banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 652  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 29 Dec 2010, 12:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
STIGOOOOO STRIKOOOOOO !!!!!!!!!! a Bogami će i računi.

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2010, 17:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
Stigo, stigo.... :D

Sorry za off

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 12:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2010, 22:03
Meni se slika u zadnje vrijeme stalno kvari, i to obicno u istim periodima svaki dan, negdje oko podneva, i nocu iza 1. Toliko se kvari da ne ne mozes apsolutno nista gledati.... IPTV me je bas poceo nervirati.....

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 18:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Koji dio grada ?

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2011, 19:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
Мени је све у савршеном реду ... :) ( хвала Богу )

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2011, 08:08 
i meni je sve ok, ali mi se prije par dana desilo da se nije mogao pojacavati i smanjivati zvuk. i ma kako to sad glupavo zvucalo, ispocetka nisam mislila da je to do mtela, vec da mi nisu ok baterije na daljinskom, mada me je cudilo kako onda mogu prebacivati kanale. kad mi se to isto desilo i sa tv u spavacoj, totalno sam se zbunila. kako je moguce da zbog mtela ne radi npr. funkcija pojacavanja i smanjivanja zvuka preko daljinskog, a sve ostale funkcije rade.
kasnije je proradilo, a nasla sam i njihovo saopstenje da su u to vrijeme imali neke radove i smetnje.. :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2011, 17:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
ljudi koji koriste openIPTV neka obrate paznju na par stvari jer na osnovu licnog iskustva tvrdim da mozete imati veeeeelikih problema.
npr,sluzba za info,servis,podrska/neazurni,povrsni,tesko dostupni. kada se javite za konkretan problem,rijetko kad mogu da vam pomognu. ne mozete cak ni da zatrazite izlazak tehnicke podrske na teren,tj kod vas kuci,jer je za to propisana nekakva komplikovana procedura. evindentiraju vas da ste prijavili problem i dalje se funkcionise po principu"sta ce biti-bice!"
obratite paznju na opremu koju vam instaliraju,zna se desiti da reciver za TV bude loseg kvaliteta,pa da,kako narod kaze"crkne" i ne funkcionise. tada se molite bogu da vam dodju u pomoc serviseri,koji su btw nedovoljno i na frku obuceni za ovaj posao. ne krivim te ljude konkretno,mahom su to ljudi koji su za kratak vremenski period morali,osim telefonije da savladaju servis digitalne televizije i interneta,ljudi koji su 45,50+ dinago..... tako da,i kada vam dodju,nemojte se iznenaditi kad vam ne rijese problem.

ukoliko imate potrebu za dodatnim TV prikljuckom,opet je stvar kompl;ikovana. prvo su mi rekli da,automatski, kada dodju nakon isteka prvih mjesec dana da prikljuce internet,da cu tada dobiti i drugi prikljucak.to se nije desilo.tada mi serviseri govore da moram otici pisati novi zahtjev mtelu i da ce ekipa doci nakon toga(kad,ne zna se),a da dok oni ne dodju,moram kupiti dodatni kabal,jer oni nemaju obavezu da snadbijevaju korisnike u tom slucaju!!!!!KATASTROFA!!!i da taj kabal moram sam da razvedem do drugog tv/a,jer to nije njihova nadleznost!

ovo su sve problemi sa kojima sam se susreo,a vrhunac svega je bilo kada sam trajno izgubio tv signal !
desilo se da je "celija" nedovoljno jaka i autmatski imate problem jer ne moze da podrzi u isto vrijeme TV,net i fiksnu telefoniju. u tom slucaju male su sanse da imate kompletnu uslugu.meni npr telefon i net su funkcionisali,a tv signala ni u prici.nekom logikom,prije bilo kakvog postavljanja i sl,valjda bi trebalo da se izvrse nekakva mjerenja i ne pocinjati ovu avanturu ukoliko nema osnovnih pretpostavki da ce usluga biti kvalitetna!

...a racun,sta mislite da li je stigao,i da li su naplacene sve usluge,kao da su radile u fulu!?!?!?!

inace,nestanak signala je cesta pojava. usluga koju su pruzili licno meni i nekim mojim poznanicima im nije bas najbolja reklama!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 00:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
i sad si osudjen na 2 godine robije jel? To se meni nije svidjalo od pocetka bez obzira sto sam htio pobjeci od Elte...
Ne znas sta dobijas a potpisujes 2 godine *vjernosti*

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 08:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
imam pravo zalbe :D
salim se....sada ide zajebancija sa zahtjevima,dopisima,ovo-ono.nisu u mogucnosti da mi pruze uslugu,tako da ce se ugovor raskinuti.jeste na 2 dinego,ali rjesice se to.a samo cekam racun da dodje,pa da vidim da li planiraju da mi aplate nesto sto nisam koristio :roll:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 22:34 
sad sam dosla kuci iz grada i vidim da mi ne radi kablovska.. net i telefon su ok, ali kablovska ne radi. ima li iko isti problem?

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 22:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:52
Prije 15 minuta nestalo slike. Znaci nisam jedini.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 22:44 
da li si zvao reklamacije? koji je ono broj gdje se prijavljuje? mada sad sigurno zove pola grada

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 22:56 
Početnik
Početnik

Nisam zvao. Ali evo broj sa njihove stranice 0800 50 005 ADSL servis. Samo ne znam ima li svrhe zvati.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 22:59 
Početnik
Početnik

Evo zovem ali me drzi na cekanju. Sigurno je sad velika navala na ovaj broj. A mozda i nece da se javljaju.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 23:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Okt 2008, 13:24
I kod mene je "riknula Boranija"... Zvao... Na čekanju sam! Mora da je neki opšti pomor. Dugo nam je i bilo... ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 23:02 
i ja sam na cekanju bila pa odustala. odoh spavati.. sad mi se vise i ne gleda tv... heheheh

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 23:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Sep 2009, 11:40
Таман сам контао да се мени то једином десило, ваљда ће се брзо ријешити ...

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Upravo su mi se zalili moji najmiliji iz Brckog i Trebinja, izgleda da je kvar ogroman.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 23:56 
Početnik
Početnik

Da li se ovako nesto desavalo i ranije? Jos uvijek sam na probnom periodu, iako prilicno zadovoljan do sada, ovo me sad pomalo isfuralo.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2011, 02:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Kod mene radi. Jeste da je pisalo nesto kao "key invalid" ili tako nesto, ali nakon pritiska na "home" button proradilo sve.
Nesto ne radi HBO na Totalu i Digi, pa zbog toga prebacih na IPTV, nisam ga koristio sedam - osam dana.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13035 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 652  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]