Gazda1970 je napisao:
Au brate ti si prso. Eto SNS banda ce te preko Pinka i Hepija nauciti necemu pametnom.
Bez vređanja, molim. I ko priča o politici i koji političar je pametan a koji glup i bezobrazan? Sledeća stvar, kako dođosmo do Pinka? I šta to uopšte ima da se vidi dobro na Pinku (izuzev Pink Hits 2 kad puštaju stari pop&rock)? Ja iznosim svoje argumente (valjda se ovo mesto zato i naziva forum). Ako nešto što kažem nije po tvojoj volji (a ja biram reči baš da ne bih koga etiketirao i uvredio), to onda ne znači da sam ja automatski Vučićev sin pa je u redu tu da se pljune (niko neće zameriti, a ujedno ces biti IN u društvu). Tvrdim odgovorno: grupa Nova sabira gledaoce na jednom mestu gde se javno mnenje može formirati i gde može čuti samo jedna poruka (ne ulazim u politiku i ne tumačim da li je ta poruka dobra ili loša, na volju gledaocima). Cilj nije profit, jer kad baciš grdne pare da kupiš sve utakmice reprezentacije, a prikazujes ih 20% stanovnika onda navlačis ljude u neki drugi paket, a ne navlačis kompanije da se reklamiraju na TV koju gleda svaki 5 čovek. Jel normalno da neko napravi novu televiziju i ima toliko para da kupi sve što poželi a da to ne plasira široj publici? Kažem, pare nisu problem. Fond za "razvoj demokratije" legalno daje koliko zatreba da se spasi demokratija u svetu. Nek vreme pokaže da li sam bio u pravu. Lako cu se ja izviniti ako sam pogrešio u proceni, ali te nazvati fasistom zato što ne misliš kao ja i stavljas me na neke crvene liste, nikad neću. Ne brini. Ovo je forum. Hvala.
Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka