Tikica je napisao:
Da li je bio neko sinoc od ovih sto su dobili karte na nagradnoj igri? Kakva je procedura sa tim? Ja imam isto tu kartu pa planiram da idem veceras, ali su slali i mail da ne mogu svima dati te karte sto su ih osvojili

Dvije cure sto su isle sa nama, dobile su karte na ljepoti i zdravlju (novine valjda) i mi tamo, a njih nema na spisku. Pita gdje su dobile karte, oni kazu a ovaj kaze da od njih nisu dobili spisak, pa zovu oni njih, zovu cure poslije njih i kazu da ce poslije radnog vremena odmah donijeti da se ne brinu...i u zadnji cas su donijeli....aj izvadili su se jedva.
Dzontra Volta je napisao:
Ah, da triumfalno žalosna narukvica, da se stado obilježi....osjećao sam se ko u nekom konc. logoru, a tek pogleda kad sam se kući kroz gospodsku vraćao...
Ja sam svoju upravo razrezao, posto necu biti veceras, ali nije mi smetala, sreo sam masu ljudi u gradu i sinoc i danas da je nose, al i jednog ljaksea dok sam sa drugom cekao nesto, uletio on u fazonu pun grad ljudi s narukvicama, ko da su s Tunjica dosli pa obiljezeni, a ja cu jel ovakva mozda hehe zasutio uglavnom

.
Slikao sam se sa Irinom

u bekstejdzu, poslije kada su odlazili, spopalo ju 20-ak cur(ica)a, svi hoce da se slikaju.... ali bila jeraspolozenija za slikanje od Langera, mi htjeli prici, a ono neki likovi kraj njega pitaju da se slikaju, a on nesto nije bio raspolozen pa smo prosli kraj njega, uslikao ga iz daljine.....
A dosta vidim ljudi s foruma je bilo, mogli smo pivu neku dogovorit

, ja sam sreo Gimlija, popricali malo na brzinu, ali ne vjerujem da je do kraja skontao ko sam