banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 28 Mar 2026, 13:37 Danas je 28 Mar 2026, 13:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 4 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Ponovo kreće BK TV
PostPoslato: 08 Dec 2025, 00:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Po svemu sudeći, po treći put startuje BK TV. Zanimljiv trenutak za pokretanje upravo jedne ovakve televizije. :wink:

Citiraj:
Dragi naši,

Želim da vas obavestim da naš BK TV ponovo krece sa radom u Srbiji.

Evo nas ponovo uz naš ponos, našu BK Telekom televiziju, čuvenu srpsku, jugoslovensku, balkansku i evropsku kuću koja je promenila istoriju medija na ovim prostorima. Ono što su naši novinari, urednici, tehničari, svaki zaposleni čovek, napravili za tadašnju Jugoslaviju, to do danas niko nije ponovio u istoriji naše zemlje. Trideset tri godine su prošle od ideje do realizacije BK televizije, i ponosni smo na svakoga ko je učestvovao u tom velikom poduhvatu.

Moja posebna zahvalnost ide svim vama, kao i građanima Srbije, nekadašnje Jugoslavije, pa i cele Evrope. Model koji je BK televizija postavila bio je toliko napredan da su ga mnoge države preuzele. Doneli smo novu generaciju, potpuno novu energiju, mladost koja je imala snagu, inteligenciju i svetlost u sebi, mlade ljude od dvadeset, dvadeset pet i trideset godina. Oni su podigli Evropu na noge, pokazali kako izgleda moderan govor, nastup i profesionalizam, uz ono što im je Bog i roditelj dao kao dar.

Do danas me sreću ljudi koji se sećaju svake vaše reči. Razumem starije, ali kada mi priđu deca koja tada nisu bila ni rođena i kažu da znaju šta je BK značila, to je najveće priznanje za sav vaš rad. To je dokaz da je BK televizija bila, i ostala, deo duše našeg naroda.

Sutra, kao svake godine, petog decembra, okupljamo se da se družimo, da se podsetimo lepih dana i da odamo počast svemu što je stvoreno. Ne mogu da izostavim činjenicu da je Koštuničina vlada, uz kordon policije, ugasila BK televiziju, banku, osiguranje i celu BK grupu. Ali, vreme sve pokaže. Danas, posle tolikih godina, ponovo se rađa želja ljudi da vide BK televiziju na ekranu.

Zašto da je ne pokrenemo ponovo, kada je narod voli? U državi koja danas ima stotine televizija, mi i dalje nemamo BK, jedinu televiziju gde su svi mogli da gostuju, gde je program bio za svako dete, svakog roditelja, svakog dedu i baku. To je bila televizija otvorenih očiju, televizija koju gleda cela porodica zajedno.

Dragi moji, uživajte, radujte se, neka vam predstojeće godine donesu zdravlje, sreću i mir. A mi nastavljamo dalje, sa istom onom snagom koja nas je vodila oduvek.

Na mnogaja ljeta...

Vaši Milanka i Bogoljub sa porodicom Karić

Slika

https://x.com/BogoljubKaric/status/1996 ... _&ref_url=

Vrh

PostPoslato: 08 Dec 2025, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Na čiju sisu se nakačio ovaj put? Telekomovu?

Nečiji komentar sa neta na najavu ponovnog pokretanja
Citiraj:
Lepte jebo, sve je tu.. nema goriva, vladaju radikali, mrzi nas ceo svet, bogoljub ima televiziju

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2025, 15:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2014, 17:38
Samo da opet ne bude Dana Karić na njoj kao prošli put. :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2025, 18:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Choban je napisao:

Nečiji komentar sa neta na najavu ponovnog pokretanja
Citiraj:
Lepte jebo, sve je tu.. nema goriva, vladaju radikali, mrzi nas ceo svet, bogoljub ima televiziju

Trebamo li se zabrinuti? :lol:

Šalim se. Što se mene tiče podrška za ponovno pokretanje BK TV, nadam se iskreno da će biti kud i kamo uspješnije nego drugo vaskrsavanje koje je proteklo u nekakvom iščekivanju zemaljske dozvole koja se nikada nije desila. Nemam iluziju da će im program biti onako dobar kao onomad u vrijeme Tijanića, jer to je bila televizija pionir u svijetu privatnih televizija u Srbiji i koja je postavila neke standarde televizije koji mnogi niti danas nisu u stanju pratiti i primijeniti, ali neka bude upola kao BK s kraja prošlog i početka ovog vijeka, i meni dosta. :wink:

Vrh

[ 4 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]