banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 10:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Mar 2013, 19:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2003, 13:27
dadotb je napisao:
ma nek puste za pocetak Miami :roll: Open na B92 , pa SK kad god ....nadamo se da ce se rijesiti na dobrobit gledalaca...pa nek ubace SK u posebnu ponudu npr 1-2 KM veca pretplata i mirna Boznia sto rece Sinip ( mislim na Boznia) ..... :roll:

SBB i SK nedaju operaterima u BIH da emituju u osnovnom paketu nego moraju placati, sve korisnike koje imaju u mrezi puta 2 KM. Dok Total tv ima u posebnom paketu

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ало синко, нисам је Елтомрзац, мени само иду на неку ствар кокошари који се кофрче. Нит браним Тотал, нит Телемах, нит гледам и један (у ствари лажем, гледам Тотал илегално преко нета, кад ми треба нешто што нема на локалној кабловској) и јесте, ја сам оставио тај коментар под пуним именом и презименом, и шта није у реду са истим?

Пошто су и теби промакле неке ствари, да ти поновим. Уведен је КАПИТАЛИЗАМ. Ја купим права на дистрибуцију нечега на одређеној територији. Ја постављам услове дистрибуције. Ја имам кћерка-фирму. Нормално је да ће моја кћерка фирма да добије повољније услове. Зашто? Па може ми се, не заборави, ја сам ЛЕГАЛНО купио права и ја одређујем услове. :) Ти можеш само да ме мрзиш. Јел конташ сад или треба да цртам? А то да ли је фирма са Кипра, Бахама, Западне Самое или Марса је у свему томе потпуно небитно, док је год куповина права легално обављена.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
djukares tebe ovdje izgleda niko ne sluša. Šta je radila Elta to je njen problem., ali zašto ignorišete činjenicu da niko nema SK osim Telemacha i Totala? To me čudi u ovoj priči. Hajde ako je Elta lagala o broju korisnika ali jeli Aneks lagao i ostali kablovski operateri? Ti sinipe vjerovatno imaš debeo razlog zašto mrziš Eltu ali ovo očigledno nije samo Eltin problem. Problem je znači i u IKO Mediji jer koliko ja vidim oni neće ni pod kakvim uslovima da pristanu na dogovor. Ovo me podsjeća na to kad je jednom davno Pink BiH otkupio sve moguće španske serije, prikazivao jednu a niko drugi nije mogao ništa da prikazuje. Pouzdano znam da je Pinku upućen ultimatum od RAK-a ili već neke druge organizacije koja se bavi autorskim pravima da mora da prestane sa takvom politikom jer će biti kažnjen. Isto se dogodilo i za utakmice Crvene Zvezde u UEFA ligi kad je Pink Bih imao prava da emituje te utakmice a nije ih nikad emitovao. Ovo je izgleda baš neka komplikovana situacija i nadam se da će biti riješena ubrzo. Valjda je svakom bitan profit i zarada a ne mlaćenje prazne slame.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

djukares je napisao:
sinip je napisao:
Без да читам све то, синко као прво не вјеруј свему што пише у новинама. Као друго, колико видим нико не оспорава начин на који је ИКО Медија дошла до права за емитовање тениса и иних спортова за БиХ. Тачно? Да. Е пошто нико не оспорава начин, све остало је колосално млаћење празне сламе и заџебавање наивних корисника Елте који ће сад да мисле (а немају ништа од тога) да их нека зла ИКО Медија џебе, а у ствари их џебе Кабаница. :)

Sinisa, nemas pojma o cemu se radi, samo pametujes bezveze. Nasao si da branis total tv a sve ostale firme su po tvome krive sto nema SK :lol:

Јок ето ти знаш. :) Де ми реци, је ли ИКО Медија легално купила права? Врло једноставно питање, да се прекине ово шупљирање. Да или не? Да или не?

Чисто ако ти је промакло у свему овоме. Ја сам неких 2000 км источно од те ту луднице и уопште ме не тангира ни Елта ни Тотал. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
Ало синко, нисам је Елтомрзац, мени само иду на неку ствар кокошари који се кофрче. Нит браним Тотал, нит Телемах, нит гледам и један (у ствари лажем, гледам Тотал илегално преко нета, кад ми треба нешто што нема на локалној кабловској) и јесте, ја сам оставио тај коментар под пуним именом и презименом, и шта није у реду са истим?

Пошто су и теби промакле неке ствари, да ти поновим. Уведен је КАПИТАЛИЗАМ. Ја купим права на дистрибуцију нечега на одређеној територији. Ја постављам услове дистрибуције. Ја имам кћерка-фирму. Нормално је да ће моја кћерка фирма да добије повољније услове. Зашто? Па може ми се, не заборави, ја сам ЛЕГАЛНО купио права и ја одређујем услове. :) Ти можеш само да ме мрзиш. Јел конташ сад или треба да цртам? А то да ли је фирма са Кипра, Бахама, Западне Самое или Марса је у свему томе потпуно небитно, док је год куповина права легално обављена.

