banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Jul 2025, 05:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Демофест
PostPoslato: 20 Jul 2014, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2009, 22:37
MRCoba89 je napisao:
Ja ne znam šta ste vi slušali!?! Pobjednici su realno razvalili i oni likovi što su bili treći sa onim odjelom. Ovi pankeri su bili isforsirani ako već o tome pričamo a to je sama reakcija publike pokazala. Najbolja bina, ozvučenje, sam zvuk, produkcija festivala, tehničari itd. Samo mi ne ide u glavu kako oni likovi iz BL što su svirali u finalu prodju a Benefit koji je podero prvo veče ne prodje. A fresh wave ne može ni stati u jednu rečenicu sa DF. Kakav je to festival na kojem će svirati tezga bendovi. Presmješno. :)

Kako tezga bendovi kad će osim naših lokalnih bendova svirati Majke, Pušenje itd.
A i naši lokalci su okej, Brutal Protest nije tezga bend.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 12:26 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Avg 2012, 21:31
Stratovarius je napisao:
MRCoba89 je napisao:
Ja ne znam šta ste vi slušali!?! Pobjednici su realno razvalili i oni likovi što su bili treći sa onim odjelom. Ovi pankeri su bili isforsirani ako već o tome pričamo a to je sama reakcija publike pokazala. Najbolja bina, ozvučenje, sam zvuk, produkcija festivala, tehničari itd. Samo mi ne ide u glavu kako oni likovi iz BL što su svirali u finalu prodju a Benefit koji je podero prvo veče ne prodje. A fresh wave ne može ni stati u jednu rečenicu sa DF. Kakav je to festival na kojem će svirati tezga bendovi. Presmješno. :)

Kako tezga bendovi kad će osim naših lokalnih bendova svirati Majke, Pušenje itd.
A i naši lokalci su okej, Brutal Protest nije tezga bend.

Vidjećeš ko će svirati od tih lokalnih bendova. ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
A Robinovi hudovi? :) Da me neko natjera da slusam onog dripca ili bih skrenula s pameti i bih mu grkljan zubima pregrizla.
Posto niste kacili druge izvodjace kontam da su bili bolji.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 12:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Jesu Tupasi tezga bend?

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 12:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Na demo bendove sam prestao da idem, jer imam tendenciju da se iznerviram kad neki dobar bend ne prismrdi finalu, a pobjednici na kraju budu neki ništa-novo generički bendovi. Mislim, to je potpuno očekivano, ali opet...
Od headlinera me ništa nije previše zanimalo, osim Eyesburn koji su bili mnogo dobri. Romeo i ekipa su mi bili simpatični, kao i BNH iako ne slušam ništa slično. Guano apes ništa posebno. Pohvalio bih izbor muzike za afterparty, mnogo inteligentniji od onog što je po gradu uobičajeno. Šteta što nije bio oragnizovan poseban stejdž za after.

Začudili su me sigurnosni propusti. Kad je bio fajront vidio sam nekoliko staklenih flaša na zemlji, što nije nimalo ok. Neko od pijanih budala koji prosipaju pivo po publici bi mogao da se, u nastupu alkoholnog ludila, dohvati takve staklene flaše.
Zatim, zašto obezbjeđenje i policija NISU reagovali zbog tuče tokom bisa BNH???? Makljalo se nekoliko likova, ako je neko bio tu mogao je vidjeti retarda u zelenoj majici koji je izgleda dobio po nosu, pa je počeo da se zalijeće u publiku i udara koga stigne, s očiglednom namjerom da izazove masovnu tuču. Nekako su ga uspjeli smiriti, ali policija (koja se obično za sekundu nacrta u takvim situacijama) nije se ni pojavila, kao ni security.

Btw. je se ikom od vas sinoć prifuravala neka babetina sa pitanjem "zašto vi niste u crkvi na svetoj misi?" :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 12:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2008, 01:08
Dobar je bio Demofest...ja ih najcesce samo kritikujem zbog ovog ili onog, al' ne mogu ovaj put grijesiti duse. Pa dobro narode, nismo mi metropola, budimo realni, jedva grad da ima 300 000, a bili su nam tu i Max i Ejpsi i Hevizi. A ako su demo bendovi smrdili, to nije lose, nego je normalno, jer to im je i posao :). Sto kaze Iggy pop :Who s the best lover? Who plays the best guitar? Who fucking care, under the stars...
A ko je ukrao, pronevjerio, iskoristio itd stvarno necu da se smaram time,svako nek se brine o svojoj dusi...

