banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 15 Jun 2026, 15:22 Danas je 15 Jun 2026, 15:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pink TV kanali
PostPoslato: 02 Sep 2023, 22:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
Promjenili su nazive kanala Zadruga u Elita7 1,Elita7 2.Elita7 3 i Elita7 4.

Vrh

PostPoslato: 03 Sep 2023, 07:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Izgleda da nisu svima otključani ti kanali već samo koji aktiviraju.

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2024, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
Sta je ovo Narodna TV sunce ti poljubim? Kakva je ovo sad fora?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2024, 08:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2014, 17:38
To je bivsi Insta TV, sad Željo ima neku novu viziju..... :D

Vrh

PostPoslato: 04 Sep 2024, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ubice nas njegove vizije. Msm kakva glupost nazvati televiziju prvo insta tv pa tek onda narodna tv. Sve bez koncepta i strategije sta s tom televizijom napraviti za pet deset godina.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2024, 11:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gdje je nestao insta tv? nema ga vise.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2024, 11:50 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Prekrstili je u Narodna TV.

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2025, 18:11 
Veteran
Veteran

https://x.com/BSimisic/status/1983108744709112081

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2026, 12:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Citiraj:
Kompanija BH Telecom je objavila saopštenje u kojem je korisnike usluge MojaTV obavijestila da će od 1. aprila ove godine iz ponude biti uklonjeni kanali Pink televizije.

https://avaz.ba/vijesti/bih/1025755/bh- ... -od-aprila

BH Telekom malo malo pa u ratu sa svima. Prvo sa Hayatom i ostalima pa samo što su to valjda sredili, evo i sa Mitrovićem. Baš ih je pošlo. :D

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2026, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
To za ukidanje Pinkovih kanala im je najbolji potez. Ako ostanu dosljedni.
Izgleda da će Mitrović na kraju ostati samo na mtel-u.

PS A i Hajat im je na kraju popustio.
Tako da win win situacija za BH telecom.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2026, 19:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Skupo im. :) Pink paket cijeli, ono bi tek jedan evro. :) Hayat i ostali, zategli isto mislim zbog novca. Jbg, valja skvrckati parica za kupovinu Telemacha i Total TV-a ;)

Gdje su mi kokice?

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2026, 19:53 
Veteran
Veteran

Šta će biti onda sa onim Pink TimeOut kanalom,koji navodno distribuiše BH Telecom kao njihovu ekskluzivu?

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2026, 21:01 
Stara kuka
Stara kuka

TimeOut će biti ĆaciOut :iconbiggrin:

Šalu na stranu, ili će ga uvaliti mtelu ili nekom drugom ili će primijeniti ime i format, kao što su radili i prije. I, naravno, uvaliti mtelu.

drug je napisao:
Skupo im. :) Pink paket cijeli, ono bi tek jedan evro. :) Hayat i ostali, zategli isto mislim zbog novca. Jbg, valja skvrckati parica za kupovinu Telemacha i Total TV-a ;)

Gdje su mi kokice?

Očigledno je da im je RTL-ov Voyo jeftiniji. Mada i nije neka alternativa (nekvalitet mijenja nekvalitet, ima da korisnici "uživaju" u sadržajima kao npr. prvenstvo električnih glisera)

Što se tiče Mitrovića, Pink je u startu išao sa kvantitetom, bolje da su krenuli sa 3x manje kanala, ali sa kvalitetnijim sadržajem.
Ovako se znalo desiti da šibnu film u kanal koji nije takve teme ili su neke filmove ponavljali u nedogled, kao npr. svojevremeno onaj film kad je Kvin Latifa kao bolesna pa ide u Evropu. Još na par kanala odjedared. Ja koji ne gledam tv svaki dan sam onomad to upratio šaltanjem. Sada više ni ne šaltam.
Al Mitrovića boli tuki dok je tu MTS i mtel, mada nije malo korisnika bh telecoma.

Cijenim da će biti manja drama za bh telekom nego kada je bila ona fertutma sa Hayatom, ali sada se otvaraju neka pitanja za korisnike mtela kojima skače cijena integrisanih usliga...

Vrh

PostPoslato: 01 Mar 2026, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ma jasno. Kvalitet i Pink ne mogu nikada u istu rečenicu. Čudi me da ljudi uopšte i trpe iste filmove na Pink kanalima sve ove godine. I da sve ovo nije - prije počelo. I ne samo Pink.

