banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 23:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
zerocool je napisao:
AdrianMole je napisao:
Jednostavna stvar.Viasat kanali su možda i najskuplji kanali u ponudi,a nedavno su po nekim informacijama i poskupili tako da ih i BhTelecom(Moja tv) izbacio iz ponude.Eurochannel je besplatan ili ima minimalnu nadoknadu po korisniku.Samo je slika na tom kanalu katastrofalna i u rangu domaćih muljavaca.Tu je i vrlo čest problem sa titlovima.English club je vrlo vjerovatno prilično jeftin,a i na TLC su sigurno dobili popust ,jer imaju ostale Discovery kanale.Sve je stvar u novcu :D

A na sta to se trose pare? Kad su poslednji put digli cijenu za 2 marke nisu ubacili ni jedan kanal, a od tad je izbace SK, Foxovi i sad ovi kanali (vjerovatno i jos neki, ne sjecam se svih). A ubacivani su samo domaci shit kanali ili neki strani koji je dz.

Troše na hale Čajaveca. Kupili su hale bussines im izgleda ide u drugom smjeru. Nas pretplatnike ko hebe.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
CopyLeft je napisao:
Čekajte nikom ne smeta što se font na EuroChannelu krivi svakih 6 sekundi ?
Prikaže 2 reda normalno pa onda opet 6 redova mrlja.

Ne smeta nikome zato sto ga niko i ne gleda ;)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
na risiveru nema problema

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
I zasto je zatamnjen RTS2 kad niko drugi ne prenosi Zvezda - Partizan u odbojci? I to samo kod Elte zatamnjen..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo je bilo ekspresno, 5 sekundi nakon mog posta pustili sliku. :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sta ti je eltina sluzba :)

Svaka cast :D

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
djukares je napisao:
Kao sto rekoh, nikada nisam gledao TV 1000 ni Explorer. A realno TV 1000 nalazi se u digitali tako da, neznam ako je imala bar 1 % onih koji su gledali taj kanal. Explorer nije los ali nisam ga nesta gledao.

A TLC kanal je odlican, nema sta.
Ovaj Drug je prije nekoliko sedmica hvalio TLC, kao ga on gleda na Total TV i hvalio Total. A sad kad ga Elta ubacila nece ni da komentarise :lol:

Ja se nadam ubacivanju bar Comedy central, cuo sam da se radi o dobrom kanalu, sigurno boljem od TV 1000. Eurochanel nije bas bolji ali je jednak kao TV 1000.

Moj komentar je da Eurochannel nije bolji od TV 1000, Explorer je slabiji od TLC. Tako da za sada jos kad ubace English Club, to znaci da smo dobili bolje kanale :wink:

Ja sam gledao ponekad tv1000, a explorer cesto i sta sad. O ukusima ne vrijedi raspravljati. Takodje samo digitalu i gledam. Problem je sto su izbacili 4, 3, 2 ili 1, kako kome, kvalitetan kanal tek tako. Izbacili su oni i HRT4 i SLO1, ne gledam ih ali neko gleda i to treba postovati. Izbacili su i Fox Life i Fox Crime, itd. Zabrinjavajuci je trend izbacivanja kanala koji traze odredjenu svotu za prava reemitovanja, a ubacuju se besplatni kanali. Iako o ukusima ne vrijedi raspravljati logicno je da oni kanali koji su skuplji imaju i kvalitetniji program, barem u zanru koji emituju. Elta nesto mudruje i drasticno je promijenila semu, barem sto se tice stranih kanala, a ne vjerujem da se stanje na trzistu drasticno promjenilo u zadnjih godinu dana. Sve u svemu to Eltino mudrovanje ocigledno, gledajuci forum, nije pozitivno uticalo na korisnike

Off Ako je tebi TLC odlican onda blago tebi uz farmu velikog brata i ostalo vec postojece smece sad mozes gledati i strane probisvijete, starlete, dame s manjkom morala i sta se vec servira pod "reality".

Poslednji put menjao havit dana 15 Apr 2013, 20:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Alo vracajte HRT 4 prebice vas COPY :D

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
zerocool je napisao:
AdrianMole je napisao:
Jednostavna stvar.Viasat kanali su možda i najskuplji kanali u ponudi,a nedavno su po nekim informacijama i poskupili tako da ih i BhTelecom(Moja tv) izbacio iz ponude.Eurochannel je besplatan ili ima minimalnu nadoknadu po korisniku.Samo je slika na tom kanalu katastrofalna i u rangu domaćih muljavaca.Tu je i vrlo čest problem sa titlovima.English club je vrlo vjerovatno prilično jeftin,a i na TLC su sigurno dobili popust ,jer imaju ostale Discovery kanale.Sve je stvar u novcu :D

A na sta to se trose pare? Kad su poslednji put digli cijenu za 2 marke nisu ubacili ni jedan kanal, a od tad je izbace SK, Foxovi i sad ovi kanali (vjerovatno i jos neki, ne sjecam se svih). A ubacivani su samo domaci shit kanali ili neki strani koji je dz.

