banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 13:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 173 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Metallica mi je bez obzira na sve...
Odlican kultni bend 57%  57%  [ 32 ]
Nesto sto me podsjeca na mladost, davno bilo... 18%  18%  [ 10 ]
Sranje nevidjeno 13%  13%  [ 7 ]
Nemam pojma, slusao sam 2 balade...onako... 9%  9%  [ 5 ]
Nikad ih nisam cuo ili se ne sjecam 4%  4%  [ 2 ]
Ukupno glasova : 56
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 16:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2005, 00:21
"Stara gardo", potrazite sebi novi Trivium (The Crusade), bas je old Metallica meets Testament. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 17:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2006, 02:26
Citiraj:
2 mil prodanih StAngera (pored silne piraterije) ... govori da je album daleko od sranja!

Zasto se stalno navode tirazi kad neko hoce da dokaze kvalitet necega?Da li je onda najbolji pjevac svih vremena Michael Jackson?Da li onda svi trebamo slusati Joksimovica ,jednog od najprodavanijih domacih pjevaca?Da li bi onda svima trebao biti najbolji metal bend Nightwish zato sto su najprodavaniji u Evropi u 2004? Stalno negirate mogucnost da neki mali bend snimi remek djelo album, ali usljed nedostatka finansija ne mogne da ga plasira,i ne postigne te blistave tiraze. Da li se muzika svodi samo na broj prodatih primjeraka, ili neko razmislja i svojom glavom po tome sta mu valja,a sta ne?

Moze se st.Anger prodati i u milijardu primjeraka,Slayer,Death ce uvijek biti bolji bendovi od njih.

Don't mess with nothingness

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Znaci ne mos vjerovati...
Sad sam se prao ispuro. Jes ti neki klinac sta? Koliko dugo ti slusas muziku? Dve nedelje??? Poredis Metaliku sa Deathom i Slayerom. I uz to govoris o tome ko je bolji od koga... Aj najedi se sarme matere ti, ne da mi se objasnjavati nesto nekome ko ne konta nikoga osim sebe. Ove svoje fazone sa najtvisom i dzeksonom prodaj klincima u osnovnoj, mozda i progutaju to.
aj zivio.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Sep 2006, 23:26 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Lijepo,ovde se vidim razgovara na jedan "uljudan" nacin. Majmune, prije svega nisam se tebi obracao, ne moras da glumis drvenog advokata Antidope moze odgovoriti i za sebe jer sam komentarisao njegovu izjavu,a ne tvoju.

Prvo se pomene kako je st.Anger prodan u milione primjeraka i da je to razlog zasto je dobar, a onda kad se pomenu drugi bendovi koji su prodali toliko, a losiji su, i da to u stvari nije mjerilo, ti kazes da razmisljam ko da sam u osnovnoj skoli.Zapitaj se ti malo za svoje razmisljanje,dodjavola i ti i metallica, kad ne znas normalno pricati.
Da znas nesto o metalu ne bi djecije izjave ostavljao ovdje. Naravno da se metallica danas ne moze porediti sa death ili slayer, zato sto su oba ta benda 10 puta iskrenija od ovih ljigavaca koji su prodali i ono malo samopostovanja sto su imali i postali tipicne komercijalne prostitutke.Dok ih brane takvi poput tebe,sve je jasno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 00:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
vi jos kenjate o metalici? eh da ima moderatora na ovom forumu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 09:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Citiraj:
Zasto se stalno navode tirazi kad neko hoce da dokaze kvalitet necega?
Pa tiraz dodje samo na kraju, poslije dobre muzike. Majkl Dzekson nebi prodao toliko CDova da nije bio dobar u onome sta radi. I Zeljko J. je jako dobar u svom poslu...mene niko ne tjera da to slusam, ali kvalitet je neosporan.

Citiraj:
Stalno negirate mogucnost da neki mali bend snimi remek djelo album, ali usljed nedostatka finansija ne mogne da ga plasira,i ne postigne te blistave tiraze.
Na zalost, to je surova realnost, ne samo u muzici vec u zivotu uopste. Moze neko biti potencijalni genije...ako je rodjen u negdje u chuki i ako mu se tovljenje krmaka i pasha krava servira kao najbitnija stvar u zivotu, nista od njega (dok ne naguli i uzme stvar u svojke ruke).