Ali ono što je meni u cijeloj ovoj priči bar bilo zanimljivo - to je razlog zbog kojeg je navodno došlo do razlaza Mitrovića i BH Telekoma. I nađem ovo objašnjenje u Danasu:

Citiraj:
Kako je ranije pisao „Danas“, uprava BH Telekoma, sa Amelom Kovačevićem na čelu, duže vreme je pokušavala da nađe način da bez štete po Telekom raskine ugovor s Pinkom čiji je vlasnik Željko Mitrović. Problem je bio, saznao je nezvanično „Danas“, što je ranija uprava BH Telekoma na čelu sa Sedinom Kahrimanom (SDA) potpisala ugovor sa Pinkom i produžila ga pred samu svoju smenu, pa su time „ruke vezane“ novoj upravi.

Navodi se da je problematično što BH Telekom isplaćuje stotine hiljade evra Pinku na čijim kanalima „gostuju ratni zločinci, te se priziva raspad BiH uz satanizovanje Bošnjaka“.

https://n1info.rs/region/bosanski-telek ... iz-ponude/

Ovo je jako zanimljiva teza. Mogla bi kao polazna osnova poslužiti mnogima da se iz ponude pojedinih operatera izbace - mnogi. Iz raznih uglova. Nije da nema osnova. Ovom bi se logikom, "politike kablovskih operatera" u regionu definitivno "podigle na jedan drugi nivo" :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2026, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Oglasio se Mitrović.

Dragi moji Bošnjaci! Ja kao neko ko je u Sarajevu dobio pasoš Bosne i Hercegovine kao zaslužni gradjanin za medjuetničko pomirenje početkom dvehiljaditih, moram da primetim, da to što sam ja na Američkoj a ne na Iranskoj strani, je verovatno razlog što više nećemo saradjivati sa BH Telekomom u Bosni, o čemu je ova telekom kompanija već donela odluku, za svoje kablovske korisnike na nivou Bosne i Hercegovine. Ovo praktično znači da 70 tv kanala koje proizvodi tv Pink, neće više biti u ponudi ovog telekom operatera u BIH, jer se interesi gledalaca kod odredjenih kablovskih operatera više ne smatraju ključnim, već religijska i politiċka opredeljenja! Što se mene lično tiče, ja ću ostati privržen ideji o bratstvu bošnjačkog i srpskog naroda ali i privržen ideji, da svi treba da se vodimo zdravim razumom, tolerancijom, ali i sopstvenim interesima! Duboko verujem da će gradjani BIH, već za 30 dana,dobiti našu OTT ponudu i box za gledanje svih naših kanala ,sa pretplatom od samo 5 KM mesečno! Dragi moji Bošnjaci, neće nas ponovo posvadjati ni BH TELEKOM ni bilo koja politička partija, a imena mudraca koji učestvuju u ovoj kvazi- biznis seansi, pamtiće Pink ZAUVEK! Vidimo se uskoro u Sarajevu! Vaš Žex veċni i neizlečivi Jugonostalgičar!!!

Izvor: https://www.facebook.com/zeljkomitroviccc

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2026, 09:13 
Stara kuka
Stara kuka

Žex ušmrkan pisao. Pasoš, Amerika, Iran, Jugoslavija... :iconbiggrin:

Odluka je donesena prije sranja sa Iranom, nije popustio kao Hayat i ostali i izgubio jednog telekom operatera.
Negdje piše da je za sada samo za MojaTV, a uskoro vjerovatno i za druge platforme BH telekoma.

Citiraj:
Duboko verujem da će gradjani BIH, već za 30 dana,dobiti našu OTT ponudu i box za gledanje svih naših kanala ,sa pretplatom od samo 5 KM mesečno!

Eto prilike i za mtel da mu lansira odjeb.
Ali to se neće desiti. Još.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2026, 09:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Feb 2021, 12:02
BH telecom ne vadi. Počeli sa čistkom treš kanala :D

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2026, 09:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
Žex ušmrkan pisao. Pasoš, Amerika, Iran, Jugoslavija... :iconbiggrin:

Ma da. Lupao po običaju. Očito je ovo ipak puno veći udarac po njega i njegovu kompaniju nego što možemo i zamisliti. Ružičasti baron na aparatima. :)

Nešto drugo je meni ovdje ipak puno bitnije od pinkoglavog. Njega svakako trebaju svi izbaciti, pa tek kada ponudi neku normalnu uslugu, pričati s njim.

