banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 07:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Nov 2010, 10:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
znam da nisu cvjecke, kao i svi sto kod nas fusare, tako i oni, ali opet trenutno su bolji (isplativiji) od anexa, koji istina ima ~90 digitalnih kanala, ali je iste kriptovao i ne mogu se gledati preko dvb-c tv tjunera, vec moras uzeti njihov risiver 3km mjesecno za svaki tv u kuci, i placati posebne pakete za arena sportove 10KM +pdv!!!, hd kanala (NG i Disc+zen 7.5 km+pdv!!! :confused2: ), ukratko digitalni paket izadje na skoro 50 KM mjesecno, i to ako se ne uzme i analogni paket (nisu svi isti kanali na Dig. i Ana.) koji je jos dodatnih 11.97+PDV :bs: a mi to na Elti, doduse sa manje kanala dobijamo za 12 KM ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Nov 2010, 11:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2006, 21:13
Zaboravio si da napišeš da je kod aneksa pretplata za digitalni paket 15 KM + pdv za jedan tv, i 5 + PDV za drugi. I da, pretplata za analogni je uključena u cijenu digitalnog, ne plaća s edodatno

Vrh

PostPoslato: 07 Nov 2010, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Jel imaju ostali smetnje na Arenama u zadnjih par dana?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 14:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
kameleon je napisao:
Jel imaju ostali smetnje na Arenama u zadnjih par dana?

Arena sport odkako su pušteni na elti , uopšte nerade kako treba, tu je iskakanje programa, brum u tonu a da nepominjemo kvalitet tih programa na digitali čiji bitrate nije ni 0,5 Mbs pa odtuda onako muljava slika. Sasvim loše NAZOVI "strimovanje" sa satelita........jer garant imaju samo jednu karticu za taj paket.......

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 16:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Uzeo Eltu uzeo Blic, na mostu dobiješ na ćupriji izgubiš....svi su smećari neopjevani dune vjetar nestane pola kanala ili ostaju zaglavljeni dva dana...u se i u svoje kljuse!

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2010, 18:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
nepokoreni je napisao:
Uzeo Eltu uzeo Blic, na mostu dobiješ na ćupriji izgubiš....svi su smećari neopjevani dune vjetar nestane pola kanala ili ostaju zaglavljeni dva dana...u se i u svoje kljuse!

Naravno, čak se to desi i na iptv-u, u koga su se mnogi zaklinjali. Ali kako god okrenem digitala na elti mi je dno dna, naravno u momentima kada to kod njih radi "perfektno" , i kada na nebu nema nijednog oblačića, a vjetar je ispod 1m/s i temperatura vazduha je 22 celzijusa .

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2010, 01:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
nepokoreni je napisao:

Nemam iskustva sa Eltom ni sa IPTV-jem ali ljudi na Aneksu nemaju pravo da se žale na kvalitet. Jednom u 100 godina ne radi teletext i to je sve.

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 21:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Nov 2010, 20:59
imam jedno pitanje ako je vec bilo unaprijed se izvinjavam naime nabavio sam synaps csd300 kablovski risiver spojio na eltu i imam signal 35 posto a kvaliteta 100 posto slika je dobra na vecini kanala sem na novoj rtl-u ,arenama , i jos nekim da li ce to stalno biti tako posto vidim na forumu da se svi zale na eltu i zasto su slike dobre na ostalim kanalima kada je signal i na njima iste jacine inace zivim u kuci i kabl ide zrakom ko zna odakle preko vise kuca tako da sto se tice gubitka signala na to nemogu uticati
unaprijed se zahvaljujem na odgovoru

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 22:48 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2010, 13:24
Molim pomoc

U zgradi
u koju sam doselila
ima ta ELTA kablovska.
Koliko to mesecno kosta,
gde da prijavim ( kontakt telefon)
i kazu mi da oni imaju i internet,
koliko on kosta..
Uf, jos nesto,ali
ne mogu da se sjetima..
E da,
na koliko mjeseci minimalno se moram vezati ugovorom.
Hvala unaprijed na odgovorima.

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 12 Nov 2010, 23:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

bleki123 je napisao:
imam jedno pitanje ako je vec bilo unaprijed se izvinjavam naime nabavio sam synaps csd300 kablovski risiver spojio na eltu i imam signal 35 posto a kvaliteta 100 posto slika je dobra na vecini kanala sem na novoj rtl-u ,arenama , i jos nekim da li ce to stalno biti tako posto vidim na forumu da se svi zale na eltu i zasto su slike dobre na ostalim kanalima kada je signal i na njima iste jacine inace zivim u kuci i kabl ide zrakom ko zna odakle preko vise kuca tako da sto se tice gubitka signala na to nemogu uticati
unaprijed se zahvaljujem na odgovoru

Gdje si nabavio ovaj risiver i koliko para?

