Nebitno od koga si cuo? Pa ko moze bolje da zna od samih clanova benda? Ako si ti meni rekao da ste na Download.com imali 3000 preslusavanja pesme, ja cu to i da poverujem, jer nadam se da necemo lagati jedan drugog ovuda. Ako sumnjas u moje reci, dovoljno dokaza imas i da to proveris.
Pantera. Naravno da nisam mislio na period pre Cowboys from Hell, Vukela

Power metal album, kao i ono sto su radili pre ne racunam u danasnju Panteru (iako su i tad zvucali odlicno!). Govorim ti da nema neke preterane promene u njihovima albumima posle Cowboysa na ovamo (osim sto je Anselmu pukao glas, pa vise clean ne moze da peva).
Ako smo vec kod toga, Pantera je menjala pravac da bi digla pare, a ne Megadeth. Megadethu je bilo super na Rust in Peace, Youthanasii, ali opet su radili na zvuku i produkciji, i razvijali se (naravno, bolji mi je stari period rada, ali to sad nije bitno).
Sto se Exita tice, naravno nikad se ne zna, ali imamo ljude koji se zalazu da tamo sviramo. Disk je dostavljen gde je trebao dostavljen da bude, dalje nece zavisiti preterano od nas. Skoro sam bio u Novom Sadu, i ako ces iskreno, od ljudi koji organizuju cvrscu stranu Exita, Interfector je jedino ime (uz Apocalypse iz Trebinja) koje oni znaju iz cele RS (isto vazi i za TV Metropolis, Radio 202, Politku...).
Veruj mi, bolje bi bilo da te Srbijanska scena interesuje, jer to JESTE scena! O kakvoj ti izolovanosti pricas, a zivis u bezveznoj Banjaluci? Ti bi na zapad, a? U Ameriku mozda? Hoces, kako neces, pogotovo sa pasosem koji imas/imamo.
Srbijanska scena VEC JE u Evropi, samo ti to ne znas (kad malo bolje pregledam od kad pricamo, ti skoro nista ni ne znas

). May Result je izdao albume u Austriji, The Stone u Austriji, pa Nemackoj, Tornado u Nemackoj, Diluvium u Austriji, Alogia u Spaniji, Bombarder u Nemackoj... da ne nabrajam vise, i tako nikad nisi ni cuo za bendove koje pominjem, a kamoli slusao.
Apsolutno je nebitno odakle bend dolazi ako valja. Mi ovde imamo potpuno isti uvid u muzicka desavanja kao bilo ko na ostatku planete. Ja imam muzike vise nego bilo koji prosecan Nemac, Englez i sl. ako o metalu pricamo. Zato ne vidim zasto je bitno to ko je odakle. Uz to, u Srbiji ces svirati pred hiljadu + ljudi, a ako je to tebi mala stvar, izvoli ti na Dynamo, Wacken, ili ne znam gde vec hoces.
Okac je ispao iz svih muzickih tokova od kad je u vojsku otisao. I sam to znas, ali se ovde pretvaras.
Vudi, dobro si rekao je zapazen DJ, kakve to veze ima sa tim sto peva u HC bendu? (gde je sad Zule da kaze, nije to HC

)
Ajd da zavrsimo na ovaj nacin: uporedi Interfector sa nekim metal bendom. Na koji ti lici? Kad se ovde provalis, ako pokusas sa poredjenjem, to ce biti tacka na dosadasnji bezveze razgovor, jer ti upadas u teme o kojima veze nemas, i neces da se povuves vec se jos vise uvaljujes.