lovely je napisao:
Никац од Ровина je napisao:
Сад је касно.
Сутра намјеравам отићи до пословнице и коначно договорити да ми уведу МТЕЛ услугу. (Елто ћао)
Али ме занимају ти детаљи од људи који су учинили исто. Колега се прије пар година опредјелио, али је кад је питао за цијену рекли му без ПДВ-а мјесечни износ, а касније плаћао неких 7 марака више (ПДВ)

budi jako oprezan, ja sam radila razne kalkulacije i nikada nije to to što si potpisao....na site-u jedno, u poslovnicama drugo....tj u poslovnicama je uvjek drugo, odeš u centar pa poslje u borik i dobiješ dvije različite info!
nakarikaju ti svašta nešto, kao neki dodatni paket, pa HD se plaća 4,68....pa nemaš gratis minute ako si imao uslugu kod Elte...u mtelu je samo prema Mtelu, a u Elti dobiješ 700 min prema svima...svejedno plaćaš 0,04 za uspostave poziva...o kablovima da ne pričam i pitanje je da li ćeš moći priključiti sve tv...moji nisu mogli i imali su 100 problema sa resiverima....
Dodatni paket aktiviraš sam i niko drugi, pogotovo ne da ti "nakarikaju". Otkazuješ ga sam i niko drugi i to preko daljinskog upravljača. Gratis minute nemaju veze sa uslugom Elte jer te niko neće ni pitati odakle si došao. Kablove ti monteri razvedu vođicama, uz zid, po plafonu ili ih ti sam razvedeš ako im ne vjeruješ. Prije nego priključiš, ispita se mogućnost drugog i trećeg STB-a pa se tek onda ide u realizaciju. Ako je optika onda nije problem i da imaš 4 STB-a. U ugovoru
MORA biti to što si potpisao jer nije Elta da ti produžavaju ugovor a da nemaš pojma o tome. I na kraju, ako tehnički nisu u stanju da ti obezbjede stabilnu uslugu, raskida se ugovor bez ikakvog odugovlačenja i pisanja molbi, na njihovu štetu. Sve cijene su sa PDV-om. I na sajtu i u poslovnicama.
U pravu je lovely, budi jako oprezan ali zbog m.tela već što ljudi svakakve gluposti pišu ovde, uglavnom iz neznanja.