banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 14:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Sledeća

Glasajte...
Glasanje se završava 19 Mar 2007, 01:01
Antidope 5%  5%  [ 2 ]
Balkan Express 15%  15%  [ 6 ]
Interfector 20%  20%  [ 8 ]
Jubbooko sa negrass 8%  8%  [ 3 ]
Karavan 5%  5%  [ 2 ]
Manessagra 10%  10%  [ 4 ]
Post Scriptum 3%  3%  [ 1 ]
Recall 8%  8%  [ 3 ]
Revolt 23%  23%  [ 9 ]
Tobbaco blues band 5%  5%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 40
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 02:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2005, 16:00
Boro ja bas ne znam odakle ti takve informacije - prvo sto su neistinite - Revolt muku muci sa svim aspektima svirke kao i bilo koji drugi BL bend (dobro osim sa bubnjem, jer sam se ja potrudio da ulozim vlastiti novac u vlastiti instrument)...

A drugo - ako bi se neki bend snasao za neke pare, od nekog donatora, zbog cega je to toliko lose?
Mislim da zivis u iluziji ako mislis da bilo koji iole poznatiji svjetski bend (bilo kojeg pravca) iza sebe nema masineriju, sposobne menadzere i naravno sponzore...
Al' dobro, mnogi ljudi se ne mogu odvojiti od provincijalskih shvatanja jer jednostavno i nisu imali prilike da izadju malo i vide svijeta... dakle nisi ti kriv ako ne znas...

Boro je napisao:
Draco_Malfoy je napisao:
Samo jedan komentar - od maiden-a imam bar pola ploca, a imao sam sve kasete... Od sepulture i dan danas imam sve kasete - ovo je sto znam ovako iz prve, a sad da zbog tebe idem jos prebrojavati sta jos imam, ne da mi se. Ali ima tu i fear factorty-a, pa napalm death-a, i cannibal corpse-a, death-a, i sl.

vauuuuuuuuu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Veća patetika ispade nego što jeste.
Da parafraziram Šabana Šaulića:

Bio sam metalac
Nekada zbog nje
Lumpovao, tugovao
Cigani me svi poznaju
Bio sam pijanac, ovaj, metalac

Draco_Malfoy je napisao:
Ne, interfector nije imao ni pola koncerata kao revolt (koji je npr. svirao u danskoj, tj. vani u pravom smislu te rijeci)...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Velika turneja Revolta u sklopu promocije albuma?

Iz čijeg je džepa bila ta varijanta?
Fondovi za razvoj mladosti, pola ćemo para popušiti a pola, vala, i uložiti.
Ne budi smiješan.

Revolt se sjebao po svakom pitanju, i to je tužno jer im muzika vrijedi.

Idi zateži opnu na dobošu, grunućeš neku još goru glupost, ohladi se malo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 02:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A to za pola potrositi - pola popusiti - tek govori o tome da pojma nemas o stranim organizacijama koje su djelovale ili jos djeluju na nasim prostorima.
Daj im izvjestaj gdje ti se racuni ne poklapaju u 10km i odmah ti ukidaju sve finansije, gubis pravo na donacije, a sa velikim sansama da i kod ostalih prodjes isto...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 10:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
Draco_Malfoy je napisao:
Evo upravo slusam Slipknot, pa cu malo Mudwayne-a, pa cu malo Otep-a, pa bih mogao i malo m.head-a cisto da se podsjetim. Ako ovo nije metal onda dobro...

Ma super, nema sta.

Mogao bi sa nama i na Megadeth u junu,a? Posto vidim da ti metal tece venama :D

Pricas nesto o provincijalcima. Pa zasto onda ti koji si video sveta ne iskoristis to znanje (ako si uopste ista naucio)?

10 godina utvrdjujete gradivo samo u BL. To je sramotno i zalosno.
Revolt muku muci? Ne znas ti sta je muka ocigledno. Revolt je prvi album snimao za TUDJE pare, i to ogromne. Interfector je od usta odvajao pare da snimi i objavi taj album.

Svi Bl bendovi idu iz loseg poteza u jos losiji. Ni jedan bend nema nikakav potencijal za napraviti nesto vise van grada (kamoli objaviti album kako treba i prodati ga). Ne mislim na kvalitet svirke, vec na ono sto clanovi tih bendova imaju u glavama (ili su zauzeti desetim stvarima, ili kao Roga & Co guraju kolica sa bebama po gospodskoj). Ti, kad si vec pomenuo da si producent, nisi bio u stanju da za 5 godina rada benda izdvojis 15 dana i da snimite album, kad vec imate uslove kod tebe. To je ZALOSNO.