@Thunderlord666, kad si vec spomenuo Slayer...nisu ti oni puno drugaciji od Metallica-e, samo nisu imali prilike da to urade, tj. Metallica se prva "prodala" i bilo im se lakse transformisati sa muzike koju su svirali...da je Slayer to uradio bilo bi bas nakaradno. God Hate Us... je maksimum koji su Slayer sebi mogli dopustiti da odstupe od svog fola, a vec su i tada pocele kritike da su sranje jer su uveli elemente "moderne muzike".

Citiraj:
ne moras da glumis drvenog advokata Antidope
on nije nikakav advokat, vec dijelimo isto misljenje.

Citiraj:
Naravno da se metallica danas ne moze porediti sa death ili slayer, zato sto su oba ta benda 10 puta iskrenija od ovih ljigavaca koji su prodali i ono malo samopostovanja sto su imali i postali tipicne komercijalne prostitutke.
Jes ti mozda upoznao momke iz Metallica-e? Zvucis kao da ih licno znas, kao da si im pitu s glave jeo?! :)

Sto se tice prodaje, najvise ploca su prodali Bitlsi i Elvis Prisli! Jesul i oni sranje, jel i od njih bolji Death i Slayer?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
AntiDope je napisao:

Sto se tice prodaje, najvise ploca su prodali Bitlsi i Elvis Prisli! Jesul i oni sranje, jel i od njih bolji Death i Slayer?

Jesu. Zato sto nisu metal. A cim nesto nije metal, to je automatski sr@nje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ko nije metal, pa oni su mu korijene postavili! Alo, rokenroll!? :lol:
Pa one vriske i trke zena za bitlsima ste samo mogli jos vidjeti u glam heavy bendovima....stat ja znam Poison, Cindirela, Skid Row (the best!:) ) Rasturanje hotela i trci za Sebastianom u Japanu, i tako to...
Oni su uveli tu energiju na svirke koja je kasnije evoulirala u mlacenje glavom i stage diving i mosh pit!

Poslednji put menjao Molotov dana 29 Sep 2006, 11:04, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 11:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Pero_Bombas je napisao:
AntiDope je napisao:

Jesu. Zato sto nisu metal. A cim nesto nije metal, to je automatski sr@nje.

Ne, ako nije metal ili hc onda je sranje. Tacka.
:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ptanje za Thunderlord666.
Jes bio na koncertu Metallice u Ljubljani, Beogradu? Znas li kako zvuci stvar STAnger uzivo? Odbija bubrege i tjera te da skaces na glavu!!!

ps. nemoj sad da mi napises da St Anger nije ni izasao kada je bio koncert u Ljubljani!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 13:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Thunderlorde, polozio si... :wink: ono "majmune" reci svom starom kad ga vidis, mozda ga to pogodi. A ja sam sad uvjeren da svaka rasprava s tobom nikuda ne vodi...ne znam ni zasto ovo pisem :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 13:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jul 2001, 01:00
smirite se.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 13:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

bubble girl je napisao:
smirite se.
Mir mir mir... ma sve je u redu, ovako metalci inace diskutuju, sve je puno rijeci fak, shit, mother, pusi, ass, cuga, droga, sex.... itd.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Sep 2006, 14:36 
Stara kuka
Stara kuka

e vidi babl grl, ja da sam moderator, ja bi njih sve zik zik. eh kad bih ja bio moderator...tacno moram naci neku semu sa jednim od moderatora ovdje.... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 21:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Bik je napisao:
Thunderlorde, polozio si... :wink: ono "majmune" reci svom starom kad ga vidis, mozda ga to pogodi. A ja sam sad uvjeren da svaka rasprava s tobom nikuda ne vodi...ne znam ni zasto ovo pisem :-?

Prvi si poceo da me prozivas, stoga se ne javljaj sada. Sto se mene tice, zavrsili smo sa razgovorom za sva vremena.

@ Antidope: na razglasu koji je Metallica imala u Beogradu (bio sam) i Ceca bi odrala bubrege. Sa parama se sve moze, ali ne i kupiti bas svakog covjeka. Medjutim,sa tvojim razmisljanjem o tome da mali bend ne moze snimiti bolji album ponizio si dobar dio muzicke scene danasnjice i bendove koji snimaju 100 puta bolje albume od novije Metallice, ali ne vrijedi pricati takvima.Samo slusaj sta ti se servira.

