banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 187 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jul 2009, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Rock punk i roze boja :)

Princezo, zaboravila si napisati "smrt narodnjacima"

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2009, 23:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2009, 02:35
Shabban je napisao:
Princess je napisao:

ROCK AND PUNK 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prokleta narkomanka!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol:

- Pjevaj kao da te niko ne cuje.
- Zivi kao da je Raj na Zemlji.

http://www.youtube.com/watch?v=YXdAIJK6 ... re=related

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 01:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Uuuuuuuh kakav sam samo ponos osjecao na moj grad nakon sto su veliki Uriah Heep zavrsili svoje...ali ne lezi vraze sat vremena nakon toga dolazi komunalna policija i govori Divljim Jagodama nakon 2 odsvirane pjesme da imaju jos 5 minuta??? Halooo!!! Nisam mogao vjerovati! po koju put ta laktaska govna srozavaju sve urbano sto se pokusa izvesti u ovom "gradu" i koliko ce to jos trajati! Kako me je sramota bilo kad je zele rekao da bi svirali ali da im ne daju vise :mad: :mad: :mad:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 01:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Okt 2007, 20:41
pakšu bio onaj ko ikad izašao na izbore i glaso za bilo koga..od ovi seljačina...

nama nepreostaje ništa već da idemo u NOVI SAD, BEOGRAD i ZAGREB jer to su gradovi u kome postoji kulturna svjest i razumjevanje za različite potrebe .....

A ovaj šupački ,,. selo - grad takozvani "administrativni centar" nabijem ga na onu stvar, nikad neće bit ništa više od provincije....

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 01:15 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Maj 2009, 14:25
Shabban je napisao:
Princess je napisao:

ROCK AND PUNK 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prokleta narkomanka!!!!!!!!!!

Hahahahhaahha....stvarno si me nasmijao.... :) :) Jel se ja sad kao trebam uvrijediti....ako to planiras....nije ti uspjelo :lol: :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 01:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Maj 2009, 14:25
Tommy Vercetti je napisao:
Rock punk i roze boja :)

Princezo, zaboravila si napisati "smrt narodnjacima"

Imas nesto protiv??????

I evo ispravka : CRKNITE SVI KOJI ZIVITE ZA NARODNJAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 01:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

reba im zapalit i ebeni... administrativni centar,,.......

uništli su sve ta seljačka govna ........ u ovm gradu od kulture...
Kad je BRENA ,,,onda moze nek ljulja do zore... moze birat tajming.. a mi moram u 16 h ići ko neki debili na koncerte...

jel to turizam

jel to ono što smo pokazali ljudima iz Slovenije, Hrvatske, Engleske, Srbije itd....

svaka čast momku koji se popeo i i.j...bo ih par minuta bubjnjevima... a mi da smo ljudi branili bi ga a ne ovako puštamo da ga odvedu....

puštamo ih da nam zatvaraju kafićee..
da nam gase svirke...
prekidaju koncerte...
rastjeruju iz naših parkova, naše tvrđave......
da nam unište BORAC
da nam sruše stadion...
da ruše zelenilo i grade luksuzne stanove za svoju "napaćenu" djecu"
da nam gaze pješake po ulicama

pa dokle čovječe ..dokle

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 01:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Ja sam mislio da se ne mozes prijaviti na forum ako imas manje od 13 godina, ali kada sam procitao postove princess, izgleda da ta zabrana na pocetku nekima ne znaci nista...
Sto se teme tice, bilo je super na Uriah Heep... Ono za kumanalno je bilo prejadno...
Za kraj, Long live Rock and Punk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 01:29 
Tableticharke ove...ccc...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 02:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
uriah heep koncert godine u BL definitivno!!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 02:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Avg 2007, 18:54
kako sam im se najebo majke.... smecari jedni... govna... a kako sam bio ponosan kad su pocele svirati jagode a pocela i kisa.. govna!

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 02:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2006, 18:43
grof_bl je napisao:
Uuuuuuuh kakav sam samo ponos osjecao na moj grad nakon sto su veliki Uriah Heep zavrsili svoje...ali ne lezi vraze sat vremena nakon toga dolazi komunalna policija i govori Divljim Jagodama nakon 2 odsvirane pjesme da imaju jos 5 minuta???

Da, taman sam se ponadala da smo počeli napredovati ali izgleda ništa od toga, i dalje ćemo morati putovati u Beograd, Zagreb i dalje da nešto vidimo. Naš grad još uvijek nije spreman za takav pomak.
Bez obzira, nisam dozvolila da mi to pokvari današnji događaj, bendovi su bili odlični. ( s izuzetkom Formule 4 koji su mi izgledali malo promašeno, pogotovo zbog onoliko obrada)

I wish to see the lost in me

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 02:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Revan je napisao:
bendovi su bili odlični. ( s izuzetkom Formule 4 koji su mi izgledali malo promašeno, pogotovo zbog onoliko obrada)

Da je dobro otpjevao obrade od Purple ne bi bilo toliko loše. No lik je svakako bio zanimljiv ( i Del Boy bi mu pozavidio ) i trudio se da napravi šou :)

