banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 14:05 Danas je 15 Jun 2026, 14:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 1002 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Supernova
PostPoslato: 11 Dec 2025, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2010, 11:56
Je li i to sumnjivo? 8)
Pa ispoštovali su ugovornu brzinu, a kažem da nema varijacija bez obzira na doba dana, uvijek je ta brzina, pa sam ja zadovoljan uslugom.
A drugo, meni uopšte ne treba veća brzina, da mi treba, uzeo bih je.
I nebitno je koja je Zemljina revolucija po redu, za surfanje i poneki download ne treba mi više od 40/4, kome treba, bujrum.

Jebem vam majku svima, počevši od Hansa Holciusa pa nadalje.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2025, 16:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

gishas je napisao:
Nije isto povećali i povećaćemo, ako se radnja dešava već za par dana.
Rider on the storm je napisao:
Piše "Povećali smo" i to u periodu od 1. decembra do 15. januara, pogledaj ponovo.
Izvinjavam se @gishas, do mene je, tek sad pročitah da to važi od 15.12, jer sam propustio ovaj Despotov post.
despot777 je napisao:
Akcija po pitanju povećanja brzine interneta počinje tek 15. 12.
Pisao sam im e-mail, maloprije me zovu da me obavjeste da to kreće tek 15.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2025, 16:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
Ja sam tražio preko mtel optike da me priključe na optički internet,kažu to je neizvodljivo jer su kao dve "različite" firme.A u drugom naselju kolega ima Supernovu i priključen na mtelovu optiku.Svaka pohvala je za njih suvišna nažalost.Tamo gdje je Elta stala,oni su nastavili.Pa pola ovih TV kanala je deklarisano kao HD,a ide SD.Evo maloprije primjetih da su i RTS prebacili na SD...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2025, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
gishas je napisao:
Nije isto povećali i povećaćemo, ako se radnja dešava već za par dana.
Piše "Povećali smo" i to u periodu od 1. decembra do 15. januara, pogledaj ponovo.
Izvinjavam se @gishas, do mene je, tek sad pročitah da to važi od 15.12, jer sam propustio ovaj Despotov post.
despot777 je napisao:
Akcija po pitanju povećanja brzine interneta počinje tek 15. 12.
Pisao sam im e-mail, maloprije me zovu da me obavjeste da to kreće tek 15.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2025, 23:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
markopd je napisao:
Ja sam tražio preko mtel optike da me priključe na optički internet,kažu to je neizvodljivo jer su kao dve "različite" firme.A u drugom naselju kolega ima Supernovu i priključen na mtelovu optiku.Svaka pohvala je za njih suvišna nažalost.Tamo gdje je Elta stala,oni su nastavili.Pa pola ovih TV kanala je deklarisano kao HD,a ide SD.Evo maloprije primjetih da su i RTS prebacili na SD...
Pa to oni mogu ali jednostavno nece. Drugim rijecima, moze im se. Meni kolega vodi jedan hotel u kojem imaju uslugu televizije i interneta preko infrastrukture Supernove, a placaju Mtelu. Kaze da mu na prijavu preko Mtel call centra dolaze momci iz Supernove da rijese kvarove. Znaci usluga realizovana preko jednih, a placa se drugima. Logicno je da moze i kontra, samo nece...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2025, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Je li i to sumnjivo? 8)
Pa ispoštovali su ugovornu brzinu, a kažem da nema varijacija bez obzira na doba dana, uvijek je ta brzina, pa sam ja zadovoljan uslugom.
A drugo, meni uopšte ne treba veća brzina, da mi treba, uzeo bih je.
I nebitno je koja je Zemljina revolucija po redu, za surfanje i poneki download ne treba mi više od 40/4, kome treba, bujrum.
Ma zezam se. Skontao sam ja na kakav ping mislis. Pa dobro, ima i zadovoljnih korisnika, logicno. Zavisi sve i od lokacije. Ocigledno je kod tebe dobar signal. Vjerovatno su radili rekonstruciju ili je dobro uradjeno. Problem kod njih nije kada ti sve radi, nego kada imas problem neki. Jednostavno im se je*e. Ljudi imaju probleme mjesecima a niko da se počeše. Bio je neko i tu na forumu pa trazio pomoc od nas. Dodju parkiraju se ispred zgrade, napisu da nema nikoga u stanu i da je nedostupan korisnik i razgule... Zlo od firme i kur*bolja na max.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2025, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mr.Speed je napisao:
Pa dobro, ima i zadovoljnih korisnika, logicno. Zavisi sve i od lokacije. Ocigledno je kod tebe dobar signal. Vjerovatno su radili rekonstruciju ili je dobro uradjeno.
E to, u mom naselju je relativno nova Blic (Supernova) infrastruktura, djeluje mi kao juče da su radili ali ima godina, zaboravio sam kad tačno, uglavnom zato fino radi.

