banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 02:11

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2013, 14:29 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Feb 2013, 20:15
Ja ne znam za telefoniju, imam net i kablovsku, inače navratio sam danas do elte u Pd, da pitam za LCD na rate, i LG i Grunding tv koštaju jednako, 46 KM mjesečno na 12 rata, znači 552 KM izađu, povoljno je, čim isteken ugovor za risiver uzimam LG, mada onaj lik preporučuje Grunding kao, ali to sigurno pošto ih imaju dosta pa da ih se riješe što prije..

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 14:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Грундиг је турско смеће, заобилазити у широком луку...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Za 700-800KM mozes uzeti samo takav LCD, samo malo zavrni rukave i dobro procesljaj grad i naces, nego uzmati sto ti ELTA nudi, sigurno ti ne ulaze u susret, i oni sigurno masno zaradjuju na tom turskom TV, bolje sam nadji i kupi nego to da uzmes.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 15:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Daky je napisao:
CopyLeft je napisao:
Ja navijam da dobijemo Prvu kako bi mogli gledati utakmice sa Marakane prvenstveno ostalo sve imam neku vrstu alternative.

Misliš da ne bi zamračivali utakmice?

Nebi jer Zvezdine utakmice niko ne prenosi. Arena ima prava na JSL osim utakmica Zvezde na Marakani.

Za cca 800 KM možeš uzeti Sony Braviu HD Ready koja ima DVB-C DVB-T i kojoj ništa od Elte nesmeta.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 16:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Pitanje je da li bi se zamračivale utakmice ili ne... ako nisu otkupili prava za BiH, mogu tražiti da se zamračuje... a što se tiče rasprave oko televizora, koliko para - toliko muzike. Nekim ljudima nije jednostavno dati 600+ KM u komadu, pa im paše ova varijanta na rate, a Elta se sa time osigura da ima pretplatnika sledećih godinu dana.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 17:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
Vuk Mandusic je napisao:
Za 700-800KM mozes uzeti samo takav LCD, samo malo zavrni rukave i dobro procesljaj grad i naces, nego uzmati sto ti ELTA nudi, sigurno ti ne ulaze u susret, i oni sigurno masno zaradjuju na tom turskom TV, bolje sam nadji i kupi nego to da uzmes.

Taj turski Grundig kod elte kosta 552 KM . I LG imaju u ponudi i on kosta isto kao Grundig. Ovdje nemogu imati zarade nikakve jer ja kako god gledam jeftinijih TV LCD nema nigdje. A uz to jos nude prijevoz do stana, instalisanje TV i servis u citavoj RS. Jos ovo na 12 rata , to je bas povoljno i mislim da ce zbog ove akvije dosta vise ljudi moci kupiti LCD.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 17:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Сад да чујем да Елта нуди сервис... Сервис ваљда покрива овлашћени заступник? Јер иначе ако је Елта и сервисер, онда... :lol: :lol: :lol:

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:05 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
<Enter_name> je napisao:
Pitanje je da li bi se zamračivale utakmice ili ne... ako nisu otkupili prava za BiH, mogu tražiti da se zamračuje...

Na TotalTv-u ne zamračuju utakmnice na Prvoj čini mi se....

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:07 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

TotalTV štošta ne zamračuje... oni zvanično nemaju Prvu u ponudi u BiH.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:16 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 04 Feb 2013, 20:15
djukares je napisao:
Vuk Mandusic je napisao:

Taj turski Grundig kod elte kosta 552 KM . I LG imaju u ponudi i on kosta isto kao Grundig. Ovdje nemogu imati zarade nikakve jer ja kako god gledam jeftinijih TV LCD nema nigdje. A uz to jos nude prijevoz do stana, instalisanje TV i servis u citavoj RS. Jos ovo na 12 rata , to je bas povoljno i mislim da ce zbog ove akvije dosta vise ljudi moci kupiti LCD.