Na kraju ukenjaše komunalci ili ko već! Mogli su pustiti ljude još 30tak minuta da završe nastup a ne onako prekidati. Ali što kažeš Raven, ne treba dozvoliti da to pokvari utisak o cijelom događaju. Heep fenomenalni (Bolder pogotovo), Apartman takođe, dobri i ostali bendovi.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 03:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nas par se na kraju tamo dernjalo, ali slaba vajda, okrenes se i skontas koliko je malo ljudi iza ostalo, pokusali smo kao neki mirni protest, koliko se moglo, ali su brzo rastjerali ljude. Onda dodje poriv da nesto polomis i napravis neku vecu guzvu, ali nema ni to svrhe. A onaj faca za bubnjevima je bio prejak. Jebiga, ocigledno da mogu da ljude karaju u dupe dok god im to dozvoljava(mo)ju. Kasnije, kad bolje razmislis, koga briga sto Jagode nisu odsvirale koncert? Mozda su ih neki i posebno cekali, ali, realno, koga boli kurac za tim? Dodje mi jos i da psujem i pljujem, ali nemam nesto volje, mada sam prije samo sat i po, dva, bio jedan od bjesnjih tamo. Treba sad to prespavati pa od sutra opet po starom - malo podmazes, da manje boli, i sve je ok.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 07:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Bas strasno :cry:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 08:03 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

može se sigurno i više.... nemoram palit po gradu ali ima i drugi načina

valjda ima mladih ljudi u medijima.. treba objaviti maksimalno ovu bruku...

doduše svi su kupljeni a naročito ova prodana RTRS....
kad je 97 bio puč u Banjaluci zaklinjali su se na onom balkonu Banski dvora kako su se istrgli iz režima i kako se neće više prodat... a šta je sad ?

- grafiti po gradu .... nemogu nam ništa ,, to ih najviše sada ..ebe, to im je trn u oku... ako primjećujete koliko pričaju o tome,.... jer namogu sprječiti taj vid izražavanja.. nemogu ga kontrolisati

na kraju krajeva pravićemo pjesme - otpora ,... što nas više pritišću veći motiv imamo.. ovo možda i ojača

PREDLAŽEM DA SVI BENDOVI U BANJA LUCI NAPRAVE PO JEDNU PJESMU - MOTIVISANU OTPOROM I UKAZIVANJEM NA KRETENIZAM LJUDI KOJI UPRAVLJAJU NAŠOM KULTUROM, EKONOMIOM, I NA KRAJU KRAJEVA ..ŽIVOTOM

I da negledamo samo na jučerašnji događja.... uzmite za primjer kako su samo sjb.. li BORAC.... namjestivši ove utakmice u zadnjem kolu kako nebi nastupao u Evropi.. da bi sada polako rasturali i ono jada što ima u klubu... sa željom da ga presele na Čaire... spoje BSK i BORAC u nekakav frankenštajn od kluba,
a opet sve da bi srušili Gradski stadion... podvlačim GRADSKI.... i izgradili parlament kao da , moliću lepo TRBONJE nemaju dovoljno konfora u postojećim prostorijama parlamenta i tzv. Administrativnog centra...

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 08:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Sa druge strane,,.. iza kulisa....

Organizovanje ovakvih festivala je jedna velika PERAČINA PARA.... jer se kroz nevladin sektor najlakše peru pare...... oni kao nešto malo organizuju .... kao traže sponzore.. kukaju da nisu ništa zaradili ,,.. mi kažemo : "ma da čovječe vidiš ti kako nemože ništa uspjeti... nema podrške" .. nasjednemo na priču... a ovamo FINA I LAGANA PERAČINA... dobro organizovana i zamaskirana..

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 09:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ah kakav samo zakon od koncerta...Očekivao sam a će Heep onako odsvirati, tipa "mi došli pare pokupt, a vi se i dalje ložite", ali brate, kako ga odsviraše svaka im dala. Samo mi je krivo što su bez ikakve najave promjenili redosljed koncerata, pa ja dođoh juče u pe` kado ono tek "Alogija" oko sedam, kao prvi koncert. Za pohvalu je promjena termina, ali mogli su bar to nekako najaviti...Mada u jednom trenutku smučio mi se koncert kad sam vidio lika sa neprejebivom "Star Wars" majicom, sve onako s Darth Vaderom, a ja je nemam...
Da nije bilo juče Heepa i preključe Balroom blitza, najbolji trenutak za mene bi bio triumfalno trganje narukvice, sve uz prateće psovke (iako sam je poslije opet morao sastaviti i na ruku staviti pošto sam se morao unutra vratiti,mislim tolko o "kad jednom skineš ne možeš više staviti" narukvicama)

Popokatepetl je napisao:
koga briga sto Jagode nisu odsvirale koncert? Mozda su ih neki i posebno cekali, ali, realno, koga boli kurac za tim?

Živa istina, ja na jagodama nisam ni bio

Usput, jel iko dijeli moje mišljenje da se organizatorima baš i nije isplatilo, mislim bilo je ljudi, ali nije ih nešto previše bilo, a kao dodatni plus i onako je većina vani izlazila kupovat alkohol, tako da njihovo 3 KM pivo baš i nije nešto pretjerano konzumirano.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 09:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ne da se nije isplatilo ..... već je to totalni finansijski kolaps, po mom mišljenju...

opet ako nisu imali neki dadatni dil ili dodatni prihod.... 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Jul 2009, 09:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

u svakom slučaju da se nestekne mišljenje da samo ocrnjujem....

sve je bilo na zavidnom nivou.... za prvi put - odlično....

osim ovog na kraju .. al to valjda i nadam se nije do organizatora.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 187 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]