banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 12:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 378, 379, 380, 381, 382, 383, 384 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Mar 2013, 19:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Gledajući na prvu, neće ići. Hrvati rade na 490 i 618 MHz, na prvoj frekvenciji ide digitala, druga je predviđena za video nadzor (tu možda može proći), dok na 562 MHz (gdje ide testni DVB-T) ide IN TV...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 19:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
ok razumijem to,znaci ako nema na kablovskoj te frekvencije pojacalo nece smetati jer njime samo pojacavam frekvenciju sa dvb-t,inace sa psunja moze se jedino hvatati u bl signal

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
Gledajući na prvu, neće ići. Hrvati rade na 490 i 618 MHz, na prvoj frekvenciji ide digitala, druga je predviđena za video nadzor (tu možda može proći), dok na 562 MHz (gdje ide testni DVB-T) ide IN TV...

znaci nema nista od toga :-?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 19:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sta je ovo opet nestane na sekund i dodje kablovska,jel se to jos nekome desava

edit evo sad je sve u redu

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 22:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Ja jos nisam nasao tv, koji u isto vrijeme podrzava i dvb-t i dvb-c. Moze ili jedno ili drugo prilikom inicijalnog podesavanja tv-a.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 22:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ja pitam samo da prikljucim oba kabla da ne ustekavam i istekavam oba prikljucka,logicno da cu na tv izabrati input i prebaciti na dvbt ili dvbc po potrebi

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 22:17 
Veteran
Veteran

I svaki put ces prolaziti inicijalni setup i skeniranje kanala? Ako stvarno imas volju svaki dan postavljati tv od nule onda ti je prestekavanje kabla najmanji problem...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
ssaassaa je napisao:
ssaassaa je napisao:
Znaci bolji je spliter,jel ima ko slican slucaj u bl,jesu mu se poklapale frekvencije jel radi sve ok da ne pravim sad to dzabe,mislim na dvb t iz hr i ovaj sad testni kod nas

sta je reci nije da valjda niko od vas nema dvt i kablovsku,da li bi smetalo signalu kablovskom kad bi npr.stavio neko pojacalo za dvbt, u pojacalo bi prikopcao kabl iz antene,a iz njega kabl u spliter

Ovako ja ću ti reći kako sam ja kod sebe naštimao. Imam Sony Braviju HD Ready koja po defaultu prepoznaje DVB-T i DVB-C kanale. Kad sam uveo kablovsku sa Elte morao sam kupiti DVB-T prijemnik i njega sam spojio običnu čehinju antenu s pojačalom (koja je nekad bila direktno spojena na AV prije nego sam imao kablovsku) i priključio na TV preko SCART-a kako nebi morao vaditi antenu svaki put kad bih gledao kablovsku ili hrvatske kanale preko DVB-T-a. Kod mene televizor kada pretraži kablovske kanale ostane u DVB-C modu zato sam tako odradio. Ovako imaš i DVB-T na SCART portu i kablovsku u AV ulazu.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

CopyLeft je napisao:
ssaassaa je napisao:
ssaassaa je napisao:
Znaci bolji je spliter,jel ima ko slican slucaj u bl,jesu mu se poklapale frekvencije jel radi sve ok da ne pravim sad to dzabe,mislim na dvb t iz hr i ovaj sad testni kod nas

sta je reci nije da valjda niko od vas nema dvt i kablovsku,da li bi smetalo signalu kablovskom kad bi npr.stavio neko pojacalo za dvbt, u pojacalo bi prikopcao kabl iz antene,a iz njega kabl u spliter

Ovako ja ću ti reći kako sam ja kod sebe naštimao. Imam Sony Braviju HD Ready koja po defaultu prepoznaje DVB-T i DVB-C kanale. Kad sam uveo kablovsku sa Elte morao sam kupiti još jedan DVB-T prijemnik i njega sam spojio običnu čehinju antenu s pojačalom i priključio na TV preko SCART-a kako nebi morao vaditi antenu svaki put kad bih gledao kablovsku ili hrvatske kanale preko DVB-T-a. Kod mene televizor kada pretraži kablovske kanale ostane u DVB-C modu zato sam tako odradio. Ovako imaš i DVB-T na SCART portu i kablovsku u AV ulazu.

ma znam za to mogu i ja to uraditi,kupiti dvb-t hd resiver,spojiti na hdmi izlaz,ali mislio sam to rijesiti da ne kupujem resiver posto mi tv podrzava i dvbt i dvbc ali izgleda nista od toga

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

onda je bolja opcija kupiti u elti kablovski hd resiver koji ima i cam modul u koji ce jednog dana ici kartica kad dodju paketi,nego uzeti dvb-t resiver pa poslije i cam modul za tv.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 23:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
ssaassaa je napisao:
onda je bolja opcija kupiti u elti kablovski hd resiver koji ima i cam modul u koji ce jednog dana ici kartica kad dodju paketi,nego uzeti dvb-t resiver pa poslije i cam modul za tv.

