banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 16:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Maj 2010, 08:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Okt 2009, 17:14
MilanRS je napisao:
akermon je napisao:
Hvale?? Ako ja kazem da imam 2 tv aparata u stanu znaci da se hvalim??

Да, ако то напишеш на летку. :evil3:

Onda znaci da se 99% preduzeca u bih hvali :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 12:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
akermon je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Danas dobijem letak u kome se hvale kako imaju 200 000 gledalaca.

Kako znam imaju 10 godina rada firme i 200.000 gledalaca, ja licno nisam znao da toliko ljudi koristi eltu i da postoje 10 godina.

I jos umjesto da pisete kako se hvale i slicno, mogli bsite napisati, da su najavili ip telefoniju, koja ce biti velika konkuencija Telekomu :wink:

Svaki cigo svoga konja hvali, a da li u tome ima pokriće govori jadna realna stvarnost.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 13:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Elta je goli qrac od firme, a radnici su im nesposobni, nekulturni i neznalice. Drug živi u zgradi i već godinu dana čeka da ga prebace sa bežične kablovske, jer im je ista katastrofa. Uglavnom, uvijek neko iz zgrade zove da pita kad će biti i uvijek iz Elte govore 'za mjesec dana' i tako u krug. Dakle, majmunluk...

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 13:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
da sam samo mjesec dana tamo direktor napravio bi pravu firmu od njih il ih ne bi bilo.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 14:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
akermon je napisao:
Danas dobijem letak u kome se hvale kako imaju 200 000 gledalaca.

Kako znam imaju 10 godina rada firme i 200.000 gledalaca, ja licno nisam znao da toliko ljudi koristi eltu i da postoje 10 godina.

I jos umjesto da pisete kako se hvale i slicno, mogli bsite napisati, da su najavili ip telefoniju, koja ce biti velika konkuencija Telekomu :wink:

Svaki cigo svoga konja hvali, a da li u tome ima pokriće govori jadna realna stvarnost.

Очекиван потез...
да шаљу летке којима се хвале да имају толико гледалаца.
(интересантно, нису написали број претплатника :wink: , него одокативни број гледалаца).

Зашто очекиван?
Зато што долази конкуренција у виду IPTV-a (услуга кренула, али још није кренула "јача" промоција!), а чујем да се у граду појавио и нови оператер кабловске телевизије (ваљда у зградама у бившој касарни Мали логор, код Борика већ имају мрежу).
Дакле, у ситуацији када из Елте-кабела не могу понудити ништа ново, тј. када јеш увијек најављују пакете програма, а када конкуренција већ нуди то што Елта-кабел најављује, слање летака је очекиван потез.

Нисам видио летак, поподне ћу проћи поред сандучића, али ако се хвале бројем гледалаца то им се може обити о главу!!!!

Ако неко види број гледалаца, па послије сабере новитете у задњих годину дана (најаве, најаве и Мелос, Алфу и ТВИС, ако се сјећам добро, то су новији канали), могу добити контра ефекат!!
Неко може рећи: "Супер, имате толико корисника, а шта ја као гледалац имам од програма?"
Колико је то логичан потез видјећемо у наредним данима, поготово када крене права рекламна кампања за мтел-ов IPTV :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 16:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Feb 2009, 20:11
Akermone daj radi nesto korisno umesto sto pises po forumu,nema 10kanala vec par dana i prestanite se hvaliti sa digitalom kad je u totalnom k.... , vec zasucite rukave pa da vas malo hvalimo

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 18:16 
Pripravnik
Pripravnik

[/quote]

I jos umjesto da pisete kako se hvale i slicno, mogli bsite napisati, da su najavili ip telefoniju, koja ce biti velika konkuencija Telekomu :wink:[/quote]

Svaki cigo svoga konja hvali, a da li u tome ima pokriće govori jadna realna stvarnost.[/quote]
Очекиван потез...
(интересантно, нису написали број претплатника :wink: , него одокативни број гледалаца).

Зашто очекиван?
Зато што долази конкуренција у виду IPTV-a (услуга кренула, али још није кренула "јача" промоција!), а чујем да се у граду појавио и нови оператер кабловске телевизије (ваљда у зградама у бившој касарни Мали логор, код Борика већ имају мрежу).
Дакле, у ситуацији када из Елте-кабела не могу понудити ништа ново, тј. када јеш увијек најављују пакете програма, а када конкуренција већ нуди то што Елта-кабел најављује, слање летака је очекиван потез.

