[/quote]
Hvale?? Ako ja kazem da imam 2 tv aparata u stanu znaci da se hvalim??
Kako znam imaju 10 godina rada firme i 200.000 gledalaca, ja licno nisam znao da toliko ljudi koristi eltu i da postoje 10 godina.
I jos umjesto da pisete kako se hvale i slicno, mogli bsite napisati, da su najavili ip telefoniju, koja ce biti velika konkuencija Telekomu

[/quote]
Svaki cigo svoga konja hvali, a da li u tome ima pokriće govori jadna realna stvarnost.[/quote]
Очекиван потез...
да шаљу летке којима се хвале да имају толико гледалаца.
(интересантно, нису написали број претплатника

, него одокативни број гледалаца).
Зашто очекиван?
Зато што долази конкуренција у виду IPTV-a (услуга кренула, али још није кренула "јача" промоција!), а чујем да се у граду појавио и нови оператер кабловске телевизије (ваљда у зградама у бившој касарни Мали логор, код Борика већ имају мрежу).
Дакле, у ситуацији када из Елте-кабела не могу понудити ништа ново, тј. када јеш увијек најављују пакете програма, а када конкуренција већ нуди то што Елта-кабел најављује, слање летака је очекиван потез.
Нисам видио летак, поподне ћу проћи поред сандучића, али ако се хвале бројем гледалаца то им се може обити о главу!!!!
Ако неко види број гледалаца, па послије сабере новитете у задњих годину дана (најаве, најаве и Мелос, Алфу и ТВИС, ако се сјећам добро, то су новији канали), могу добити контра ефекат!!
Неко може рећи: "Супер, имате толико корисника, а шта ја као гледалац имам од програма?"
Колико је то логичан потез видјећемо у наредним данима, поготово када крене права рекламна кампања за мтел-ов IPTV

[/quote]
IPTV konkurencija??
Koji si ti filozof, napravi pricu iz jednog jadnog letka.
Ajde da ja malo sastavim pricu kao sto radis ti.
Elta kabel je najavila ip telefoniju i u Telekomu su odmah pozureli i dali informaciju o iptv, jer znaju kad dodje ip telefonija, da ce biti masovnog odjavljivanja, dokaz : zapadne drzave. Sada je elta dala na letke broj od 200.000 gledalaca, da ljudi vide da so oni uvjek bili broj 1 i da buducnost je kablovska+ internet + ip telefonija. Sad kada krene ip telefonija, onda ce se tek vidjeti sve

Kraj
Eto ja i dalje ostajem korisnik, lepo koristim net sa malim pingom, kablovska + digitalna na 3 tv za sada, bice i 4 tv , sve to za 12 KM + net