Ali hajde, znamo se, ekipa smo nekakva vec duze vremena, odrasli smo na istim mestima/klubovima, medjutim neke stvari zaista moraju da se kazu, iako tvoj odnos ka muzici znam odavno. Sad se samo pitam odakle ces nabavljati muziku kad je piraterija u gradu mrtva (ako si ikad i nabavljao nesto van grada).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 11:33 
RAT...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 11:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ajoj ljudi sad mi vec smor pisati vise, al' da vidim:

Prvo ja nisam bio u revoltu kad se islo u Dansku, ali posto sam ja isao u Dansku/Njemacku na slican fazon - znam da humanitarne organizacije nude takve i slicne 'aranzmane' u cilju neke sveobuhvatne integracije mladih Europe, pa pretpostavljam da je i revolt tad upao na istu semu.

Na isti fazon je revolt zapeo ljudima za oko kad je u pitanju bilo snimanje albuma - ali eto kad pogledas taj prvi album i to koliko je placen, jasno ti je da se besplatno ne moze dobiti kvalitetan rad (bar ne tako kvalitetan kao kad bi ga platio VLASTITIM novcem).
Iz bas tog razloga je revolt (uz jos par bendova) ulozio novca u pokretanje studija u BL, te ce sljedeci album da radi cisto iz svojih izvora.

To za Rogu je njegova licna stvar - ne znam sta ti imas protiv da covjek ima dijete - to ako ti nisi jos dovoljno sazreo da razmisljas o potomstvu, ne znaci da covjek koji je 1 god. stariji od tebe mora isto razmisljati.

Sto se tice cd shopova - ti si izgleda van svih tokova; Ja se ne sjecam kad sam zadnji put KUPIO neki CD - sve sto mi treba lako cu naci i skinuti sa neta, a uz super internet konekciju mi sad treba jos manje vremena.

Produkcija albuma: Prvo - album se ne snima za 15 dana. Drugo, album se ne snima ako nisi zadovoljan materijalom. Trece, ako jednom godisnje mijenjas basistu takav razvoj situacije ti ne ide na ruku. 5 godina jeste dug period, ali ako mi u bendu ne smatramo da je materijal dovoljno kompaktan, necemo ga ishitreno snimati, pa makar trajalo jos 5 godina. (mada kako stvari stoje, napokon sa jos jednim pjevacem, mi se cini da ce Recall ove godine odraditi taj snimak). Uostalom Recall ni ne postoji 5 godina, jos ako tome dodas kukijeve 2 operacije, onda je u pitanju i znacajno kraci period.

Na kraju GETO:
Licno nikad nisam bio optimista po pitanju geta (i tu se vjerovatno vecinom slazemo oko te organizacije)
1. Odnos vlasti prema vecini NVO-a je katastrofalan, dok stranci koji su omogucili da se geto otvori, bas insistiraju da domace vlasti budu jedan od glavnih faktora koji ce pomagati.
2. Kad se tome doda da je u samom getu ekipa bila razvodnjena na nacin da najbolje ideje, i najpotrebnije stvari nisu prolazile (znam koliko se tica isfuravao kad je u pitanju bilo finansiranje vjezbaonice), onda je ni ne cudi sto geto napravi korak napred pa dva unazad.

PS
Na Megadeth ne bih isao ni da me neko besplatno vodi (mozda da mi plate) - Em su madjarija, em postoje samo da bi od napaljenih metalaca krali pare. Jos "Cryptic Writings" iz 97-e pokazuje svu madjarnost tog benda i odnosa prema muzici - naisli na Skolnick-a u studiju kako tezgari neke solaze, pa se nalozili da i njima odsvira.
A znamo kome je, pored F5-a, David Ellefson otisao svirati bas u studiju kad je napokon shvatio sta je Megadeth... Mislim, ja znam, znate li vi?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 12:21 
Na svim koncertima kradu pare,inace ulaza nema...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

MANIC_MINER je napisao:
Na svim koncertima kradu pare,inace ulaza nema...