Нисам видио летак, поподне ћу проћи поред сандучића, али ако се хвале бројем гледалаца то им се може обити о главу!!!!

Ако неко види број гледалаца, па послије сабере новитете у задњих годину дана (најаве, најаве и Мелос, Алфу и ТВИС, ако се сјећам добро, то су новији канали), могу добити контра ефекат!!
Неко може рећи: "Супер, имате толико корисника, а шта ја као гледалац имам од програма?"
Колико је то логичан потез видјећемо у наредним данима, поготово када крене права рекламна кампања за мтел-ов IPTV :wink:[/quote]

IPTV konkurencija?? :lol: :lol:

Koji si ti filozof, napravi pricu iz jednog jadnog letka.

Ajde da ja malo sastavim pricu kao sto radis ti.

Elta kabel je najavila ip telefoniju i u Telekomu su odmah pozureli i dali informaciju o iptv, jer znaju kad dodje ip telefonija, da ce biti masovnog odjavljivanja, dokaz : zapadne drzave. Sada je elta dala na letke broj od 200.000 gledalaca, da ljudi vide da so oni uvjek bili broj 1 i da buducnost je kablovska+ internet + ip telefonija. Sad kada krene ip telefonija, onda ce se tek vidjeti sve :wink:

Kraj

Eto ja i dalje ostajem korisnik, lepo koristim net sa malim pingom, kablovska + digitalna na 3 tv za sada, bice i 4 tv , sve to za 12 KM + net :D

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 18:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Telekom se prepao eltine IP telefonije!!!

Slika

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 19:04 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Maj 2010, 18:44
Akermone / Info Elta / whatever, valjas gluposti da je nevidjeno, mada nisam otkrio nista novo:-)

Meni danas instalirali IPTV i zamisli... Radi... Ima EPG ( i to ne od februara ili limburga neke godine )...Ima sve kanale koje su najavili...

Dobro su poceli, uvjeren sam da ce i nastaviti jos bolje.

Sto se neta tice ( iako je ovo IPTV tema ) pogledaj i sam ovaj "ogromni " ping, a radi se o obicnom OPTIMA ( ne plus ) paketu... Ako treba da ti obezbijedim prevod na slovenacki dijela gdje pise ping 15ms javi se :-)

Slika

O pouzdanosti necu ni da pricam, imam ADSL i ISDN vec dugo, od samog pocetka i nisam nikad imao nekih vecih problema, kad bolje razmislim jedini problem je bio krepali SpeedTouch :-) za sve ove godine.

A ti i tvoji kauboji iz tzv " kablovske televizije " dobro razmislite i pazite da vam se stvarni broj korisnika ne svede na onaj koji prijavljujete kad placate porez:-)...

Za one koje interesuje:

uzeo sam na probu da vidim i kako mi se cini nije lose, mada ocekujem mnogo djecijih bolesti. Zap time oko cca 1 sec, nekad malo vise ali podnosljivo.
MInus je Amino set top box ali neko rece da ce kasnije ici i neki sa HDMI. Ne stede na bandwidth-u, artefakti su vidljivi bas iz blizine na 40" ali sa normalne udaljenosti se ne primjecuje. Neki kanali imaju tisi ton ali za razliku od RTL sa elte nista ne probija i ne krci.

Uz malu korekciju cijene za TRIO ili npr podizanje brzine neta u tom paketu IPTV ce biti pun pogodak.

Pozdrav svima pa cak i elti i nadam se da ce uciniti nesto korisno umjesto sto mlate bzvz po forumima i pljuju neosnovano konkurenciju.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 21:35 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
akermon je napisao:
Citiraj:
Очекиван потез...

Зашто очекиван?

Колико је то логичан потез видјећемо у наредним данима, поготово када крене права рекламна кампања за мтел-ов IPTV :wink:

IPTV konkurencija?? :lol: :lol:

Koji si ti filozof, napravi pricu iz jednog jadnog letka.

Ajde da ja malo sastavim pricu kao sto radis ti.

