Bik je napisao:
Thunderlorde, polozio si...

ono "majmune" reci svom starom kad ga vidis, mozda ga to pogodi. A ja sam sad uvjeren da svaka rasprava s tobom nikuda ne vodi...ne znam ni zasto ovo pisem

Prvi si poceo da me prozivas, stoga se ne javljaj sada. Sto se mene tice, zavrsili smo sa razgovorom za sva vremena.
@ Antidope: na razglasu koji je Metallica imala u Beogradu (bio sam) i Ceca bi odrala bubrege. Sa parama se sve moze, ali ne i kupiti bas svakog covjeka. Medjutim,sa tvojim razmisljanjem o tome da mali bend ne moze snimiti bolji album ponizio si dobar dio muzicke scene danasnjice i bendove koji snimaju 100 puta bolje albume od novije Metallice, ali ne vrijedi pricati takvima.Samo slusaj sta ti se servira.
Citiraj:
Moze neko biti potencijalni genije...ako je rodjen u negdje u chuki...
Internet je postao dostupan cak i na ovim prostorima, neces vjerovati.Skines album benda iz Izraela i odusevis se.Manji bendovi imaju mnogo vise da ponude od velikih, nemaju pritiske od strane fanova, briga ih je da li ce nekoga razocarati, i sviraju iz srca, i za sebe.
Citiraj:
kad si vec spomenuo Slayer...nisu ti oni puno drugaciji od Metallica-e, samo nisu imali prilike da to urade, tj. Metallica se prva "prodala"
Ispravka - Metallica se JEDINA prodala. Nije Maiden, Sepultura, Slayer, Death, Anthrax itd. itd. Ni jedan od tih bendova nije poceo da se slika za Bravo casopise, da pozira po djecijim emisijama sa izjavama koje veze sa muzikom nemaju,niti je i jedan poceo da svira onako bijednu muziku kakva je na Load i Reload. To fanovi znaju,pa tako Metallica moze da svira pred 20 000 ljudi koji su produkt Pink kulture (na onom stadionu vise je ljudi bilo koji vole Van Gogh nego Slayer, isto kao i u autobusu kojim sam ja isao na koncert, a bio je organizovan prevoz!! - Karleusa je izjavila kako ce ici na koncert i sl. To je njima urbani, IN dogadjaj, a to metal nikad nije bio, niti ce ikad biti - i ne treba).
Citiraj:
Sto se tice prodaje, najvise ploca su prodali Bitlsi i Elvis Prisli! Jesul i oni sranje, jel i od njih bolji Death i Slayer?
Ne, TO JE TVOJE MISLJENJE, a ne moje! Ja sam upravo rekao da to ne treba da bude mjerilo,ti si taj koji tvrdi suprotno!