Sto se svi prosipate da samo jedna ulica u BL ima brz internet ili "ako radis u vladi".
Ja imam stari Trio Plus paket pa su sa 6mb dl prebacili na 10mb, kada su i svima skoro povecali. Posto sam se pito dali bi i ja kad bi preso na Trio Premium dobio isto 30/6 odlucio sam poslati email korisnickoj podrsci (inace su koliko ja vidim strucniji i daje bolje odgovore nego one tete na telefonu koje citaju skriptu).
Rece mi da ostavim broj telefona i jutros me zove, dobar dan kako ste sve fino nasmijano reko postoji li mogucnost da postignem i ja tu brzinu kaze kako da ne nista se ne sikiraj, samo podnesi zahtjev.
Cudi me ovo sve posto su prije par mjeseci koliko ja znam u Vrbanji kod mene uveli VDSL, (sto dodje slicno kao optika ali je efikasan samo u krugu od 300m) pa kada sam pitao dali mogu postici 15/3 ako predjem na open trio premium kazu ma kakav ne moze to, optika je samo u centru (cini mi se).
Mislim da ili su se usrali konkurencije ili nesto trece pa oni ovako
Znaci postoji rjesenje VDSL gdje na svaku centralu ide optika a dalje na kuce ide opet preko obicne telefonske parice, maksimalna teoretska brzina je 350mb/s koja poslije 500m vec opada na 100mb/s (ako je u pitanju VDSL2) svakako je ovo teoretski moguc maksimalni protok, a i na udaljenost ne treba posebno obracat paznju jer su kod nas hvala bogu ove zice isprepletene 300 puta

.
Znaci ako ima ko da je jos na starom paketu a hoce da uziva u brzem netu i hd kanalima neka ne odustaje