Da imam pare uzeo bi neki odmah negdje od 700,800 KM, puno mi odjednom toliko izdvojiti, pa odgovara mi ova varjanta kad budem uzimao na 12 rata po 46KM, ovaj LG ne čini se loše za te pare oko 550 KM, ima sve bitne opcije, gledao sam ovde baš specifikacije tog modela: http://www.tehnomanija.rs/lcd-i-led--te ... cs460.html

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

U Staniću (ovlašteni zastupnik LG-a) košta isto, tako da stvarno ne vidim razloga zašto neko ne bi kupio TV na ovaj način (ako mu odgovara, naravno).

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Сад си им поткопао маркетиншку кампању. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne vidim na koji način, pošto čisto sumnjam da Stanić daje TV na 12 rata...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Вјероватно не, али ниси ни "вјенчан" за Елту 12 мјесеци.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
<Enter_name> je napisao:
Pitanje je da li bi se zamračivale utakmice ili ne... ako nisu otkupili prava za BiH, mogu tražiti da se zamračuje...

pa po tvome onda bi npr. na hrt-u trebali hokej medvescaka zamraciti jer nisu otkupili prava za bih,sto se tice zvezde ne moze se arena zaliti jer nema prava na utakmice zvezde na marakani,od arene sport u tom slucaju nisu narusena prava tako da nema ostecene strane.
Zamracuje se neki dogadjaj na tv-u u bih samo ako je kupljeno pravo na taj dogadjaj od strane neke televizije za teritoriji bih,jer je u tome slucaju ostecena ta televizija ako se ne zatamni drugi program.Npr.ako RTRS otkupi pravo za utakmice fudbalske repr.Srbije za teritoriju BIH moraju se sve zamraciti televizije u BIH koje prenose te utakmice,a ako niko nije kupio ta prava nema sanse da se to smije i moze zamraciti. :wink:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 19:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ova rasprava je vođena već više puta, nebitno je da li je neko drugi otkupio prava u BiH ili nije, bitno je da je taj neko otkupio prava za područje BiH. Vjerovao ili ne, sve se vrti oko para, a ne oko toga da li će neko moći gledati nešto ili neće. Više puta su objavljivani dopisi gdje neka televizija traži da se zatami njihov program na teritoriji BiH, iako niko drugi nije otkupio prava na to (HRT, konkretno). A to što neki ne smatraju pravednim što se nešto zamračuje, vlasnike autorskih prava zaboli neka stvar...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 19:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Otkad se zamračuje lud, zbunjen, normalan na Novoj? :-?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 19:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
<Enter_name> je napisao:
Više puta su objavljivani dopisi gdje neka televizija traži da se zatami njihov program na teritoriji BiH, iako niko drugi nije otkupio prava na to (HRT, konkretno).

traze da se zamraci zato sto zele da prodaju prava nekoj domacoj televiziji,npr.ona serija montevideo

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 21:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To je slučaj gdje je Intermedia Network tražio zamračivanje RTS-a. Na ovoj temi je već kačen dopis gdje HRT traži zamračivanje svih sportskih događaja na HTV2, pogotovo UEFA i FIFA takmičenja... kao što rekoh, sve se svodi na pare.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2013, 21:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
JSL tj Zvezdine utakmice nema ko tražiti da se zamrači. Jednostavno niko nije kupio. Mislim da to nije praksa. Niko ništa ne zamračuje dok se drugi ne žale na to barem jednom. Trebalo bi da se može gledati Prva bez problema barem kad je u pitanju to.

Ne moraju se sve stvari zamračiti. Primjer su utakmice koje niko nije otkupio na drugim teritorijama. Npr ako niko ne otkupi tekmu Srbije u BiH neće se zamračiti RTS i ako niko ne prenosi utakmice Hrvatske u BiH neće se zamračiti HRT. Drugo je sa Ligom Prvaka i ostalim takmičenjima za koje postoje emiteri u BiH.

Svejedno jadne su sve televizije kad misle da će uštopat nekog da gleda na onom što želi. Hvala Bogu uvijek ima načina pa makar i ilegalno a smećari ostaju smećari pa otkupili oni prava na 100 godina. Kriza će pozatvarati neke fantomske televizije jer drugačije ih se nebi ni rješili kad se svakome daje dozvola za emitovanje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 477, 478, 479, 480, 481, 482, 483 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]