Sad, but true :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 13:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Dobro je, treba zavrsiti ovu raspravu jer gusimo temu (ako ju je uopste moguce zagusiti, kad niko ni ne postuje ovuda).

Revolt je snimao album za 10 puta vise para nego Interfector (ako je istinita cifra koju sam ja cuo). Rezultat, Interfector ima 10 puta bolju produkciju, a i ona nije ispala potpuno takva kakvu smo mi hteli (za to sluze buduci albumi)

Za te pare, Interfector bi snimio ekstra album, poslao oko 500 promo diskova u inostranstvo, i verovatno imao ugovor sa nekom od solidnijih evropskih izdavackih kuca (i ovako je malo falilo da se album objavi za Metal Age Productions iz Slovacke, malo jaceg izdavaca).

Ovo za Rogu. Da li je moguce da ja pisem toliko komplikovane recenice kad ih ti uvek pogresno shvatis?
Naravno da nisam mislio nista lose pod tim sto covek ima dete. I treba. Ali to pominjem kao nesto sto ce da ga uspori u radu sa bendom. Mislio sam na onaj deo da su BL muzicari ili nezainteresovani, ili zauzeti drugim (opravdanim ili ne) stvarima. Jel to jasno?

S obzirom Vukela, da ni sa jednim bendom nisi postigao nesto zapazenije, neke stvari nije ni cudo sto ne znas - sto duze cekate sa prvim albumom, to vece zasicenje i publike i samih clanova benda. NEMATE NI JEDAN IZGOVOR za do sad ne snimljen album! Sta god kazes, smesno je. Znam kako su tekle stvari kod vas, ne moras da mi pricas.

Ono sto vi svirate, 10 dana u studiju je dovoljan period. Ajd nabavi negde Rapid Force poslednji snimak, pa da cujes kako bend zvuci koji je toliko snimao. Skoro savrseno!

Ma znam ja da ti ne bi isao na Megadeth... Uostalom na koji koncert si otisao van grada zadnji put? Nekog veceg benda? Ili tvoj prefinjeni ukus ne mogu da zadovolje bendovi koji su dolazili u Hr ili Srbiju.

I dosta sa tom glupom pricom tipa "madjarija". Megadeth je planetarni bend kakav ni jedan tvoj ili moj nikad nece postati. Mustaine je zastitni znak citav zanra, ikona metala, a ti koji sedis u bednoj Banjaluci mozes samo da pricas gluposti kakve i pricas.
Ellefson nista nije shvatio. Ellefson se posvadjao sa Mustainom iz nekih njima privatnih razloga, to nikakve veze nema ni sa cim. Koji si ti to Megadeth intervju ikad procitao? Pljujes svako malo po metalu, a onda pokusavas sa pricom o istom. Ne ide to tako.

Geto je katastrofa, i mozda glavni razlog propasti muzicke scene u ovom gradu, jer su oni bili ti koji su imali priliku nesto da naprave, i nikad je nisu iskoristili (necu da prozivam po imenima, ali jasno je da su nesposobni za datu im ulogu). Zao mi je onih koji se trude tamo, ali kad bi rascistili sa onima koji zabusavaju, mozda bi jednog dana nesto i postigli.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 13:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Da ne iznosim netacne iznose, koliko sam ja upoznat, revolt je snimao sa 5 puta vise novca nego vi. Medjutim - Revolt nije imao izbor - bilo je snimajte u tom i tom studiju i bice vam pokriveni troskovi. A sad to da li taj studio trazi 1000, 10000 ili 100.000 km uopste ne zavisi od revolta - zato nema potrebe da pricas kako je neko trebao uloziti pare, kad te pare nikad nije ni vidio. Drugim rijecima, da je tebi neko dzaba ponudio snimanje, ti bi isto tako prihvatio...

Megadeth je planetarna madjarija i nista drugo. A Ellefson je otisao snimati s Cavalerom album, jer je shvatio da ovaj covjek ima nesto za reci, za razliku od megadeth-a koji, kao ni r.stones-i ne mijenjaju stil vec godinama - a zasto? Jer imaju sigurnost kod napaljenih metalaca, kojima periodicno ispustaju zastarjelu muziku u novim i novim produkcijama.

Prava evolucija je kod bendova tipa Pantere, gdje ljudi idu u korak sa vremenom i rizikuju ogromnu Heavy publiku, da stvore nove fanove Power Metala.

