koji su dosli samo zato sto je ulaz besplatan.
Oni smetaju.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 17:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Dec 2007, 18:14
@vjevoricinus
sve si rekao brate, mislim da je svaki komentar suvisan

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 19:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
Vjevoricinuse, elito banjalucka, nije valjda da tebi neko moze da smeta!? I da ti kvari stimung? Ma daj...

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Kakav si ti licemjer. Armirani beton cojstva i postenja... daj, zeje... tu pricu.

@Keli
Mala, palac u usta i laganini.
8)

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2010, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
To se tvoja prljava podsvijest ruzno nasalila s tobom. Ocigledno ne razumijes o cemu pricam. To sto si ti sa strane - to je tvoj problem. Ja sam Bl-ovac i to ekipa sa juga nikada nece moci da razumije... to nije moj problem.

Odakle tebi da sam ja sa strane?
Rodjen i citavog zivota zivim u BL. To za ovu pricu nema ama bas nikakve veze.
Razlika je izmedju mene i tebe sto ljude gledam onakvim kakvi su, a ne da li su iz trna ili 'pravi banjalucani'

Ta tvoja prica i argumentacija je meni obicna suplja prica. Izvini, ali je tako. I nista sto kazes i pokusas objasniti me ne moze ubjediti u suprotno jer sam ja sebi i na vecim i na manjim dogadjajima od demofesta koji su imali vise ili manje pijanih budala od demofesta uspio napraviti dobar ugodjaj bez da mi je bilo ko smetao.

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 00:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
V@nja je napisao:

Citiraj:

100x mi je drazi onaj cupavac pijanac koji fura svoj fazon i zaboli ga dupe sto ja pored njega stojim u rozoj kosulji i ne upadam u trans kad cujem rifove nekog demo metal benda, nego neki tupan koji se snebiva i samo broji koliko je trenutno ljudi na tvrdjavi nepodobno da prisustvuje tom dogadjaju zbog neadekvatnog odijevanja/muzickog afiniteta/geografskog porijekla :?

JEDAN dogadjaj u BL tog tipa koji je vrijedan pomena (bez uvrede, ali ostali muzicki festivali sa 'alternativnom' muzikom su boranija u odnosu na demofest) i treba i njemu da ubijemo posjecenost jer se gospodi snobovima pravim 'alternativcima' ne bude na istom mjestu sa smdrljivim cupavcima i tupavim fenserima koji kvare ugodjaj :?

quote quote quote... Sa svim gore napisanim se slažem.
Walker je napisao:
Vjevoricinuse, elito banjalucka, nije valjda da tebi neko moze da smeta!? I da ti kvari stimung? Ma daj...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lol, nemoj tako, pa on je rođen u Banjaluci... :lol: U Banjaluci, ejjjj

Vrh

PostPoslato: 02 Maj 2010, 07:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Citiraj:
To se tvoja prljava podsvijest ruzno nasalila s tobom. Ocigledno ne razumijes o cemu pricam. To sto si ti sa strane - to je tvoj problem. Ja sam Bl-ovac i to ekipa sa juga nikada nece moci da razumije... to nije moj problem.

Odakle tebi da sam ja sa strane?
Rodjen i citavog zivota zivim u BL. To za ovu pricu nema ama bas nikakve veze.
Razlika je izmedju mene i tebe sto ljude gledam onakvim kakvi su, a ne da li su iz trna ili 'pravi banjalucani'

Ta tvoja prica i argumentacija je meni obicna suplja prica. Izvini, ali je tako. I nista sto kazes i pokusas objasniti me ne moze ubjediti u suprotno jer sam ja sebi i na vecim i na manjim dogadjajima od demofesta koji su imali vise ili manje pijanih budala od demofesta uspio napraviti dobar ugodjaj bez da mi je bilo ko smetao.

Ovo je muz. fest u mom gradu i hocu da se umijesam! Sta me briga za Exit i za dzukce koji laju u tudjem dvoristu. Ovo je pred mojim pragom i imam potrebu da iznesem svoje misljenje. I nemam namjeru da se nekome izvinjavam zbog toga. Zao mi je sto ne gledamo na stvari istim ocima ali to ne umanjuje vrijednost mojih argumenata. Nije dovoljno roditi se u BL da bi bio BL-ovac. To nije puko mjesto rodjenja to je stil zivota. Koji pored svega ostalog podrazumijeva i odredjeni stepen oholosti - pa sta???
Sit sam nadobudnih moralista, kvazi legata - sinova demokartije i sl. U govnima smo svi jednaki.... Al' posto nismo u govnima...
I jos nesto, to sto ti ne znas nista o zivotu i ne umijes da se zauzemes za sebe i sto si ubijedjen da je taj put na kojem si, put milosrdja, hriscanskog saosjecanja i razumijevanja, jevandjeoski put iskupljenja... pravi put... to je tvoja stvar. Vrijeme ce te nauciti.
Price tipa... ne smetaju mi seljaci, pijandure, prostaci, lokalni geaci, narkomani, prazne ljusture, droplje, jeftine navlake i sl. to pricaj nekom drugom... ja ti ne vjerujem ni RIJEC.
Nego sta, nego ti smetaju. Mozda ti smetaju vise nego meni... samo cekaj... doci ces ti na to. Polako...
@Slatko malo Krme
Ja sam ovdje iznio svoj stav.
U cemu je problem.
Nemam nista protiv ljudi koji nisu iz BL.
Smetaju mi nekulturni prostaci koji dolaze na DF samo zato sto je ulaz besplatan. Da je ulaz 10 KM ne bi dosli da podrze taj hvalevrijedan festival, bilo bi im zao da potrose lovu za koju mogu cio dan piti ispred lokalne trafike.
Neki misle da ni gradska raja ne bi dosla.
Ja mislim drugacije... - i to je to -
U cemu je problem?
Meni nije tesko da pljunem one koji mi se gade.
Je l' to nekome smeta? Sta ces... nismo svi prelivode. JBG
:cat:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 431 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]