banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 18:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
E stvarno nisam se sjetio basiste Peppersa,on je fantastican.Jedan od rijetkih bendova gdije je basista centralna licnost.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2006, 19:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
I sad bih se trebao poklopiti po usima jer ste vi gledali 100 koncerata ili culi od starijeg brata da je tako. Natakarili se na tog Axl-a pa bog. Aj dobro, Stieven Tyler je bolji, i Coverdale i Dickinson, Gillan je najbolji, naravno. Nisam ni gluv ni glup potpuno, malo samo :) I postoji pojedinacno boljih muzicara od onog sto sam naveo ali ... to je ono sto bih volio da cujem. Tacka.
P.S. Axl je "jaci" od Coverdalea i ostaqlih sto ste ih naveli, i kao autor pjesama (lyrics) i kao autor muzike.
P.S.2.0 Obozavam da se svadjam oko glupih stvari :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2006, 05:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Okt 2005, 12:34
Registruj se! je napisao:
Aj dobro, Stieven Tyler je bolji, i Coverdale i Dickinson, Gillan je najbolji, naravno.

Ma Dio je bolji od svih njih zajedno, a Byron i Mercury od svih njih zajedno sa Diom. I moj tata je jači od tvog i može da ga razbije, pa da raspravimo i oko toga :). Šalim se :D, mada ovo što sam rekao za Byrona i Mercury-ja odgovara mom muzičkom ukusu.

Nevjerovatno je i žalosno kako je Gillan izgubio glas. Pogledaj neki od Purple koncerata iz 85. Čovjek koji je početkom sedamdesetih cijepao zvučnike na nastupu u Parizu 85. godine se jedva čuo.

Šta mislite koji je najsavršeniji domaći bend? Mislim da je Nervozni Poštar bez konkurencije :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2006, 15:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Registruj se! je napisao:
P.S. Axl je "jaci" od Coverdalea i ostaqlih sto ste ih naveli, i kao autor pjesama (lyrics) i kao autor muzike.

Meni se cini da si samo onda slusao textove Gunsa,a ostale da nisi ni razumio.Da se ogradim,Gunsi imaju dobrih tekstova,ali ima bendova koji imaju mnogo bolje textove od Gunsa.
A Axl ko pijevac nije los do neke 5 pijesme svog koncerta,e onda... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2006, 17:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
ripper owens rulez

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]