drug je napisao:
Javljao si se na taj komercijalni telefon i sve si ih prebrojao?

Brijem da ih je bilo vise od onog jednog sto se zalio, tj od malog Brune
Pročitao si me. Cijeli bon sam potrošio i na kraju samo 25% izašlo .. to se zove sreća.
drug je napisao:
Nego jesam li na pravom mjestu uptorijebio ovo brijem?
Ma kao da si tečaj hrvatskog završio Banu ispod repa. Mogao bi se sad prijavit na HRT, zapošljavat će 100% nove prevodioce.
drug je napisao:
Kliknes na dopada mi se

Vidis kako to ne treba titlovati.
Jel to isto ko ono "sviđa mi se"? Jebemu, izgleda da ćemo ipak morat titlovat

drug je napisao:
Nego sta se s tobom desilo pa da ne branis RTL u ovoj situaciji? Ali iskreno, ako moze

Što se desilo sa mnom? Ne kužim (titl: kapiram), zašto bi trebao stati na stranu RTL-a?. Zakon je takav kakav jest, koliko god apsurdan bio, ukoliko ga treba mijenjati - promijenimo ga, no nema mjesta za senzaciju koju radi RTL kako bi prikrio svoje greške. Osobe koje sjede u tom Vijeću samo provode ono što je netko još ispred njih doneo kao zakon, jedina stvar koja im se može zamjeriti jest a) što su tek danas krenuli izvršavati taj Zakon, b) što nisu pokrenuli inicijativu da se nešto promijeni u istom tom Zakonu ako su uvidjeli da je apsurdno. Tako da putra na glavi ima i jedna i druga strana, no RTL mi se više zgadio jer ciljano ovo radi iz već spomenutih razloga, a to više onda i nije ovako benigno kao cijela ova rasprava titlovati srpski film ili ne...