Sto se tice snimanja, jos jednom ponavljam, ne interesuje me vrijeme koje je potrebno - A Interfector produkcija nije nista posebno, ni nista bolje od revolta. Uostalom cak nista bolja od kompjuterskih snimaka nekih bendova ovde - znaci ishitreno odradjen album...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 14:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
Interesuje me cilj Recolla i Revolta sta je za vas napredak.
Nije da branim Interfector,mrzim njihovu muziku i uopste black metal i nikada nebi otisao na njihov koncert,ali CJENIM ono sto su napravili,taj proboj na srbijansku scenu i sviranje sa njihovim (nasim) najboljim bendovima,izdavanje albuma,poznavanje tih ljudi.....
Nemoj mi samo reci da Recoll nebi volio to isto raditi samo sa srbijanskim hard core ,cross over bendovima,da se nebi voljeli probiti na njihovu (nasu) scenu i raditi koncerte zajedno,izdati tamo album.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 14:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Drragac je napisao:
Interesuje me cilj Recolla i Revolta sta je za vas napredak.
Nije da branim Interfector,mrzim njihovu muziku i uopste black metal i nikada nebi otisao na njihov koncert,ali CJENIM ono sto su napravili,taj proboj na srbijansku scenu i sviranje sa njihovim (nasim) najboljim bendovima,izdavanje albuma,poznavanje tih ljudi.....
Nemoj mi samo reci da Recoll nebi volio to isto raditi samo sa srbijanskim hard core ,cross over bendovima,da se nebi voljeli probiti na njihovu (nasu) scenu i raditi koncerte zajedno,izdati tamo album.

Da parafraziram sebe: Da sam 'sef' u oba benda (iako ni jedan bend nema niti treba imati "sefa"), nikad ne bih pretjerano razmatrao srbijansku scenu... A sad ako ne vjerujes, sta ti ja mogu.

Srbijanci, zalosno je, gledaju samo sebe - Laki istice da su oni napravili neki proboj. Ja sam pomenuo da iz drugih izvora stizu suprotne tvrdnje, tako da ostaje samo Lakijeva rijec, jer ja nisam zainteresovan da tako nesto provjeravam. Ali u svakom sl. ako je njima to bio cilj, i ako su uspjeli, onda ok, nemam nista protiv.
Ako hoces neki uspjeh u Srbiji - moras biti Romana, a to je nesto sto ne me interesuje ...

Jedini napredak za bendove ovde je da pokusaju nesto sto je uradio System of a Down, koji je sa nepoznatog jezika presao na engleski, i sa dobrim menadzerom izasao na zapad. Sve sto odavde bar malo ne izadje van okvira bivse Jugoslavije uopste ne smatram za posebnim uspjehom.
Samim tim sanse bilo kojeg benda su male, kad se ovako postavi, ali sve drugo je u stvari vrcenje u krug.
Mislim evo - sta Interfector ima od toga sto je, ako je uspio, uspio nesto u jednoj sredini kao sto je Srbija - drugo bi bilo da su pozvani da sviraju kao predgrupa Slayer-u - to bi vec bilo nesto, a opet mozda ne bi znacilo nista u buducnosti...

Zasto bendovi odavde ne uspjevaju - fali im originalnosti, fali scenskog nastupa, fali uvjezbanosti, i najvaznije - nema menadzera, nema nekog ko ce pogurati bend(ove)

I jos jednom da se vratim na pitanje Srbije - Kad se sve sabere i oduzme, ulozeni psiho-fizicki trud u srbijansku scenu se ni u kom slucaju ne isplati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Joj Vukela, imas samo srece sto ovde nema kompetentnih da citaju gluposti koje pises.
Megadeth ne menja svoj stil?
Pantera menja stil?

Kakvo prazno lupetanje. Daj, jel vidis mozda mene kako prosipam praznu pamet na temama koje nemaju veze sa metalom? Necu da pravim budalu od sebe, i zato se drzim price koju znam. A ti tu pricu ne znas!
Jesi cuo ti Peace Sells..., Rust in Peace? Jesi cuo Risk? Youthanasiu? Pa ni jedan Megadeth album nema veze jedan s drugim! Osim sto je Mustaine na sve i jednom, ako to gledas kao zajednicko. Pantera pokazuje manje razvijanja zvuka (dok je postojala) nego sto je slucaj sa Megadeth. Apsolutno pogresan primer. A Cavalera, taj je tek ispusio, dok je spao na to da svira sa Bobanom iz Ritma Nereda ili Kojotom, a svirao je na najvecim svetskim binama.

