All 2 Human je napisao:
Whitesnake je napisao:
Nisam rekao da pustaju Smoke on the water ili sl.hitove,ali cek jesu li ti bendovi umrli,mislim na Purple ili Ws ili...
Ma nisu umrli, vec se uvek jedna-dve pesme od pomenutih vrte vekovima... Kao da nemaju boljih pesama... gde je kakva Wings of the Storm od WS da se nekad pusti? Gde je Nightrain od Gunsa? Children of the Damned/Heaven Can Wait itd itd itd od Maidena... dosta mi je vise tih preforsiranih pesama, bendovi imaju po 10-20 albuma, a ovuda samo 1,2 pesme se vecno pustaju...
EU... ja bih pre u EU nego u novi rat koji je kad tad izvestan. U stvari, ja bih samo pasos kojim mogu da putujem po Evropi bez viza, ali to je neka deseta tema

Pa u pravu si sto se toga tice,mislim i ja realno da hitovi nisu najbolje pijesme,jer bendovi biraju sta ce biti hitovi,jer ono sto odaberu u repertoar kada je svjetska turneja i promocija novog albuma,to i ispadne hit.Meni je recimo od WS najbolja pijesma Sailing ships,od Purple-a mi je prejaka pijesma Knockin' at your backdoor,a pola ljudi nije culo za nju,jer nije hit,dalje kada vec spomenu Gunse Rocket Queen najaca,pogotovo zadnji dio...Medjutim kada bi se pustale pijesme koje su neisforsirane i koje su,pa recimo nazovi "nepoznate" mislim da opet ne bi bilo dobro,jer ima ljudi koji ne znaju o svakoj grupi sve pijesme,nego od samo 4-5 grupa,medjutim ima i dosta ljudi danas u holu koji su gotovo nabubali tekst napamet od pijesama koje ce biti u holu,a generalno ne slusaju skoro nijednu grupu onako dubinski,pa bi se oni izbili nevidjeno

,valjda i to docekam.
Btw,koliko je repertoar postao smijesan evo napisacu ti neke pijesme koje ce uvijek biti od stranih grupa:
1.Bon Jovi-Runaway
2.Billy Idol-Rebel Yell
3.Metallica-Enter Sandman
4.Metallica-Master
5.Iron Maiden-Aces High/Trooper
6.Judas Priest-Painkiller
7.Guns'n'Roses-Sweet child o mine
8.Guns'n'Roses-You could be mine
9.Guns'n'Roses-Welcome to the jungle
10.Alice Cooper-Poison
11.Whitesnake-Here I go again(i to je krenuo pustati kada sam mu ja krenuo srati da mora pustati malo i WS-a)
12.Deep Purple-Hush
13.Deep Purple-Smoke on the water
14.AC/DC-Thunderstruck
15.AC/DC-You Shook me all night long
16.System of a Down-Aerials
...
mogu do sutra,a ovo je smijesno kako kada budem otisao i za pola godine bice isti repertoar.