Spoiler:
Jedino mi se ne svidja ono sa sopstvenom valutom...ko ce jos u onoj svoj guzvi mijenjati lovu...

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 12:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, to je najgore.. Vidjela zaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Ukinuli su to na Exitu

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jel? Onda ce i ovi nasi ukinuti za godinu-dvije. :D

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Ne kontam što ljudima smeta što se DF ugleda na Exit? Realno ako je to najbolji evropski festival, ne vidim boljeg uzora.
Mene je iznenadila količina publike, jer šrošlih godina nije bilo ovoliko ljudstva na demo bendovima.
Ono što mi se najviše dopada je što DF ispunjava sve neke moje muzičke želje, jer kad bih ja čuo neke svoje omiljene sekundarne bendove, poput Fun lovin criminalsa, ili Max Romea.

Mislim da bi DF puno poboljšao kad bi se prebacio na drugi dio kastela, kad se isti renovira. Onaj rock fest se tamo održavao, kao i stand up festival. Bilo je isto puno ljudi, samo se pravila puno manja gužva...takođe nema stubova da zapinjem.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Demo bendovi - prije sam se nervirao sto zaista kvalitetni i/ili originalni bendovi po pravilu ne prodju u vecini slucajeva u finale.

Ista prica, dobiju par stotina prijava, a kad se izadje na binu, skontas da od 30 bendova, bude uvijek barem 5-6 koji apsolutno ne znaju svirati ili pjevati.

Tako da sam isto lagano okrenuo ledja od poente festivala - demo bendova, dodjem, malko oslusnem vecinu bendova i ne nerviram se nego cekam headlinere.

A organizacija je genijalna, prvo vece cekas 20-30 minuta na pivo. Premalo sankova, NEMA KONZERVE, nego opleti po tocenom, a znamo koliko je to brz proces... Debilana, i jos im nestane piva negdje malo iza ponoci.

Drugu noc su bili malo pametniji, stavili jos nekoliko sankova, napunili pola frizidera sa konzervama, al mahuna, drugu noc nije bilo ni pola ljudi kao prvu.

Prvo da se mame napomenem za ulaz/izlaz na samo jednoj lokaciji,i to na uzanim vratima pred kojima su stepenice. Pa otvori dva ulaza stoko bezrepa, ljudi su ulazili po 30-40 minuta, ko da ides u Mongoliju!

Samo da im njezno jebem majke i njihovoj politici knjiga/pribor/igracka. Radio sam cijeli dan i doslovce sa posla direkt na ulaz oko ponoci, fizicki nisam stigao nigdje drugdje, i gospoda me vrate jer nemam igracku. Okolo ljudi nosaju kurceve privjeskice 2x2 cm, i time ce se kao djeca igrati i nesto ce im znaciti, a od mene nece da prime cenera za ulaznicu za prikupljanje sredstava za Doboj i Samac.

Pa jebem ih maloumne, em sto ljudi nisu znali da treba igracka, em nemas gdje kukpiti, subota u 20 i vise casova otkad se moglo uci na DF. Pa zar ce privjesak biti korisniji nego da neko da novac koji ce trebati tim ljudima za osnovne potrebe, o jebem te drzavo naopaka.
Fino kutiju stavis za priloge, ko nije znao, stigao, zaboravio kupiti igracku, tutne pare i time je daleko vise pomogao. AL jok.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Prvo vece brko na trotoaru prodavao knjige po 2KM. Sinoc teta imala pun stolic igracaka. Nece te niko ganjati da te obavijesti kako se ulazi, ali kad se vec nisi stigao raspitati nemoj njih kriviti. Mada se slazem sa vecinom stvari koju si napisao.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ta politika igracka/pribor/knjiga je bas bezveze
Tim prije zato sto je 99% ljudi preko neke stvari donijela nesto sto ce imati malu ili nikakvu prakticnu primjenu ugrozenim klincima
Na stranu sto, kad je bas bila ozbiljna guzva, ispred mene polovina ljudi nije dala nista