Elta kabel je najavila ip telefoniju i u Telekomu su odmah pozureli i dali informaciju o iptv, jer znaju kad dodje ip telefonija, da ce biti masovnog odjavljivanja, dokaz : zapadne drzave. Sada je elta dala na letke broj od 200.000 gledalaca, da ljudi vide da so oni uvjek bili broj 1 i da buducnost je kablovska+ internet + ip telefonija. Sad kada krene ip telefonija, onda ce se tek vidjeti sve :wink:

Kraj

Eto ja i dalje ostajem korisnik, lepo koristim net sa malim pingom, kablovska + digitalna na 3 tv za sada, bice i 4 tv , sve to za 12 KM + net :D

uplasio se telekom koji ima 100 miliona maraka dobiti elte koja krije broj pretplatnika i govori o nekih 200000 gledalaca...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

pre da ce biti ono sto ti je covek napisao...elti stigla konkurencija
ajde ti lepo akermone poradi na toj kablovskoj da lici necemu da ne bude toliko losa pa se mozda uplasi telekom elte(sto ce biti nikada) :lol: :lol:

Citiraj:
Elta kabel je najavila...Elta kabel je najavila...Elta kabel je najavila...Elta kabel je najavila...Elta kabel je najavila...Elta kabel je najavila...

akermone info_elta,vi iz elte samo najavljujete.Sta ste ispunili ?

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 21:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2010, 20:20
Jesmo se i usrećili sa STeltom :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2010, 23:59 
Pripravnik
Pripravnik

Byte je napisao:
Akermone / Info Elta / whatever, valjas gluposti da je nevidjeno, mada nisam otkrio nista novo:-)

Meni danas instalirali IPTV i zamisli... Radi... Ima EPG ( i to ne od februara ili limburga neke godine )...Ima sve kanale koje su najavili...

Dobro su poceli, uvjeren sam da ce i nastaviti jos bolje.

Sto se neta tice ( iako je ovo IPTV tema ) pogledaj i sam ovaj "ogromni " ping, a radi se o obicnom OPTIMA ( ne plus ) paketu... Ako treba da ti obezbijedim prevod na slovenacki dijela gdje pise ping 15ms javi se :-)

Slika

O pouzdanosti necu ni da pricam, imam ADSL i ISDN vec dugo, od samog pocetka i nisam nikad imao nekih vecih problema, kad bolje razmislim jedini problem je bio krepali SpeedTouch :-) za sve ove godine.

A ti i tvoji kauboji iz tzv " kablovske televizije " dobro razmislite i pazite da vam se stvarni broj korisnika ne svede na onaj koji prijavljujete kad placate porez:-)...

Za one koje interesuje:

uzeo sam na probu da vidim i kako mi se cini nije lose, mada ocekujem mnogo djecijih bolesti. Zap time oko cca 1 sec, nekad malo vise ali podnosljivo.
MInus je Amino set top box ali neko rece da ce kasnije ici i neki sa HDMI. Ne stede na bandwidth-u, artefakti su vidljivi bas iz blizine na 40" ali sa normalne udaljenosti se ne primjecuje. Neki kanali imaju tisi ton ali za razliku od RTL sa elte nista ne probija i ne krci.

Uz malu korekciju cijene za TRIO ili npr podizanje brzine neta u tom paketu IPTV ce biti pun pogodak.

Pozdrav svima pa cak i elti i nadam se da ce uciniti nesto korisno umjesto sto mlate bzvz po forumima i pljuju neosnovano konkurenciju.

Heheh....telelkom ima monopol i elta s enemoze ni 5 % mjeriti sa telekomom, tu nema sta pricati :wink:
elta je nista prema telekomu :wink:

Ali u gradovima elta ima veliki broj korisnika, a telekom u prigradskim djelovima, to je moje misljenje :wink:

Kolega ti koji sad kao imas iptv, jel moze print screen set boxa i nekoliko kanala?? Imas na 1 tv aili vise??
Blicova digitala bolju ima ponudu od iptv???

Pa sto se tice elte i telekoma, ja licno mislim da oni sami sebi nisu nikakva konkurencija jer onda ne bi telekom elti nudio internet i cak kako sam saznao i ip telfonija u elti bice od telekoma???

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Byte je napisao:
Za one koje interesuje:

Prvo hvala za javljanje sa iskustvima.

