banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 18:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Goca Trzan !!!
PostPoslato: 28 Jul 2008, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
vise od ljubavi je napisao:
izvini za vredjanje na nacionalnoj osnovi.
to je jedini argument koji potezete u svakoj situaciji :lol:
ne znam samo koji su to "vasi" vrsni pevaci i pevacice?! :D

ps. izvini za traumu, mozes da nas tuzis kako pojedinacno, tako i kao drzavnu zajednicu za dusevni bol "medjunarodnom haskom tribunalu" :evil3:

pps. just press the red button ;)

pa, kulturološki genocid nije ništa manje štetan nego bilo koji drugi. :) Vidiš kako znaš.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
XIX Century, ono sto zelim da kazem, neke stvari se ne govore javno, postoji jedan osjecaj za granicu dobrog ukusa koji nam je Bog dao i jedan osjecaj zdravog stida koji nam omogucava da ne sablaznjavamo ljude oko sebe. Ti osjecas averziju prema i Goci i zbog jednog dogadjaja koji ti se desio a koji se desava nama svima, ti dolazis ovamo da ispoljavas svu svoju odvratnost, ali ovo nije mjesto za takve stvari, ako nista drugo iz postovanja prema onim ljudima koji vole Gocu i svima onima koji citaju. Takodjer, iz postovanja prema svojoj majci i zbog zdravog stida niko od nas ne bi trebao da govori javno da bi rekao majci da je krava. Jednom si rekla da se bojis samo Boga, rekla si da postujes sve sto je Bog stvorio. Zar ti ne bi mene smatrala licemjerom i hipokratom kad bi vidjela da tako nesto pisem a da cinim suprotno tome?

Pozdrav!

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
XIX Century, ono sto zelim da kazem, neke stvari se ne govore javno, postoji jedan osjecaj za granicu dobrog ukusa koji nam je Bog dao i jedan osjecaj zdravog stida koji nam omogucava da ne sablaznjavamo ljude oko sebe. Ti osjecas averziju prema i Goci i zbog jednog dogadjaja koji ti se desio a koji se desava nama svima, ti dolazis ovamo da ispoljavas svu svoju odvratnost, ali ovo nije mjesto za takve stvari, ako nista drugo iz postovanja prema onim ljudima koji vole Gocu i svima onima koji citaju. Takodjer, iz postovanja prema svojoj majci i zbog zdravog stida niko od nas ne bi trebao da govori javno da bi rekao majci da je krava. Jednom si rekla da se bojis samo Boga, rekla si da postujes sve sto je Bog stvorio. Zar ti ne bi mene smatrala licemjerom i hipokratom kad bi vidjela da tako nesto pisem a da cinim suprotno tome?

Pozdrav!

Bog nije jednoumlje. Naprotiv, jednoumlje uništava Boga. :-? Sad okreni se samo sa druge strane, i shvati da i drugi ljudi trebaju imati poštovanja prema mom mišljenju i načinu njegovog ispoljavanja. Na ovom forumu sam vidjela mnogo diktatorske orijentacije, ali na podforumu muzika, ona je u svom punom sjaju.

Pozdrav i tebi.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali to nije poruka mog posta, zasto ne komentarises ono na sta ciljam?

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2008, 09:35
pa ne moze, jer kad nemas argumente, posezes za vredjanjem.
napad je najbolja odbrana ;)
samo nisam sigurna od cega se brani :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
vise od ljubavi je napisao:
pa ne moze, jer kad nemas argumente, posezes za vredjanjem.
napad je najbolja odbrana ;)
samo nisam sigurna od cega se brani :roll:

A zasto se ti toliko uzbudjujes oko njezinih postova? I za tebe, kao i za nju, postoji opcija ''crvenog dugmeta'' (koji pominjes)...

Poslednji put menjao mala.garava dana 28 Jul 2008, 15:09, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Ali to nije poruka mog posta, zasto ne komentarises ono na sta ciljam?

Zato što ti ciljaš na to da su vulgarizmi ili pogrdne forme veće zlo od napastvovanja i silovanja javnosti lošom i nekvalitetnom muzikom i umjetnošću, a ja se sa tim nikako ne slažem, pa nemam šta da komentarišem. Vulgarizmi su sastavni dio rječnika da bi se izrazila emotivna stanja/konotacije koje je prosto nemoguće izraziti eufemizmom. Od mene dosta.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Problem nije u vulgarizmu nego u emotivnom stanju, a to je vece zlo od bilo kakve lose muzike.