Dobro kažeš možda je i bolje posebno ako ćeš i snimati program a nemaš na TV-u tu opciju.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 23:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
Ja jos nisam nasao tv, koji u isto vrijeme podrzava i dvb-t i dvb-c. Moze ili jedno ili drugo prilikom inicijalnog podesavanja tv-a.

Može Panasonic ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2013, 23:49 
Veteran
Veteran

E u tom slucaju onda kapa do poda za tu opciju. :)

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 00:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koliko je star taj panasonic,mozda i ovaj moj lg moze.Vidjecu nekako,imam spliter pa cu pokusati

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 06:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Vuk Mandusic je napisao:
dadotb je napisao:
Vuk Mandusic je napisao:
Gledao sam pomalo, nije lose :)
Prepolovis TV na jednoj strani Face, a vamo udaris kljucni mec i lagano.
Nego Marijan Mijailovic prenosio na Face koja je to legenda i budaletina, steta sto ne radi negdje gdje se prenosi neka jaka liga, uzivanje je slusati njegov ludi glas.

uzivanje slusat njegov glas...???? druze kod ORL pod hitno....tako iritantno arlaukanje skoro da nisam cuo....ono je za aps !!! kretencina teska.....a uz to hoce da bude veci Bosanac od samih Bosanaca, jos sa ekavicom mu stoji ko kravi gace.... :angry4: :confused3:

Ne zalazim u nacionalizam i politiku, mene je budala kupila jos od prenosenja cvajte na SK, poceo sam od tada da je pratim i njega, izvrstan poznavalac sporta, spreman za svaki mec, za razliku od ostali tuljana kod nas, malo se uzivi u mec, ali volim takve prenose, ne uspavanke i mrtvace kao sto je Gojko Anderjasevic sa SK, kao da zivota u sebi nemaju.

PS Prije par mjeseci bio na ORL, napregledali me sve ok, ozbiljno ne zajebavam se.

ok za Gojka Andrijasevica se slazem....ali meni se dopao ovaj komntator sto je prenosio na RTRS Hrv-Srb....ne znam ko je taj lik, ali mi je bio vrloooo dobar...ok za ORL , salio sam se, ali majke mi meni je Mario uzasssss....moze biti simpaticno par min. a posle...kuku lele...pa sjeti se SP u J. Africi, on je zapoceo 1. tekmu na prenosi na prvenstvu, pa smo se mi iz RS pobunili i odmah su ga uklonili.....vecina se pita ipak....

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 08:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Većina se pitala i kada je počeo drugi svjetski :).
Na kraju je ispalo da je većina pogrešila.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 09:14 
Veteran
Veteran

80Vlado je napisao:
Većina se pitala i kada je počeo drugi svjetski :).
Na kraju je ispalo da je većina pogrešila.

pogrijesila???? nisam siguran.....salim se...ma kakav Marijan, iritanran do bola....onaj sa RTRS je konacno normalan, samo nek vise nije ni preplaceni Tulic u studiju, 0 strucnjak, a ne moze bez njega LS :cat:

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Ma kakv Marjan,daj molim te utakmica SP J.Afrika- Meksiko on krene brbljati o Bosni,ma idi u k*rac

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 11:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ssaassaa je napisao:
Koliko je star taj panasonic,mozda i ovaj moj lg moze.Vidjecu nekako,imam spliter pa cu pokusati

Model iz 2011, mada i stariji to mogu.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2013, 11:43 
Veteran
Veteran

dzoni97 je napisao:
Ma kakv Marjan,daj molim te utakmica SP J.Afrika- Meksiko on krene brbljati o Bosni,ma idi u k*rac

potpisujem...ne moze coek bez Bosne i to sa sve simpa ekavicom, hahahaha....ko o cemu Bosanci o fudbalu, dobili Grke pa su vec svjetski prvaci.... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 378, 379, 380, 381, 382, 383, 384 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]