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 01:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
Maza je napisao:
Molim pomoc

U zgradi
u koju sam doselila
ima ta ELTA kablovska.
Koliko to mesecno kosta,
gde da prijavim ( kontakt telefon)
i kazu mi da oni imaju i internet,
koliko on kosta..
Uf, jos nesto,ali
ne mogu da se sjetima..
E da,
na koliko mjeseci minimalno se moram vezati ugovorom.
Hvala unaprijed na odgovorima.

Pozdrav

Kablovska ja 12 KM, a cini mi se da su cijene internet paketa vec od 20 KM. Znam da imaju neke pakete gdje si vremenski vezan, a neke gdje nisi (nisam korisnik njihovih internet usluga pa ne znam detalje). Za vise detalja posjeti njihov sajt ili prodajno mjesto (bilo je preko puta parka P. Kocica)

Vrh

PostPoslato: 13 Nov 2010, 08:41 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2010, 12:46
risiver imas u antena shopu preko puta stare zgrade vlade a cijena je 115KM

Vrh

PostPoslato: 14 Nov 2010, 08:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2010, 12:46
ima li koga?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 08:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Nov 2010, 20:59
ima li sanse da slika bude normalna ikada na dvb-c prijemu?

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Има ли неко проблем са пријемом канала на фреквенцији 666МHz, на Елти?! Код мене је стање сљедеће:

410МHz, 8 канала, сигнал добар
418МHz, 9 канала, сигнал добар
426МHz, 8 канала, сигнал добар
434МHz, 6 канала, сигнал добар
442МHz, 8 канала, сигнал добар
650МHz, 2 канала, сигнал лош

То је све што успијем да нађем, било да је аутоматско или ручно подешавање. Из техничке подршке су ми рекли да на фреквенцији 666Mhz треба да пронађем додатне канале, укључујући и све Аренаспорт канале. Међутим, не успијевам, сигнала нема на тој фреквенцији.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 18:56 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Na 658 MHz imaš 6 kanala: Relaity (streamovi ne idu), Test 1 (isto kao i prethodni), Test 2 (kao i Test 1), NatGeo Wild (treba li reći što ne radi? :D), Private Spice (koji, gle čuda, radi), i Test 3 (koji je enkriptovan, PowerVu zaštita); 666 MHz nosi ArenaSport 2, 3 i 4; rade! Sve ovo pronalazim bez problema.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Пробао.

На 658Mhz, у неким моментима се појави јако слаб сигнал. Mеђутим то толико кратко траје да канали не успију да буду пронађени.
На 666MHz, без сигнала.

Очигледно да код мене постоји неки проблем са слабљењем сигнала на >600Mhz фреквенцијама.

Vrh

PostPoslato: 15 Nov 2010, 21:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jul 2007, 17:24
<Enter_name> je napisao:
Na 658 MHz imaš 6 kanala: Relaity (streamovi ne idu), Test 1 (isto kao i prethodni), Test 2 (kao i Test 1), NatGeo Wild (treba li reći što ne radi? :D), Private Spice (koji, gle čuda, radi), i Test 3 (koji je enkriptovan, PowerVu zaštita); 666 MHz nosi ArenaSport 2, 3 i 4; rade! Sve ovo pronalazim bez problema.

Ovako je i kod mene. Samo kako ja ovo gledam na racunaru, imam razlike na razlicitim softwerima! Neki vide sve a neki ne vide uopste da ima ista na 666MHz. Ocigledno se igraju i mjenjaju tamo nesto i podesavaju. Ajd mozda za koju godinu i dobijemo stabilne signale.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Danas mi stize tv sa dvb-c tjunerom. Da li cu odmah moci gledati digitalne kanale na elti ili ih moram zvati da to puste. Trenutno imam "obicnu" eltu. :))))

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2010, 12:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ferdinand je napisao:
Danas mi stize tv sa dvb-c tjunerom. Da li cu odmah moci gledati digitalne kanale na elti ili ih moram zvati da to puste. Trenutno imam "obicnu" eltu. :))))

Ma odma možeš gledati,ne trebaš ih zvati

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]