Bolje da je karta bila 2-3-4-5-10-kolikogod KM i da su to dali kao pomoc nego ovo

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Zato sto se debilni hipster iz organizacije tripaju da su ovo cool organizovali, a ispali debili... Masa ljudi je delila i podelila sve sto je htela i imala nakon poplava i onda me neka usrana brankica sa svojim kul idejama treba podsecati kako treba biti human. Neka se napuse qrca

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa moglo se vidjeti po priči na forumu oko toga ko će koju knjigu donijeti za ulaz da od cijele priče neće biti nikakve koristi. Il' daj neku knjigu vrijednu čitanja (ako već ide kao pomoć poplavljenim bibliotekama) il' se jebi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Zato sto se debilni hipster iz organizacije tripaju da su ovo cool organizovali, a ispali debili... Masa ljudi je delila i podelila sve sto je htela i imala nakon poplava i onda me neka usrana brankica sa svojim kul idejama treba podsecati kako treba biti human. Neka se napuse qrca

Ti to ipak slikovitije kazes
:lol:

Ne znam ko mi je iritantniji od te ekipe
Brankica kao urbani bastion Banjaluke il' glavata Tepsicka kao puno istripovan svestran umjetnik
:banghead:

Citiraj:
Il' daj neku knjigu vrijednu čitanja (ako već ide kao pomoć poplavljenim bibliotekama) il' se jebi.

Ovako ce zavrsiti sa pet stotina "alhemicara" isl gluposti
Ideja je kretenska i totalna je propast
Pare i .
Plus sto bi naplacivanje ulaza sigurno rasteretilo guzvetinu unutra (sto, opet, ne bi bilo toliko lose)

I ovo da se "beton" ne moze koristiti sutra je blago retardirano

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:48 
Majstor
Majstor

blaf77 je napisao:
Prvo vece brko na trotoaru prodavao knjige po 2KM. Sinoc teta imala pun stolic igracaka. Nece te niko ganjati da te obavijesti kako se ulazi, ali kad se vec nisi stigao raspitati nemoj njih kriviti. Mada se slazem sa vecinom stvari koju si napisao.

nazalost nisi u pravu.

obisao sam sve standove, ostala je jedino gusjenica od metar i neki medjed, nisam se ni usudio pitati koliko kostaju. dakle, ko je dosao na pocetak urbana, mogao je kuci da se okrene

prvu noc, mogao je brko prodavati i za pola marke pivu, jesi li se ti pokusao na hladnom pivu pomjeriti vise od 1 m? Ako jesi, znao bi da do izlaza treba barem 10 minuta najstrasnijeg guranja ljudi, i to ako si jak i mozes razmaketi rulju. A nazad bi usao, pa za jos jedno 20-30 minuta. DAkle, 40 minuta USRED KONCERTA, a ne bi ti ni dali da uneses pivu unutra.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:50 
Majstor
Majstor

ovo za beton i da se koristi samo za 1 dan prosto ne mogu povjerovati

pa krvi bi im se napio da je nestalo pive, a ja imam jos 15 maraka u betonima koje moram trositi na vodu i fresh ili baciti jer sutra ne vaze

jesu li bar vracali pare?

o mamu im

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nestalo je bilo piva u cetvrtak
Nisu vracali pare i nije se beton mogao zamijeniti za aktuelni

Meni je ostalo 2-3 od cetvrtka, probao sinoc nesto uraditi sa njima - decko na standu samo slegao ramenima (nije do njega, dzabe da ja njemu nesto psujem, kad on sa tim nema nikakve veze)
Nisu to sad neke pare da su vrijedne spomena, ali je princip toliko malouman da je to strasno

Al' dobro, to je urbano i nije seljacki
I kul je

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2014, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Vanja jebala te tepsicka kada je pomenu... Na njen lik moram bensedin popiti da se smirim, prasica feministicka sa kul stavovima...

Jos jednom, jebala te ona, dabogda je ozenio

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]