Ako je 1sec vrijeme "šaltanja" onda to nije ništa jer sam čuo da su pojedinci na MaxTV-u imali i po 3-4 sekunde što zna biti iritantno. Ja sam vagao o i izađe mi skupo ali me opet navelo na razmišljanje to što se na Netkomu zadnjih dana često utilta b92 i često dolazi do brzanja tona u odnosu na sliku na Disc., Nat Geo, FoxLife-u i FoxCrime-u. Možda ima još kanala sa problemima jer gledam samo prvih 15 memorisanih.

Inače je slika kao sunce na svim kanalima koje šalju i tu im se nema šta prigovoriti.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 12:33 
Voajer
Voajer

@Akermon:

Kakav print screen hoces? Da ti slikam box i sliku na tv ili nesto drugo? Pojasni, nije problem, ali box nema potrebe da slikam:

http://www.aminocom.com/index.asp?PageID=2145848491

Ovaj sam dobio :-)

Zaboravih napisati, uzeo sam za jedan tv ali nije problem i za dva da se uzme, po istom principu istog operatera ide IPTV u Srbiji vec duze i radi i na 2 tv.

Takodje i VOD radi, sinoc probao, Beogradski Fantom, 2.5KM:-)

@Mangia:

Napisao sam 1 sec ili malo vise zap time, podnosljivo je mozda cak i za nijansu duze ali i dalje ne trga zivce. Takodje, ocekujem i vise problema, blokiranih streamova, zakucavanja STB jer Amino i nije neko top rjesenje, ali sve je to u prvoj fazi pa je i razumljivo. AKo budu i nakon 6mj ili godine imali takvih ispada, 'ladno idu u isti kos sa Elta :-)

Pozdrav,

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 13:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Na koju foru ti imas ping 15 sa IPTV?Odkad je svjeta i vijeka iptv je samo povecavao ping korisnicima.
Koliki ti je ping bio pre iptva?I uradi test na Frankfurt.To su prave vrijednosti.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 13:21 
Voajer
Voajer

Zasto bas Frankfurt i zasto bi to bas bilo mjerodavno?? Ima neko objasnjenje?

Evo jos jednom:

Slika

Sad je 13ms :-)

Nema nikakve fore, OPTIMA paket na ISDN, Huawei HG520i ADSL router i laptop je zakacen na WLAN.

I da, u sobi pici IPTV :-)

Zaboravih reci, ranije je ping bio 35-50ms prema istom serveru i upload je bio manji ali su ga podigli i prije nego sam dobio IPTV.

Mozda me neko u Telekomu voli :-p

Pozdrav,

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 14:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Zato sto je Frankfurt i sama Njemacka centar Europskog interneta?Dobar razlog? ;).
Uzecu i ja doticni za kojih par dana, pa cemo vidjeti.
btw koliko si cekao da dodju i montiraju?

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 14:42 
Pripravnik
Pripravnik

Byte je napisao:
@Akermon:

Kakav print screen hoces? Da ti slikam box i sliku na tv ili nesto drugo? Pojasni, nije problem, ali box nema potrebe da slikam:

http://www.aminocom.com/index.asp?PageID=2145848491

Ovaj sam dobio :-)

Zaboravih napisati, uzeo sam za jedan tv ali nije problem i za dva da se uzme, po istom principu istog operatera ide IPTV u Srbiji vec duze i radi i na 2 tv.

Takodje i VOD radi, sinoc probao, Beogradski Fantom, 2.5KM:-)

@Mangia:

Napisao sam 1 sec ili malo vise zap time, podnosljivo je mozda cak i za nijansu duze ali i dalje ne trga zivce. Takodje, ocekujem i vise problema, blokiranih streamova, zakucavanja STB jer Amino i nije neko top rjesenje, ali sve je to u prvoj fazi pa je i razumljivo. AKo budu i nakon 6mj ili godine imali takvih ispada, 'ladno idu u isti kos sa Elta :-)

Pozdrav,

Slikaj kanal i da ima na njemu epg i set box molim, pokazi ta tvoj iptv i set box, nije tesko 8)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik

Saleee86 je napisao:
Na koju foru ti imas ping 15 sa IPTV?Odkad je svjeta i vijeka iptv je samo povecavao ping korisnicima.
Koliki ti je ping bio pre iptva?I uradi test na Frankfurt.To su prave vrijednosti.

Nmeoguce je da je ping posle kad imas internet + iptv manji od tada kad je imao samo internet :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2010, 14:45 
Pripravnik
Pripravnik

Ima li ko ikakvih info dali elta uvodi arene ili ne???? :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]