ljudi koji koriste openIPTV neka obrate paznju na par stvari jer na osnovu licnog iskustva tvrdim da mozete imati veeeeelikih problema. npr,sluzba za info,servis,podrska/neazurni,povrsni,tesko dostupni. kada se javite za konkretan problem,rijetko kad mogu da vam pomognu. ne mozete cak ni da zatrazite izlazak tehnicke podrske na teren,tj kod vas kuci,jer je za to propisana nekakva komplikovana procedura. evindentiraju vas da ste prijavili problem i dalje se funkcionise po principu"sta ce biti-bice!" obratite paznju na opremu koju vam instaliraju,zna se desiti da reciver za TV bude loseg kvaliteta,pa da,kako narod kaze"crkne" i ne funkcionise. tada se molite bogu da vam dodju u pomoc serviseri,koji su btw nedovoljno i na frku obuceni za ovaj posao. ne krivim te ljude konkretno,mahom su to ljudi koji su za kratak vremenski period morali,osim telefonije da savladaju servis digitalne televizije i interneta,ljudi koji su 45,50+ dinago..... tako da,i kada vam dodju,nemojte se iznenaditi kad vam ne rijese problem.
ukoliko imate potrebu za dodatnim TV prikljuckom,opet je stvar kompl;ikovana. prvo su mi rekli da,automatski, kada dodju nakon isteka prvih mjesec dana da prikljuce internet,da cu tada dobiti i drugi prikljucak.to se nije desilo.tada mi serviseri govore da moram otici pisati novi zahtjev mtelu i da ce ekipa doci nakon toga(kad,ne zna se),a da dok oni ne dodju,moram kupiti dodatni kabal,jer oni nemaju obavezu da snadbijevaju korisnike u tom slucaju!!!!!KATASTROFA!!!i da taj kabal moram sam da razvedem do drugog tv/a,jer to nije njihova nadleznost!
ovo su sve problemi sa kojima sam se susreo,a vrhunac svega je bilo kada sam trajno izgubio tv signal ! desilo se da je "celija" nedovoljno jaka i autmatski imate problem jer ne moze da podrzi u isto vrijeme TV,net i fiksnu telefoniju. u tom slucaju male su sanse da imate kompletnu uslugu.meni npr telefon i net su funkcionisali,a tv signala ni u prici.nekom logikom,prije bilo kakvog postavljanja i sl,valjda bi trebalo da se izvrse nekakva mjerenja i ne pocinjati ovu avanturu ukoliko nema osnovnih pretpostavki da ce usluga biti kvalitetna!
...a racun,sta mislite da li je stigao,i da li su naplacene sve usluge,kao da su radile u fulu!?!?!?!
inace,nestanak signala je cesta pojava. usluga koju su pruzili licno meni i nekim mojim poznanicima im nije bas najbolja reklama!!!!!!