Frisky_Dingo je napisao:
sa kime sve ja zivim u ovoj zemlji .. stvarno mi je muka od ove drzave i ljudi koji ne zele da koriste svoje mozak
Odselis se jaranae u ekzoticne karajeve i uzivaj
Frisky_Dingo je napisao:
Konkretno, ja da sam radnik drzavne bezbjednosti, veceras bi Banjalucki Behar i slicni njemu bili pozvani na informativni razgovor jer relativiziranje ISLAMSKOG TERORIZMA je poziv na novi ISLAMSKI TERORIZAM.
Mozda ti i jesi sluzbenik, vidim da bi ti hapsio malo. Samo su ta vremena davno prosla. Zar nemate taj predmet na cuvenom NUBL
Walker je napisao:
Nije Irak, nit' je Palestina al se ovi trude da postane. Ovo je BiH

To drasticno mijenja stvari. U ovoj BiH danas je uhapsen Alzirac Nurudin Gaci - prijetnja po nacionalnu sigurnost. Klupko se odmotava...
Ja znam da je zelja ovakvih isfustriranih likova da bosanski muslimani budu prikazani kao teroristi u svijetu, medutim ta teza nikada nece nece zazivjeti, jeli svijet dobro zna ko je kakav na ovim prostorima. To mozete zakljuciti po izjavama svih visokih zvanicnika svijeta. Ubistva Dindzica, Stambolica, Vukelica,Pukanica itd su jasno prikazali sliku Balkana.
A jedino klupko sto se odmotava je ono sa DR Dabicem, kojega svako jutro mozemo uz kaficu gladati iz Haskih dvorova.
A mene je kao muslimana sramota vahabica koje su nanjele ogromnu stetu mome narodu, i nadam se da ce ta sekta ubrzo zauvjek nestati sa ovih prostora, jeli oni nikada nisu bili dio vjere koju mi praktikujemo.