banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Jun 2025, 03:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 930 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2025, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
Mene samo interesuje motiv tvoje registracije na forum i to pomalo u "nabrijanom kontekstu". Nemam ništa protiv, nego me zanima zašto baš na ovu temu? Jel zbog pljuvanja? Neke nepravde? Glupo je zagadjivati temu na osnovu prepucavanja. To isto mozete u PP.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2025, 19:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
Šteta za Bobar radio što se ne može čuti više.Prvo su početkom 2023 prestali sa emitovanjem na 95,3 MHz,a evo i sa Vlašića na 104,7 ne rade već par mjeseci.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2025, 21:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Zanimljivo da na gotovo svim portalima normalno ide stream, dok na njihovoj stranici - ćuti.

https://radiobobar.com/

.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2025, 21:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 22:33
markopd je napisao:
Šteta za Bobar radio što se ne može čuti više.Prvo su početkom 2023 prestali sa emitovanjem na 95,3 MHz,a evo i sa Vlašića na 104,7 ne rade već par mjeseci.

Na Kozari su im isključili struju zbog neplaćenih računa, na Vlašiću je crkao dekoder, a od prije nekoliko dana ne radi ni BL. Ili je predajnik star trideset godina konačno ispustio dušu, ili ih je RTRS isključio zbog neplaćenih računa. Svejedno, Bobar je prodat Radiju S. Uskoro ide kompletan remont svih emisionih lokacija, pa će vjerovatno i prosvirati.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2025, 13:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Feb 2021, 12:02
Da,sjećam se još prije 5-6 godina da je Radio S na nekom svom promo materijalu imao i logo Bobar radija. Izgleda da se ta prodaja razvlači baš dugo. U međuvremenu je krenuo Radio S BiH iz Sarajeva.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2025, 18:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
Bobar je na konopcima odavno, kako sam upucen funkcionisu tako da radnici kako nadju reklamu uzmu pare sebi za plate jer se duguje preko 10 plata ... Imao sam ponudu da predjem kod njih, na papiru vrhunska plata koju najvjerovatnije nikada ne bih dobio.
Steta njihovog potencijala ali dok je pokojni Bato bio ziv to se i pokrivalo, jer firma sama po sebi nije mogla da se pokriva zbog idiotizma uprave.

Na istok RS se probio NES, iskreno odlican signal ali program posebno ako se duze slusa blago receno jeziv... vise ne znam da li ljudi uopste vode racuna o plejlistama ili samo ubace 200 pjesama da se vrte do beskonacnosti.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2025, 18:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Bobar je u prvih pet šest godina rada, bio zaista sjajan radio, sa kvalitetnim voditeljima i bio zaista skladno muzički koncipiran, i tada, jedna od rijetkih radio stanica koja se sasvim dobro mogla čuti i u Novom Gradu i u Trebinju, Sarajevu ili Neumu. Bilo je puno domaćeg rock-a i novih svjetskih hitova što najčešće i slušam, i jako puno nagradnih igara. Onomad dobih i vikend u Baškoj vodi. ;)

Posebno sam gotivio sportsku emisiju Joce Cvetkovića vikendom i Party zone uveče. Na žalost, nakon smrti Gavrila Bobara, kola su očekivano krenula nizbrdo. Ovakve radio stanice, koje su otpočetka bile oslonjene na majku kompaniju, jer je i cilj njihovog postojanja bila promocija usluga cijele kompanije, ne mogu opstati kada ostanu - bez majke.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2025, 21:20 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Apr 2014, 23:26
ON FM - 101.4MHz

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 00:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Šta puštaju?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 20:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2016, 22:23
drug je napisao:
Zanimljivo da na gotovo svim portalima normalno ide stream, dok na njihovoj stranici - ćuti.

Strim odavno ne radi tako, nego preko pod domena live.radiobobar.com.

PIB je napisao:
Bobar je na konopcima odavno, kako sam upucen funkcionisu tako da radnici kako nadju reklamu uzmu pare sebi za plate jer se duguje preko 10 plata ...

Znaci to je razlog zasto nema toliko govornog dijela programa(sem u prijepodnevnim satima). Jeno vrijeme pretprosle godine govorni dio je isao i iza 18h, neki momak je to vodio do 23h. Sada ide samo muzika. Ono sto je primjetno jeste i da su, hvala Bogu, izbacili emisije RSE(Slobodna Evropa), ima par mjeseci. Muzicki mix solidan, ima svega, samo nema vise strane muzike.

I dalje ide TIMEOUT sa Jovanom Cvjetkovicem vikendom, najjacim voditelj u nasoj drzavi. To ih drzi jos uvijek visoko u eteru slusanosti.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2025, 23:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
dr medici je napisao:
ON FM - 101.4MHz

Kakav je sad to radio?

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2025, 07:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

rato je napisao:
drug je napisao:

Strim odavno ne radi tako, nego preko pod domena live.radiobobar.com.

PIB je napisao:
Bobar je na konopcima odavno, kako sam upucen funkcionisu tako da radnici kako nadju reklamu uzmu pare sebi za plate jer se duguje preko 10 plata ...

Znaci to je razlog zasto nema toliko govornog dijela programa(sem u prijepodnevnim satima). Jeno vrijeme pretprosle godine govorni dio je isao i iza 18h, neki momak je to vodio do 23h. Sada ide samo muzika. Ono sto je primjetno jeste i da su, hvala Bogu, izbacili emisije RSE(Slobodna Evropa), ima par mjeseci. Muzicki mix solidan, ima svega, samo nema vise strane muzike.

I dalje ide TIMEOUT sa Jovanom Cvjetkovicem vikendom, najjacim voditelj u nasoj drzavi. To ih drzi jos uvijek visoko u eteru slusanosti.

Predajnik sa Pobrđa na 104,7 MHz i dalje ipak radi, ali sa minimalnom snagom, čuje se do Bulevara.
Komplet ekipa je dala otkaz prije godinu dana, i od tada samo emituju muziku, i Time Out vikendom.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2025, 07:37 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:
dr medici je napisao:
ON FM - 101.4MHz

Kakav je sad to radio?

Nosilac dozvole Pro Rent. Za sada eksperimentalni program, pa ide svašta od muzike, za sada bez narodnjaka i turba.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2025, 09:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bogami jutros i par "narodnjaka". Tamara Milutinović i sl

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2025, 09:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ostalo nekome na eksteri. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2025, 10:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
_зока je napisao:
Bogami jutros i par "narodnjaka". Tamara Milutinović i sl

Sunce ti... Morao sam guglati da vidim ko je to.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2025, 10:34 
Administrator
Korisnikov avatar

Goglao sam i ja

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2025, 19:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Piči dens devedesetih za sve pare. Juče i danas sam ga slušajući u autu pomislio da rat još traje. Al danas več iste pjesme kao i juče

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2025, 19:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:12
Rat još traje :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2025, 19:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Maj 2018, 11:37
Novi trend, masovno to rade u Srbiji a i kod nas. Puste Editu ili Senidu npr, pa onda Tap 011 a onda Nena Ivošević ili npr Riblja Čorba.
PS. 25 godina sam se radio na raznim radio stanicama, nikada nisam skontao fetiš da muzički urednici do beskonačnosti forsiraju Petra Grašu i Borisa Novkovića. Dva pih od pjevača a i dan danas se slomiše ljudi emitujući njihove pjesme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 930 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]