Citiraj:
Moze neko biti potencijalni genije...ako je rodjen u negdje u chuki...

Internet je postao dostupan cak i na ovim prostorima, neces vjerovati.Skines album benda iz Izraela i odusevis se.Manji bendovi imaju mnogo vise da ponude od velikih, nemaju pritiske od strane fanova, briga ih je da li ce nekoga razocarati, i sviraju iz srca, i za sebe.

Citiraj:
kad si vec spomenuo Slayer...nisu ti oni puno drugaciji od Metallica-e, samo nisu imali prilike da to urade, tj. Metallica se prva "prodala"

Ispravka - Metallica se JEDINA prodala. Nije Maiden, Sepultura, Slayer, Death, Anthrax itd. itd. Ni jedan od tih bendova nije poceo da se slika za Bravo casopise, da pozira po djecijim emisijama sa izjavama koje veze sa muzikom nemaju,niti je i jedan poceo da svira onako bijednu muziku kakva je na Load i Reload. To fanovi znaju,pa tako Metallica moze da svira pred 20 000 ljudi koji su produkt Pink kulture (na onom stadionu vise je ljudi bilo koji vole Van Gogh nego Slayer, isto kao i u autobusu kojim sam ja isao na koncert, a bio je organizovan prevoz!! - Karleusa je izjavila kako ce ici na koncert i sl. To je njima urbani, IN dogadjaj, a to metal nikad nije bio, niti ce ikad biti - i ne treba).

Citiraj:

Ne, TO JE TVOJE MISLJENJE, a ne moje! Ja sam upravo rekao da to ne treba da bude mjerilo,ti si taj koji tvrdi suprotno!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2006, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Prvi si poceo da me prozivas, stoga se ne javljaj sada. Sto se mene tice, zavrsili smo sa razgovorom za sva vremena.

:x :x ne mogu da vjerujem! procitaj postove ispocetka pa vidi ko je prvi poceo sa prozivanjem i vrijedjanjem. jos prije par stranica. ma ustvari, ko te jebe, tjeraj po svom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Okt 2006, 09:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
AntiDope je napisao:
Ewo razmisljao sam o Metaliki jucer nesto.

St Anger je produkcijski savrsen album i nije namijenjen da se slusa na malim slusalicama mp3 plejera ili na racunaru. To je zika za ljude da je slusaju u automobilu (glasno) dok se vracaju sa posla ili idu na njega. Sto veci auto (po mogucnosti dzip) i skuplji audio uredjaj to je ugodjaj bolji. To je zika za metalce koje zaboli glava od slusanja Mostadona ili Devil Drivera (preko 10 min), koji imaju obaveze i djecu kod kuce i nemaju vremena da razmisljaju da li je sola dovoljno komplikovana u odnosu na nekog drugog gitaristu.

Ako je ono produkcijski savrsen album onda jebem ti muziku, eto toliko!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2006, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@ Thunderlord666, =;

@ monument, drz se ti svog benda i gledaj da naucis svirati svoj instrument i nemoj da mislis tudjom glavom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2006, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka

evo tuce

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Okt 2006, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

VeLiKi je napisao:
evo tuce

Stvarno ne znam sta da vise kazem. Kako to da jedan od najuticajnijih bendova u proslom stoljecu bude iskritikovan od nekoga ko je cisto sumnjam uradio bilo sta priblizno veliko kao oni.
Prodali se!? Nisu se prodali, vec su prodali svoju (dobru) muziku. sta su trebali reci, ma necemo mi da budemo slavni i da imamo para, radje cemo da zivimo u predgradju ili na selu kao podstanari. Momci su prozivjeli 1000 nasih zivota i uz to svirali...jebeno kvalitetno, pa cak i whiskey in the jar... i zajebavali se ko niko. I naprave album StAnger bas da bi dokazali da rade ono sta hoce i kako hoce, a ne da idu raji niz dlaku. Pa bas su load i reload i sve poslije redom albumi koji su sokirali njihovu publiku, metalce.

Ljudi nikako da prstanu da porede main stream i underground.
Ja licno obozavam npr. Severed Head Of State, ali kako da ih poredim sa Panterom?
A to sto manji bendovi came cekajuci u sjeni velikih, to nisam ja postavio...to je tako u svim sferama zivota...dok se veliki podmire, ako sta ostane bice i za sitnu raju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 173 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]