Ovo sve sam rekao sa najboljom mogucom namjerom ali izgleda da sve vodi ka racionalizovanju, neka to ostane i dalje samo izmedju Boga i nas.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Problem nije u vulgarizmu nego u emotivnom stanju, a to je vece zlo od bilo kakve lose muzike.
.

loša muzika izaziva loše emotivno stanje.. površnost, haos, brzopletost, otaljavanje posla - na to me konkretno podsjeća Goca i njena mjuzika.

dalje, Bog je iza i iznad riječi, dobrih ili loših. I iznad muzike. Tako da ja veze nema kako ti upetlja Boga u sve ovo, al aj, nek ti bude, valjda ti znaš. :)

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

manite sad Boga, nema on nista sa ovim.
ukusi su razliciti i to je najnormalnija stvar na svetu i ja to postujem.
mozes da ne volis neku pesmu, ili vrstu muzike, ili muziku uopste, ali ne smes da dozvolis sebi da vredjas NEKOG, bilo koga, zato sto ti se njegova muzika ne svidja.
to nije nepristojno, to je jadno.
ne poznavati nekoga, a vredjati ga na osnovu medijske slike.. ne znam, ali meni je to potpuno bezveze.

i da se bilo ko drugi nasao na tapeti, isto bih reagovala, jer je prosto pogresno.

nova sam na forumu, a vidim i ova tema je nova. pa zasto da se na njoj citaju ovakvi postovipuni gorcine i nekog, ne znam cime izazvanog, besa?
sta vam je ta Goca uradila?

ne razumem.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ali zato ja razumem zašto ti baš na ovoj temi provodiš toliko vremena. sve mi je jasno. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislio sam na ljudsku perfidnost kad treba racionalizovati, a o tome je ovdje rijec u ovoj temi.

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hristov je napisao:
Mislio sam na ljudsku perfidnost kad treba racionalizovati, a o tome je ovdje rijec u ovoj temi.

nema kod muzike racionalizacije. Ili ti je milo uhu i nervima, ili nije.

jedino kad neki muzičar ima agresivnog menadžera pa te siluje da slušaš nešto jer si bombardovan sa svih strana. E to je racionalizacija. :) 8) :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 15:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
ali zato ja razumem zašto ti baš na ovoj temi provodiš toliko vremena. sve mi je jasno. :D

e ako je tebi sve jasno, svi cemo mirnije spavati :D

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
manitu uci da svira je napisao:
ocito je da ti nisi obrazovana nikako a kamoli muzichki jer napadas nju a svjesna si ili nisi kvaliteta dotichne? otaljigavas posao....moras,placena si,ok. dakleM,goca trzan je na lokalnoj simic televiziji emitovala par koncerta po jedno stotinupedeset puta,sto ce reci zadnji 3 godine svaki dan.na jednom od njih ona svira i bubanj i vjeruj mi , bolje zvuchi nego kad pjeva.toliko falsha i toliko ima problema sa intonacijom na svakoj(ali bas svakoj) pjesmi . i dovoljno sam muzicki obrazovan da to tvrdim.ima par pluseva i par minusa za i protiv zabrane emitovanje a ja cu ti nabrojati po jedan: trebalo bi zabraniti zbog toga sto unistava sluh djeci u razvoju i time chini muzicki i kuturoloski genocid, a nebi zbog toga sto npr.spustite tv u podrum kod babe na selu kad je nastup dotichne i nema vise miseva-deratizacija bez po' muke...
talenat joj je neosporan jer je kao i vecina slichnih "zvijezda" koje zavijaju i otvaraju usta,talentovana za scandal,svet plus i sl.preseravanja
josh?.....poslije tebe :wink:

ovaj gore nema pojma...evo da ja napisem,usput , muzicki sam obrazovan (cak sta vise i sviram sa neskrivenom virtuoznoscu :D ) a imamo i profesora muzike-javice se on (vec je pisao na ovoj temi) dakle, goca trzan je vrhunska pevacica,umetnica,majka,prijateljica i retke su osobe u koje mogu da stanu svi superlativi celokupnog ljudskog roda.muzika joj je predivna,osebujna,docarava spoj pop mejnstrima i etno srbije i.....ne gumo vise.kad uplatite prvih 100€ ja cu opet.....

Vrh

PostPoslato: 28 Jul 2008, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Kljuc ko kuca....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]