NACIONALNI STROJ je napisao:
lupi tu svoju zadriglu glavusu
Otkud znaš kako izgledam!? Da se ne poznajemo?

vidis da se radi RTRS koja se pravda muslimanima sto jos vise nije silovala narod RS
Najmanje što mogu da učine je da odaju počasti civilima ubijenim u najvećem pokolju od WWII. Sve što si ti uradio je zločinom opravdao zločin.
majmune licno sam proveo godine u krvi i znoju,moj brat ,otac ,kum i mnogobrojna rodina stvarali su ovu Republiku Srpsku mnogi iz moje uze i sire porodice su dali svoje zivote i ostali teski invalidi
Suosjećam se s tobom i žalim sve žrtve proteklog rata koji su ginuli da bi Karadžić, Milošević, Tuđman i Izetbegović vodili biznis, ali mi je još žalije vidjeti da pored tolikih žrtava, izgubljenog rata, nepostojeće države i života na dnu Evrope, još vam nije došlo iz dupeta u glavu.
ti i tvoj tatica skrivali po beogradskim podrumima
Bolje i to nego davati život uzalud.
mozes samo zahvaliti bogu sto se sve od kraja rata odigralo ovako ,inace ti i mnogi nebi ovde vise mogli ni prismrditi,ali budi siguran ,to ti obecavam da ce doci vrjeme kad ce svako odgovarati i kad ce letjeti glave ponovo...........a sad nastavi da baljezgas i nadaj se da ces izmaci
Uh, sile, čovječe. Baš me strah uhvati kad se sjetim kakva smo/ste sila bili u prošlom ratu.