Meni je ovdje i dalje misteriozan razlog raskida ugovora. Ljudi, ako je istina da je pravi razlog ono o čemu je Danas pisao, mada pisanje Danasa uvijek uzimam s rezervom, nalazimo se na jako, jako opasnom terenu. Po toj logici, kao što sam već napisao, svako može izbaciti svakoga iz programske sheme. Recimo, Supernova izbaci Hayat, Face, O kanal, OBN i gomilu kantonalca i federalnih lokalaca, jer na njima redovno gostuju razni Orići, Drekovići i Dudakovići, koji su načninili najstrašnije zločine nad Srbima u proteklom ratu, gdje se i danas Srbi tretiraju kao koljači i đikani.

Ili, recimo, zašto bi korisnici nekog kablovskog operatera u Republici Srpskoj koji su preživjeli devedesetih teror Hrvatske vojske plaćali kroz pretplatu operateru HRT-ove i ostale hrvatske kanale, na kojima se i danas veličaju Oluja i hrvatski generali koji su protjerali Srbe iz Krajine, počinivši najstrašnije zločine nad nedužnim stanovništvom. Ako je to nova poslovna logika kablovskih operatera u regionu, onda super, upravo se krećemo ka svijetu 1939. godine, što je sjajno. Sloboda govora očito polako postaje misaona imenica.

Na kraju jedina dobra vijest u svemu ovome je to što će Ružičasti baron uvesti svoj OTT pa neka ga gleda onaj ko hoće. A ne onaj ko mora. Tako je trebalo od početka.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2026, 10:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Feb 2021, 12:02
drug je napisao:
Po toj logici, kao što sam već napisao, svako može izbaciti svakoga iz programske sheme. Recimo, Supernova izbaci Hayat, Face, O kanal, OBN i gomilu kantonalca i federalnih lokalaca, jer na njima redovno gostuju razni Orići, Drekovići i Dudakovići, koji su načninili najstrašnije zločine nad Srbima u proteklom ratu, gdje se i danas Srbi tretiraju kao koljači i đikani.

Pa ti nisi u toku. Mtel/Supernova su glavni zastupnici i distributeri baš tih kanala Hayat, Face, OBN, FTV i ostalih federalnih. Preko Mtela tj. Telekoma Srbija idu svi ugovori sa svim operaterima koji hoće da imaju te kanale u ponudi.
Zato je BH Telecom i izbacio Hayat jer su tražili pare preko Mtelove firme.

Što se tiče Pinka vjerovatno je razlog to što je Žex tražio daleko više para nego ranije jer su ih izbacili i Makedonci prije par dana i naveli da je to razlog.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2026, 10:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa o tome baš i govorim. Ako BH Telekom kao razlog navodi nešto što je ostalo u 1939. godini, ili u "najboljem" slučaju u 1992. godini, onda recimo neka, bilo koja, Boračka organizacija u RS ima potpuno pravo da digne dževu sa zahtjevom da se izbace kanali na kojima, kao što je to jel te slučaj na Pinku, gostuju osuđeni ratni zločinci, ali ovi s druge strane i "mirna Bosna". Obzirom ko je distributer, to postaje još lakše.

Ali, to nas, ponavljam, uvodi u jako opasnu spiralu, u kojoj se potpuno ukida sloboda govora. Recimo da jako mali broj korisnika usluga kablovskih operatera zna, da se svaki kanal HRT-a van granica RH plaća. Ne znam tačno koliko je po kanalu, bile su brojke na nekadašnjem satelitskom forumu, ali HRT ubire pristojne novce od lokalnih kablovskih operatera u Republici Srpskoj. A uređivačka politika HRT-a pogotovo u informativnom programu, i pogotovo u zadnjih godinu dana je dotakla dno. Duh iz boce je odavno pušten, pa se tako u hrvatskim medijima na mala vrata relativizuje i broj žrtava u Jasenovcu, i kakav je to bio logor, dok je srpska manjina u Hrvatskoj, pogotovo od serije koncerata MPT-a izložena stalnom teroru i zastrašivanju.

Ako se budemo vodili logikom BH Telekoma, onda bi kanali HRT-a u RS odavno trebali izletjeti iz ponude. Kažem i ponavljam, ostaje mi da vjerujem da je Danas nalupao niz gluposti, i da je pravi razlog isključivo poslovne prirode, jer bi svaki drugi scenario - bio jako opasan i klizav teren i sigurno bi "postavio nove standarde" u poslovanju kablovskih operatera u regionu. Sa mnogo manje slobode govora, što sigurno nisu evropske vrijednosti. Ostaje mi da vjerujem, ponavljam, da nismo došli do toga. I time bih stavio tačku na ovu priču. Nadam se da su se svi ovdje samo pomalo zaigrali.

Vrh

[ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]