Anyway, evo kod mene je od jutros 50/5 umjesto 40/4, zapravo 48/4,8 umjesto 38/3,8 da budem precizan, to je to najavljeno jednomjesečno "praznično" povećanje o kojem smo diskutovali.

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2025, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2011, 06:54
Meni još 12. digli brzinu... Možda zato što sam im pisao :D

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2025, 21:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
Auuuh al' su se pretrgli, znači svaka im čast!
U 2026. godini da oni kao aktuelnu ponudu nude max brzinu na coaxu 80/6Mbps a na optici 150/50Mbps.
Pa ovo je komedija...

Vrh

PostPoslato: 16 Dec 2025, 22:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Što bi, kad nemaju konkurencije.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Šta znam, za surfanje i gledanje multimedije ne treba brže, a to je ono što radi 98% korisnika, za mene je najbitnija stabilnost veze i konstantna brzina bez varijacija i to je na nivou.
Ali ajde to, nego mi pade na pamet, stariji se sjećaju, tamo negdje 2005/2006. godine početak DSL-a kod nas, početne brzine 256 ili 384 ili 512 ili 768 kilobita po sekundi.
Pa onda povećanje na jedan megabit, pa pet megabita, i tako dalje, a prije toga smo zujali preko dial-up.. e ti prvi DSL skokovi brzine su bili jebeno dobra stvar.
Bila je drastična razlika u brzini učitavanja običnih web stranica kod svakog povećanja, a tek kod većih download-a ili upload-a.. ali ja ne "prevlačim" puno gigabajta, pa mi je svejedno je li brzina 40 ili 400 megabita.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 21:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2020, 17:21
Ma daj, razliku neće osjetiti samo korisnik koji ni ne zna koji paket i brzinu interneta hma i koji uglavnom koriste društvene mreže.
Ja sam imao m:tel 20/4Mbps na VDSL-u a onda prešao na trion tel 30/15Mbps i ne da se osjetila razlika, nego su streaming servisi letjeli a stranice se brže učitavale.
Evo sada na selu imam 13/0,9Mbps m:tel i ovo je patnja i kod update app iz Play prodavnice a kamo li nešto drugo...

Dakle, ta priča da se ne vidi razlika između 40/4 i 50/5Mbps nas i jeste dovela do ovakvog stanja na tržištu.

Vrh

PostPoslato: 17 Dec 2025, 21:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Meni na selu 80/50

Sent from my ELI-NX9 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 18 Dec 2025, 00:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Tačno mi pritisak skoči od ovih "nostalgičara"
Šta trebam vratiti se na praistoriju?
Plaćam net i hoću ono za šta dajem svoje pare. Tačka.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2026, 17:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Dec 2022, 11:53
Da li ce na kablovskoj u Srpskoj biti prenos finala vaterpola i na HRT2 ili ce biti skremblovano?

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2026, 17:03 
Veteran
Veteran

Mtel pušta RTS1,dok Supernova blokira.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2026, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
RTS 1/2 je u većini slučajeva blokiran, čak i neke nebitne emisije, dok recimo HRT (izuzimajuci sport) uredno ide sve od filmova, serija, dokumentaraca.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2026, 17:50 
Veteran
Veteran

markopd je napisao:
Ko kaze da pusta nijednu vaterpolo nisu prenosili

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2026, 17:50 
Veteran
Veteran

GARGANO je napisao:
Da li ce na kablovskoj u Srpskoj biti prenos finala vaterpola i na HRT2 ili ce biti skremblovano?
Bice zatamnjeno

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2026, 18:05 
Veteran
Veteran

dadotb je napisao:
markopd je napisao:
Ko kaze da pusta nijednu vaterpolo nisu prenosili

Puštali su utakmicu u petak uveče protiv Italije.Evo ko ima mtel neka potvrdi.

Vrh

[ 1002 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]