Muzika Interfectora je slozenija i teza za snimiti od Revoltove i Recallove. Tu su tri klavijature, vise vrsta vokala (clean, death, scream, zenski vokali), i ne lupaj za kvalitet snimka. Da si cuo bendove sa SRPSKE METAL SCENE (sto je tebi nepoznat pojam, a Interfector je binu delio sa 90% iste) i malo poredio, mozda bi i znao. A sve to je postignuto za 8 dana rada. Da smo imali vise para, bilo bi jos i bolje. Ali videce se sa drugim albumom. Uostalom, disk Interfectora se distribuira u preko 20 zemalja sveta, i do sad nisam primetio da i strancima nesto smeta, kao i ljudima koji su kupili disk (ili si ti mozda merodavniji?).

Ti si se pokazao kao odlican producent, to apsolutno stoji. Ali ti fale neke druge stvari u glavi, o kojima sam ranije pricao (promocija, volja za radom, i postizanjem rezultata VAN GRADA).

@ Drragac - prica koji ti pricas je upravo ono sto i ja zelim reci. Nije bitno ko slusa koju muziku, ni meni se ne svidja ni Recallova, ni Revoltova, pa ni Antidope-ova, tek da ne pricam za ostale sa ove liste za glasanje... uostalom, ne svidja mi se muzika ni jednog BL benda, ali to nije razlog da ih ne podrzim kad mogu. Monument cemo odvesti u Srbiju prva prilika kad se ukaze. Oni jedini imaju sansu nesto da naprave vani, u pravcu kojem pripadaju (a ni to nije ono sto ja slusam kuci).

I upravo ovo sto vam je covek rekao - za toliko godina "rada", nemate nikakve kontakte u Srbiji, sa hc, metal, crossover bendovima. A pricas kako nema prolaza tamo. Niste ni pokusali. Ja sam i Okcu govorio za to, i mogu vam dati kontakte HC udruzenja u Bgu, ali nikad niste pokazali interes za tako nesto. Kome svirate onda?
Interfector ima kontakte u svakom vecem gradu u ex YU. Uopste nije problem za svirku BILO GDE u Srbiji (za metal najbolji region). Rad, rad, i samo rad, ako nesto hoces od benda.

Medjutim, vi svi imate jos jedan veliki problem - clanove bendova koji vuku svaki na svoju stranu. Ti danas slusas ko zna sta, Zoka konobar, koji slusao ni HC ni metal nije nikad, svira bas? Ovamo imate Vudija koji nije cuo ni 5 crossover bendova, covek DJ. I sta ocekujete onda? Dobro je kad postoji siri spektar interesa, ali vi niste ujedinjeni u ideji KUDA SA BENDOVIMA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 15:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

p.s. Nisam video ovaj tvoj zadnji post.

Bili smo na plakatima za svirku sa Anthraxom, a vrlo verovatno da cemo svirati i sa Slayer na Exitu. Binu smo delili sa par najboljih ug black metal bendova (Desaster, tri puta sa Negura Bunget), ali smesno je to pricati. Mnogo je toga sto se uradilo, jer smo mi RADILI.

I prekini vise da lupetas na temu Srbije! Nemas pojma sta se tamo na muzickoj sceni desava! Ne mozes ni tri benda nabrojati naseg ranga (tipa Interfectorovog i Recallovog). Nikad nisi ni svirao tamo. nemas pojma kakva je publika. Ukrako, NE ZNAS, a lupas.

Beograd, ako ne znas, ima vise stanovnika nego cela RS. I veruj da je konkurencija malo jaca. Pokusacete valjda jednog dana (za 5-20 godina kako se cini), pa ces i sam videti.

Hrvatska i Slovenija nemaju ni 20% onoga sto u Srbiji ima, medjutim, kako to dokazati nekome ko nije slusao bendove zanra koji svira?

