Popokatepetl je napisao:
Ovogodišnji DF pokazao da Banja Luka, okolina, pa i cijela RS nemaju: pivo da valja, bendova da valjaju, i dvoje suvislih zabavljača-voditelja da valjaju.
Utisci sa prve večeri su - loš ton, gomila bendova sa lošim tonom, gomila loših bendova, gomila dosadnih bendova, gomila klonova Darkvud Daba. Onih par bendova koji su bili iole dobri i slušljivi su, logično, ispali. Prežderani s bili zabavni ali takođe muku mučili sa zvukom, a sa Kelis sam pobjego jer me malo smorila, a i počela je kiša a meni se spavalo, ali sjajno cura pjeva...
Lijepo je što je u prethodnom postu toliko pažnje posvećeno demo bendovima

Slazem se u potpunosti.
Najgori demofest do sad po kvalitetu bendova izuzevsi Downstroy i ovaj Banjalucki bend, a gle cuda oba nisu prosla dalje. Smijesno. Iako nisam neki podrzavalac to super-grubog-deranje metala, nisu mi jasni ovi u ziriju.
A to sto se tice voditelja - nista cudno, nama je uvijek bolje tudje govno nego domaca pita. Mislim, ovu curu PR demofesta znam licno, Brankica zavrsila privatni fax, starci je gurnuli u to. Dobro ona to sve i vodi kakva bi mogla org. da bude - doduse ni ona nije iz BL, nego iz Gradiske, al ajd.
Sve u svemu smijesno i bilo bi nepostojece da iza toga ne stoji Akvarijus i da svake godine ne prevare neku pivaru za sponzora.....
PS
Jedina pozitivna stvar je to da se moze pogledati Skindred za 10km i nada da ce veceras biti nesto kvalitetnijih demo bendova.