djukares je napisao:
Kao sto rekoh, nikada nisam gledao TV 1000 ni Explorer. A realno TV 1000 nalazi se u digitali tako da, neznam ako je imala bar 1 % onih koji su gledali taj kanal. Explorer nije los ali nisam ga nesta gledao.
A TLC kanal je odlican, nema sta.
Ovaj Drug je prije nekoliko sedmica hvalio TLC, kao ga on gleda na Total TV i hvalio Total. A sad kad ga Elta ubacila nece ni da komentarise
Ja se nadam ubacivanju bar Comedy central, cuo sam da se radi o dobrom kanalu, sigurno boljem od TV 1000. Eurochanel nije bas bolji ali je jednak kao TV 1000.
Moj komentar je da Eurochannel nije bolji od TV 1000, Explorer je slabiji od TLC. Tako da za sada jos kad ubace English Club, to znaci da smo dobili bolje kanale

Ja sam gledao ponekad tv1000, a explorer cesto i sta sad. O ukusima ne vrijedi raspravljati. Takodje samo digitalu i gledam.
Problem je sto su izbacili 4, 3, 2 ili 1, kako kome, kvalitetan kanal tek tako. Izbacili su oni i HRT4 i SLO1, ne gledam ih ali neko gleda i to treba postovati. Izbacili su i Fox Life i Fox Crime, itd. Zabrinjavajuci je trend izbacivanja kanala koji traze odredjenu svotu za prava reemitovanja, a ubacuju se besplatni kanali. Iako o ukusima ne vrijedi raspravljati logicno je da oni kanali koji su skuplji imaju i kvalitetniji program, barem u zanru koji emituju. Elta nesto mudruje i drasticno je promijenila semu, barem sto se tice stranih kanala, a ne vjerujem da se stanje na trzistu drasticno promjenilo u zadnjih godinu dana. Sve u svemu to Eltino mudrovanje ocigledno, gledajuci forum, nije pozitivno uticalo na korisnike
Off Ako je tebi TLC odlican onda blago tebi uz farmu velikog brata i ostalo vec postojece smece sad mozes gledati i strane probisvijete, starlete, dame s manjkom morala i sta se vec servira pod "reality".