Ukratko kako ti kazes: Sve sto uradi total legalno jer volis ocigledno iz nekog razloga total tv, a sve sto uradi konkurencija to je nelegalno i odmah su lopovi :lol: :lol:

Nemas pojma o konkurencijskom pravu. Imas na linku, hrvatsko konkurencijsko je upravo zbog toga pokrenilo postupak protiv HT a ti govoris kako je to kapitalizam.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
djukares je napisao:
sinip je napisao:
Без да читам све то, синко као прво не вјеруј свему што пише у новинама. Као друго, колико видим нико не оспорава начин на који је ИКО Медија дошла до права за емитовање тениса и иних спортова за БиХ. Тачно? Да. Е пошто нико не оспорава начин, све остало је колосално млаћење празне сламе и заџебавање наивних корисника Елте који ће сад да мисле (а немају ништа од тога) да их нека зла ИКО Медија џебе, а у ствари их џебе Кабаница. :)

Sinisa, nemas pojma o cemu se radi, samo pametujes bezveze. Nasao si da branis total tv a sve ostale firme su po tvome krive sto nema SK :lol:

Јок ето ти знаш. :) Де ми реци, је ли ИКО Медија легално купила права? Врло једноставно питање, да се прекине ово шупљирање. Да или не? Да или не?

Чисто ако ти је промакло у свему овоме. Ја сам неких 2000 км источно од те ту луднице и уопште ме не тангира ни Елта ни Тотал. :)

Legalno je kupila prava ali nije KORISTILA LEGALNO. Ako imas ekskluzivna prava u sportu moras dozvoliti svima koji to zele da koriste ista prava za slicnu naknadu koju je dala IKO MEDIA. IKO MEDIA je dobila prava i trazi 40 puta veci iznos od placenog, eto to je ZABRANJENO :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
djukares je napisao:
sinip je napisao:

Legalno je kupila prava ali nije KORISTILA LEGALNO. Ako imas ekskluzivna prava u sportu moras dozvoliti svima koji to zele da koriste ista prava za slicnu naknadu koju je dala IKO MEDIA. IKO MEDIA je dobila prava i trazi 40 puta veci iznos od placenog, eto to je ZABRANJENO :D

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

avlijas je napisao:
djukares tebe ovdje izgleda niko ne sluša. Šta je radila Elta to je njen problem., ali zašto ignorišete činjenicu da niko nema SK osim Telemacha i Totala? To me čudi u ovoj priči. Hajde ako je Elta lagala o broju korisnika ali jeli Aneks lagao i ostali kablovski operateri? Ti sinipe vjerovatno imaš debeo razlog zašto mrziš Eltu ali ovo očigledno nije samo Eltin problem.

Не мрзим ја Елту, ја само волим да им "дрмам кавез". :) Што се тиче тога који кабловски оператери имају које канале а које немају, чини ми се да су овде људи набрајали да има већ неколико мањих оператера који имају СК а има и један који има и Арене и СК. А имаш и "Нет ТВ" фирму која легално преко нета емитује и једне и друге. Дакле...

Vladimir RUS je napisao:

Poslednji put menjao sinip dana 25 Mar 2013, 20:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

djukares je napisao:

Па ето стручњак, иди и забрани им. :D :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
djukares je napisao:

Konkurencijsko vijece 8)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Јави ми кад се то деси, па постане правоснажно. До тад имаш супер стримове СК канала на нету. :) Само ти треба стабилан нет.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
sinipe onaj stream sto si napisao je stvarno sjajan, svaka čast. Da ima još SK+ i Prime gdje bi mojoj sreći bio kraj ;)

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 20:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па наравно да има. :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Znaci, pratim zadnjih par strana i ne vjerujem :lol: :lol: :lol:

Pazite, gospodo draga, niko ne spori da je postupak IKO Medije nekorektan, ali isto tako je neosporiva cinjenica da je bas rukovodstvo Elta kabela svojim postupkom ( obmanjivanjem vlasnika autorskih prava o broju korisnika ) dovelo sve nas korisnike Elte u ovu situaciju. A s druge strane imalo je to isto rukovodstvo Elta kabela lijepu i izglednu priliku da zadrzi i SK i da ima i Arenine kanale. Ovako, tjeranje maka na konac sa IKO Medijom, Sport klubom i SBB-om moze biti samo na stetu korisnika. Ali to nikoga nece zaboljeti u Elta kabelu dok ne proradi kuka i motika. A izgleda da ce morati. Gospoda, prvo digli cijenu pretplate a onda izbacili Fox-ove i ostali bez SK. Zadnjih pola godine za bukvar, kako ne treba poslovati. Skidam kapu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ispada da su svi lagali oko broja korisnika.... I mtel i BH Telekom i ovaj i onaj.. (mtelove cifre su javno dostupne na sajtu)

Ja opet gledam da je SK poprilično na gubitku. Bili su prisutni u čitavoj BiH sada pokrivaju daleko manje područje... Ako su platili prava za BiH samo da bi sami sebi dali džaba, onda sa srećom...