A cekaj, sad smo dosli do toga da mislis da ja tebe lazem sa podacima? Ne verujes mi ni na rec? OK onda. Mozemo zavrsiti pricu, ako idemo na vredjanje kao da se znamo od juce. Jebe se meni sta ti mislis o Interfectoru i da li ces slusati ili neces, ali sve popisano, primeri SU TU, proveravao ti ili ne. Pitam se samo ko ti je taj tvoj izvor, kad ne verujes meni. Jel ti toliki problem otici i procitati te recenzije i videti 80 stranica tema na Yumetalu? Imas brate wireless net, proveri umesto sto sumnjas, ako hoces da nastavimo razgovor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 15:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Od koga sam cuo je nebitno, ne znam sto bih to uopste rekao (a kao sto rekoh, ako ste dobro primljeni - super ako vam je to bio cilj)...

Molim te ne provaljuj se za Panteru (ili se provaljujes ili ne znas da je Pantera na pocetku bila cisti heavy) ako je to slucaj onda o metalu znas manje nego sto sam sumnjao.
Pa Panterino mijenjanje pravca je bilo drasticnije nego npr. onog Igora iz Doboja iz Rock-a u Soft-Pop.

Za exit cemo vidjeti kad dodje do toga, zato je bolje da ne "pristavljas razanj dok je zec jos u sumi".

Znam ja da RS ima jedva 1.5 milion stanovnika, ali ocigledno ne zelis da shvatis poentu - Mene ne interesuje izolovana srbijanska scena koja nikad nece izaci u Europu, i da u pravu si - iz tog razloga i ne poznajem bendove.
A prethodno svemu ovom, da nema bendova poput Slipknot-a i M. Head-a, i sl. metal me sveukupno vise ne bi interesovao.

A kad vec pominjes Vudija - covjek je zapazen DJ (a prije toga vodja RAP grupe 4 Bl), koji je vec drugi ili treci put samostalno pozvan na exit.
Normalno da Okca ne interesuje to sto mu ti nudis iz Srbije jer covjek vidi sta vrijedi, a sta je presipanje iz supljeg u prazno.

Kvalitet snimka je onakav kakav sam rekao da jeste, evo upravo slusam ponovo - nista novo, nista sto nije vec vidjeno. I generalno vise zvuci kao sa probe nego iz studija...

All 2 Human je napisao:
p.s. Nisam video ovaj tvoj zadnji post.

Bili smo na plakatima za svirku sa Anthraxom, a vrlo verovatno da cemo svirati i sa Slayer na Exitu. Binu smo delili sa par najboljih ug black metal bendova (Desaster, tri puta sa Negura Bunget), ali smesno je to pricati. Mnogo je toga sto se uradilo, jer smo mi RADILI.

I prekini vise da lupetas na temu Srbije! Nemas pojma sta se tamo na muzickoj sceni desava! Ne mozes ni tri benda nabrojati naseg ranga (tipa Interfectorovog i Recallovog). Nikad nisi ni svirao tamo. nemas pojma kakva je publika. Ukrako, NE ZNAS, a lupas.

Beograd, ako ne znas, ima vise stanovnika nego cela RS. I veruj da je konkurencija malo jaca. Pokusacete valjda jednog dana (za 5-20 godina kako se cini), pa ces i sam videti.

Hrvatska i Slovenija nemaju ni 20% onoga sto u Srbiji ima, medjutim, kako to dokazati nekome ko nije slusao bendove zanra koji svira?

A cekaj, sad smo dosli do toga da mislis da ja tebe lazem sa podacima? Ne verujes mi ni na rec? OK onda. Mozemo zavrsiti pricu, ako idemo na vredjanje kao da se znamo od juce. Jebe se meni sta ti mislis o Interfectoru i da li ces slusati ili neces, ali sve popisano, primeri SU TU, proveravao ti ili ne. Pitam se samo ko ti je taj tvoj izvor, kad ne verujes meni. Jel ti toliki problem otici i procitati te recenzije i videti 80 stranica tema na Yumetalu? Imas brate wireless net, proveri umesto sto sumnjas, ako hoces da nastavimo razgovor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 17:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nebitno od koga si cuo? Pa ko moze bolje da zna od samih clanova benda? Ako si ti meni rekao da ste na Download.com imali 3000 preslusavanja pesme, ja cu to i da poverujem, jer nadam se da necemo lagati jedan drugog ovuda. Ako sumnjas u moje reci, dovoljno dokaza imas i da to proveris.

