Daky je napisao:
@djukares
iptv može na više televizora.
Realno, skoro svako kad bi birao između Fox kanala i Cinestara, odabrao bi ovo prvo. Naravno da je eltina kablovska jeftinija od iptv-ja i ima više kanala ali isto tako je i kvalitet tih kanala lošiji od kvaliteta ovih drugih.
Da ne idem više u off, to je to.

IPTV moze na 2 tv maximalno bar u 90 % slucajeva. I naravno dodatno se placa!!! jos 5 KM. Ja ti govorim da IPTV nemoze na vise tv za pretplatu 22 KM. kad dodas drugi tv to ti izadje 27 KM

Dok kod Elte moze 5 TV i to sve za samo 14 KM
Svako ko bi birao Cinestar ili fox odabrao bi Cinestar.
A da ne govorimo o kvaliteti. IPTV nema ni jednog HD kanala vec 2 godine a Elta to nudi vec 2 godine. Ponuda kanala nije nista bolja od eltine iako iznosi 22 KM. To govorim za cijenu 22 KM. Eto pogledaj primjer:
Elta kablovska, 5 TV sa preko 120 kanala, od toga 20 pinkova, 10 pinkova nije ubaceno, 4 Arene, Cinestar, Pinkovi, HD kanali.....sve to za 14 KM
Mtel za 2 TV, bez Arena, bez Cinestara, a ima Fox i bez HD, sve to za 27 KM.
Ti koristis mtel i korstii dalje ako ti je ok. Ali ne treba nama svima koji koristimo eltu govoriti kako neznamo koja je ponuda bolja. Da ima iptv bolju ponudu elta ne bi imala sve korisnike. Tako da malo postovanja, nemoj mi govoriti sta je bolja ponuda kada vidis sam da elta ima bar 2 puta povolniju i bolju ponudu od iptv. A da neko govori o kvaliteti, pa 2 godine imamo na elti HD kanale, dok vi na iptv nemate ni jednog. Toliko o kvaliteti.