Što reče jedan kolega, prestao sam i gledati TV...

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2013, 23:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
djukares je napisao:
sinip je napisao:
djukares je napisao:

Konkurencijsko vijece 8)

To vijeće je 8 običnih deb1la. Od njih ne treba ništa očekivati.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 00:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
djukares je napisao:
<Enter_name> je napisao:
Prva stvar, nisu trebali da prijave broj korsinika Telemachu već Iko Mediji, firmi koja drži Sport Klub. A to što im je isti vlasnik kao i Sport Klubu - nebitno. Druga stvar, Elta nije najveći kablovski operater u BiH.

Telemach- SBB-IKO MEDIA TO JE ISTI VLASNIK :D Moze ovako zamisli da elta kabel otvori drugu firmu koja se zove npr. Kablovska X i emituje Elta tv kanal i trazi od Mtel-a da dostavi firmi kablovska X broj kanala ako hoce da emituje kanal, hoces reci da to nije isto kao da su dali Elti Kabel podatke? :lol: :lol:

Dobro, ovo je jos jedan Eltas, ali je njegov zadatk da bude agresivan, pa zato lupeta, dok Amadeus tu boravi da nam bude na usluzi.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 00:16 
Majstor
Majstor

Inace, da Elta ima problem sa Sportklubom, posvjedocili smo prije vise od godinu dana, kada je na ocigled cijelog regiona tokom emitovanja programa SK-a objavljivano saopstenje u kojem je pisalo da se taj kanal preko Elta kabela emituje nelegalno. Dakle, problem datira od ranije, i poceo je upravo u onom momentu kada je IKO media trazila od Elte da joj da tacan broj korisnika da bi te usluge mogla i da naplati.

Zasto SK-a nema na MTELu?
NIkad ga nije ni bilo. Dve konkurentske firme ratuju i to je normalno.
Zasto SK-a nema na drugim operaterima?
Zato sto ne pristaju na tako veliku cijenu iz svojih razloga.
Zasto SK-a nema na ELTI?
1. Zato sto ni oni ne pristaju na tako veliku cijenu.
2. Zato sto imaju lose odnose sa SK-om s obzirom da su ih lagali za broj korisnika i provodili kokosarsku politiku neprimjerenu za moderne europske tokove.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 00:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

nidjeveze je napisao:
djukares je napisao:
<Enter_name> je napisao:
Prva stvar, nisu trebali da prijave broj korsinika Telemachu već Iko Mediji, firmi koja drži Sport Klub. A to što im je isti vlasnik kao i Sport Klubu - nebitno. Druga stvar, Elta nije najveći kablovski operater u BiH.

Telemach- SBB-IKO MEDIA TO JE ISTI VLASNIK :D Moze ovako zamisli da elta kabel otvori drugu firmu koja se zove npr. Kablovska X i emituje Elta tv kanal i trazi od Mtel-a da dostavi firmi kablovska X broj kanala ako hoce da emituje kanal, hoces reci da to nije isto kao da su dali Elti Kabel podatke? :lol: :lol:

Dobro, ovo je jos jedan Eltas, ali je njegov zadatk da bude agresivan, pa zato lupeta, dok Amadeus tu boravi da nam bude na usluzi.

Mene interesuje zasto branis Total tv , SBB ili telemach? Cim stavi telemach saopstenje eto tebe odmah stavljas na forum, u fazonu: " evo telemach je rekao da je elta lagala, znaci lagala je". Kao da je taj telemach neki sud koji je presudio da je to tako. A sta ce drugo telemach reci kada ga tuzi 50 operatera? Zar nisu mogli naci bolji izgovor? Znaci cijela BIH laze o broju korisnika samo Telemach je svetinja :lol: :lol: :lol:
Ali AKOP ciji clanovi su svi telekomu u bih i 40 operatera, svi osim Telemach-a najverovatnije dobice tuzbu protiv Telemach-a :D

Mtel koji je clan AKOP-a, po mojim informacijama platio je 3 advokatske kancelarije u Srbiji koje ce se baviti slucajem Telemach i tuzbom AKOP-a protiv Telemach-a 8) I jos da ne zaboravimo na BH Telekom koji je vec ranije tuzio firmu Telemach.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2013, 00:37 
Majstor
Majstor

Stavio sam ja na forumu i saopstenje RAK-a prije par dana, a stavio bih i AKOP-a, ali ga je neko vec prije ubacio ili pomenuo. To sto ti to nisi vidio, kao i sto tvrdis da ja branim total, telemach i ne znam koga vec, a korisnik sam ELTE i ispastam jer nemam Sportklub, govori koliko si povrsan....

Ja bih najsrecniji bio da ELTA i ostali dobiju tuzbu protivi IKO Medije i da nam se vrati Sportklub u ponudu...

Ali sve to i dalje nece amnestirati ELTU od epiteta kokosara, jer se to potvrdilo i na drugim stvarima, a ne samo na Sportklubu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 381, 382, 383, 384, 385, 386, 387 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]