garry69 je napisao:
imamo odlican primjer foxovih i viasatovih kanala koje "razvija sbb"
joj mene joj, što ti nama napriča

:križa-se-lijevom-i-desnom-u-isto-vrijeme:
Viasatove kanale razvija SBB? Jel znaš ti koliko miliona ljudi gleda Viastove kanale? Isti kanal (isti feed, isti program, samo drugi titlovi/audio) koji ti gledaš na recimo Viasat History, gleda još 140 miliona Rusa, 40 miliona Poljaka i da ne nabrajam dalje koliko Čeha, Mađara, Šveđana, Danaca itd .. i sad reče, "razvija ih SBB" i "zato su oni na početku imali loš program i čim su došli u SBB se naglo popraviše"? Samo da kažem OMG i još jednom da OMG, ne znam što drugo da kažem

Ista stvar je sa Comedy Central Extra, aj pogledaj u koliko zemalja ide ISTI KANAL, ISTI FEED, ISTI PROGRAM samo različiti titlovi/audio, jer meni je neugodno napisati popis zemalja ispast će da te namjerno brukam
FOX kanali (naš feed) idu u nešto manje zemalja, namijenjen je za ovu Balkan regiju, ali opet reći da ga "razvija SBB" je i više nego hrabro

I kad smo kod programa FOX-a, nešto se ne bi složio da se on nešto puno razvijao, otkako je plasirao toliko programa sve više ima repriza, na FOX Movies umjesto filmova gledamo njemačke serije, serije koje su premijerno išle na FOX Life-u sad idu na FOX-u a Life je postao reprizni kanal. Da ne bude zabune, volim ja FOX kanale, ali da se nešto puno razvijao od starta - i nije baš, umjesto 2 deci soka sa litrom vode, dobili smo 3 deci soka sa 5 litara vode..
I p.s. AXN Spin (isti feed) nije kako reče "tek krenuo", taj kanal sa istim programom postoji već godinu dana i u tom periodu je mogao da malo "razvije" svoj program, ali nije. On je eksluziva samo u Srbiji i BiH (CG ne znam).