Pantera. Naravno da nisam mislio na period pre Cowboys from Hell, Vukela :) Power metal album, kao i ono sto su radili pre ne racunam u danasnju Panteru (iako su i tad zvucali odlicno!). Govorim ti da nema neke preterane promene u njihovima albumima posle Cowboysa na ovamo (osim sto je Anselmu pukao glas, pa vise clean ne moze da peva).
Ako smo vec kod toga, Pantera je menjala pravac da bi digla pare, a ne Megadeth. Megadethu je bilo super na Rust in Peace, Youthanasii, ali opet su radili na zvuku i produkciji, i razvijali se (naravno, bolji mi je stari period rada, ali to sad nije bitno).

Sto se Exita tice, naravno nikad se ne zna, ali imamo ljude koji se zalazu da tamo sviramo. Disk je dostavljen gde je trebao dostavljen da bude, dalje nece zavisiti preterano od nas. Skoro sam bio u Novom Sadu, i ako ces iskreno, od ljudi koji organizuju cvrscu stranu Exita, Interfector je jedino ime (uz Apocalypse iz Trebinja) koje oni znaju iz cele RS (isto vazi i za TV Metropolis, Radio 202, Politku...).

Veruj mi, bolje bi bilo da te Srbijanska scena interesuje, jer to JESTE scena! O kakvoj ti izolovanosti pricas, a zivis u bezveznoj Banjaluci? Ti bi na zapad, a? U Ameriku mozda? Hoces, kako neces, pogotovo sa pasosem koji imas/imamo.
Srbijanska scena VEC JE u Evropi, samo ti to ne znas (kad malo bolje pregledam od kad pricamo, ti skoro nista ni ne znas :D). May Result je izdao albume u Austriji, The Stone u Austriji, pa Nemackoj, Tornado u Nemackoj, Diluvium u Austriji, Alogia u Spaniji, Bombarder u Nemackoj... da ne nabrajam vise, i tako nikad nisi ni cuo za bendove koje pominjem, a kamoli slusao.

Apsolutno je nebitno odakle bend dolazi ako valja. Mi ovde imamo potpuno isti uvid u muzicka desavanja kao bilo ko na ostatku planete. Ja imam muzike vise nego bilo koji prosecan Nemac, Englez i sl. ako o metalu pricamo. Zato ne vidim zasto je bitno to ko je odakle. Uz to, u Srbiji ces svirati pred hiljadu + ljudi, a ako je to tebi mala stvar, izvoli ti na Dynamo, Wacken, ili ne znam gde vec hoces.

Okac je ispao iz svih muzickih tokova od kad je u vojsku otisao. I sam to znas, ali se ovde pretvaras.

Vudi, dobro si rekao je zapazen DJ, kakve to veze ima sa tim sto peva u HC bendu? (gde je sad Zule da kaze, nije to HC :D)

Ajd da zavrsimo na ovaj nacin: uporedi Interfector sa nekim metal bendom. Na koji ti lici? Kad se ovde provalis, ako pokusas sa poredjenjem, to ce biti tacka na dosadasnji bezveze razgovor, jer ti upadas u teme o kojima veze nemas, i neces da se povuves vec se jos vise uvaljujes.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 17:58 
Laki aj ti usporedi,ozbiljno kazem...zanima me...ja ne mogu ako mi vjerujes...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 18:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cuj sad ovo "nisam mislio prije cowboys-a", sta ja sad trebam da budem telepata?

Inace ja sam tebi dao link za 3000+ download-a, a mogao bi skinuti slobodu pa malo uporediti snimke, a evo ti jos jednom http://www.download.com/recall

Radije necu nigdje izdati album nego u Srbiji, ali pretpostavljam da ce oba benda nesto ganjati po tom pitanju - to je ipak samo moj stav, a ja necu kociti bend ako se bude islo na izdavanje za Srbiju...

hah Tornado? Jakog mi benda...
A to sto Vudi pjeva u HC bendu ima veze sa njegovim prijasnjim radovima - sa 4BL, koji imaju neko izdanje (ne znam da li je kompletan album ili singl) u svakom slucaju imali su bar jedan spot, a covjek je silom prilika DJ - nema podrsku i ne zivi kod roditelja kao vecina, nego svojom muzikom sam sebe izdrzava i zivi sam. To je nesto sto vi vasom muzikom i "slinim koncertima i popularnoscu" nikad necete moci finansirati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Maj 2005, 18:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

A kad vec hoces komentar interfektora - Rock-soft-death pravac - nesto sto se svojom jedinstvenoscu ne moze ni sa cim uporediti ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 289 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]