filozof sa vrbasa je napisao:
Ja sam skinuo sa neta album u mp4 formatu, ne mogu da vjerujem da je t čudo teško oko 200 MB.
Ali stvarno uživam! Podsjeća me na Gunse!

A da još dodam, pjesma i spot za pjesmu Dan koji nikad nije došao, me je držao u neizvjesnosti i napetosti, da li će oni Ameri pobiti one iračane ili će Iračani aktivirati bombu i pobiti Amere.
Kao dam sam gledao neki film!
Spot je odlican, ako ga gledas bez predrasuda i za paznjom .. spot je jednostavan, jeftin, a veoma dobar ....
Zaista mi je smijesno citati komentare tipa "nemaju oni pojma, levati" ahahahaha ..
oni su jedna gromada .... gromada od benda!!! I istina je, od govneta su u stanju da naprave pitu, ali meni to nije za kritiku vec pohvalu.
Matorci se zajebavaju sa gitarama i to kako oni hoce i boli ih kurac. Ne drze nikakvu tajnu formulu od kojih mase lude .. rade sta hoce, ocigledno, jer ih pola metal svijeta mrzi (bezrazloga) od Loada, cak i ranije.... a za one sa druge strane su takodjer preglasni pa ih ne vole. Ne znam samo kako imaju milione fanova jos uvijek na svijetu? Da li sam ja glup, mutav i retardiran ako mi je Metalika jos uvijek dobar bend i ako vidim smisao u njihovoj muzici, mnogo vise smisla od tehnickog prepucavanja bendova poput Soilworka i slicno.
Nije to stara slava, to je slava i to Vjecna Slava!
A oni sviraju i sviraju i zive, boli ih kjurac...