100 kanala u digitali, HD kanali i to jos sve moze na vise TV za 14 KM sa PDV. To je za sada najbolja ponuda i najeftinija. Naravno svi mi zelimo da bude kablovska i 5 KM mjesecno, sto da ne. Neka bude voda i struja 50 % jeftinija. Njabolje bi bilo da imamo 300 kanala za 14 KM ali to znamo da nemoze. E sada da je pretplata 16 KM a da imamo sve one kanale koje zelimo, pitanje je dali mogu svi to da placaju. Meni odgovara i svima onima koji su korisnici da je pretplata 14 KM. Onome kome ne odgovara nije korisnik elte, jer ima dovoljno konkurencije ako ko zeli nesta drugo. Ja sam zadovoljan sa nesto vise od 100 kanala digitale i mogucnost na vise TV i sve to za 14 KM. Onome kome to ne odgovara ima da bira, Total, Mtel ....

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Upravu si djukares jbg Elta ima najbolju ponudu u gradu Banja Luci od ovih operatera

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
Potpisujem ja da je Elta jos uvijek najpovoljniji operater i da za sada imaju najbolju ponudu za cijenu. Zelim samo da istaknem da Elta ide unazad sto dugorocno ne moze biti dobro po njih. Sjetimo se da su sa 12KM imali bolju ponudu. Neka se zapitaju sta rade.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
havit je napisao:
Zabrinjavajuci je trend izbacivanja kanala koji traze odredjenu svotu za prava reemitovanja.

Na zalost, ovo je sustina price. Pretpostavimo da ce za par dana osvanuti saopstenje tipa:

Postovani, zbog neprihvatljivih uslova VIASAT kompanije prema Vasem omiljenom kablovskom operateru, bili smo prinudjeni da iz ponude iskljucimo kanale Viasat Explorer i TV 1000. Umjesto ovih kanala u ponudu cemo kao i u slucaju FOX i slucaju SK ubaciti jos bolje i kvalitetnije kanale.

S postovanjem!

Srdacno Vas,
Aco Kabanica :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nije sve u kvantitetu, ima nesto i u kvalitetu zar ne? ;)
Ja sam milion puta (a i drugi) predlagao da se naprave posebni paketi, pa ko hoce i ko ima para ce ih uzeti, zar ne? Tipa par maraka za neki sportski paket, filmski, muzicki, milion nekih stvari. Zar je to toliki problem uraditi? Pa svi to imaju osim Elte..
I kao sto Havit rece, Elta je imala duplo bolju ponudu kad je cijena bila 2 marke manja nego sad.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
dzoni97 je napisao:
Upravu si djukares jbg Elta ima najbolju ponudu u gradu Banja Luci od ovih operatera

A ponuda od M:tel-a slabija od Eltine?

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Neznam kako ti mislis al po meni ima jacu ponudu Elta nego IPTV

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Nije sve u kvantitetu, ima nesto i u kvalitetu zar ne? ;)
Ja sam milion puta (a i drugi) predlagao da se naprave posebni paketi, pa ko hoce i ko ima para ce ih uzeti, zar ne? Tipa par maraka za neki sportski paket, filmski, muzicki, milion nekih stvari. Zar je to toliki problem uraditi? Pa svi to imaju osim Elte..
I kao sto Havit rece, Elta je imala duplo bolju ponudu kad je cijena bila 2 marke manja nego sad.

Tacno, dok je cijena bila 12 KM, imadosmo i oba FOX-a, i Sport klub i Viasat Explorer... i ko zna bez cega cemo sve jos ostati. Sad kako je pretplata otisla gore, malo malo ostajemo bez nekog kanala. Jbg, ali zato Aco kupio zgradu u Cajevcu. Ima se, moze se :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
dzoni97 je napisao:

Pa ja kao što vidim, Elta samo izbacuje kanale i daje neke lijeve zamjene, ja se ne sjećam kad je M:tel izbacio nešto, oni bar ubace kanal i ne diraju ga a ponuda je tu negdje, još ovamo ima HBO..

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Njegov zivotni moto je ima se moze se :D

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gringo22 je napisao:
dzoni97 je napisao:

Pa ja kao što vidim, Elta samo izbacuje kanale i daje neke lijeve zamjene, ja se ne sjećam kad je M:tel izbacio nešto, oni bar ubace kanal i ne diraju ga a ponuda je tu negdje, još ovamo ima HBO..

Moje misljenje,svako ima pravo na svoje misljenje..

JBG Elta ne naplacuje Arena Paket a Mtel trazi kolko ono jos 4 kerme

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2013, 20:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

gringo22 je napisao:
dzoni97 je napisao:

I Fox-ovi kanali, ako se ne varam... :wink:

Nego otkud u Elnet-u za vikend Sport klub? Izasli iz AKOP-a? :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 405, 406, 407, 408, 409, 410, 411 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]