dadotb je napisao:
Vuk Mandusic je napisao:
Gledao sam pomalo, nije lose

Prepolovis TV na jednoj strani Face, a vamo udaris kljucni mec i lagano.
Nego Marijan Mijailovic prenosio na Face koja je to legenda i budaletina, steta sto ne radi negdje gdje se prenosi neka jaka liga, uzivanje je slusati njegov ludi glas.
uzivanje slusat njegov glas...???? druze kod ORL pod hitno....tako iritantno arlaukanje skoro da nisam cuo....ono je za aps !!! kretencina teska.....a uz to hoce da bude veci Bosanac od samih Bosanaca, jos sa ekavicom mu stoji ko kravi gace....

Ne zalazim u nacionalizam i politiku, mene je budala kupila jos od prenosenja cvajte na SK, poceo sam od tada da je pratim i njega, izvrstan poznavalac sporta, spreman za svaki mec, za razliku od ostali tuljana kod nas, malo se uzivi u mec, ali volim takve prenose, ne uspavanke i mrtvace kao sto je Gojko Anderjasevic sa SK, kao da zivota u sebi nemaju.
PS Prije par mjeseci bio na ORL, napregledali me sve ok, ozbiljno ne zajebavam se.
ok za Gojka Andrijasevica se slazem....ali meni se dopao ovaj komntator sto je prenosio na RTRS Hrv-Srb....ne znam ko je taj lik, ali mi je bio vrloooo dobar...ok za ORL , salio sam se, ali majke mi meni je Mario uzasssss....moze biti simpaticno par min. a posle...kuku lele...pa sjeti se SP u J. Africi, on je zapoceo 1. tekmu na prenosi na prvenstvu, pa smo se mi iz RS pobunili i odmah su ga uklonili.....vecina se pita ipak....