banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 23 Mar 2019, 15:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Okt 2016, 08:18
Upravo i ja tako razmišljam. Evo gore Boban piše što nisu ponudili za 0.2 eura ?? Pa ponudili su za hrvatsku pa united grupa nije pristala već je izbacila RTS iz ponude .
Da bude jasno niti branim telekom niti napadam a isto tako ni united grupu tj.total
Imam legalno pretplatu na total premium od dana kad je formiran taj paket i uz to total kuću ali konstantno podižu malo po malo cijenu pretplate pod izgovorom skupljih Tv prava u koje lupaju ogromnu lovu da bi preoteli sportove od nacionalnog interesa od javnih Tv kuća ( ovdje mislim i na RTS i na HRT i na RTRS ( BHT , FTV ) i šta sad ?!!
Kao prvo slika na sportklubu u okvira totala je mizerna za HD kvalitet na iole većoj dijagonali televizora
Kao drugo , zašto pola BIH mora trpjeti komentatora na novoj Bh a nemamo drugi izbor ?! Pustite nam još jedan audio ili sa drugim komentatorom ( kao što imaju spanci ili švicarci ) ili bar ton sa stadiona a i ta ista nova Bh je očajna sa kvalitetom slike na totalu
Na mojoj lokaciji čim bude dostupna optika preći ću na telekom ili eltu ako je kupi telekom pa ću za svoje novce znati da idu u državnu firmu ili državu koja ovdje nešto radi ,gradi ,investira i jedini je prijatelj svih naroda koji žive u Republici Srpskoj , za razliku od nekih famoznih fondova iz Amerike , Britanije , Luksemburga ili Bog te pita odakle .

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 15:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
Ne znam zašto se ne ubaci obe verzije SK1,i i BiH i SRB verzija,ako Arene imaju u obe verzije,zašto ne bi i SK kad se već nalazi na satelitu?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2014, 11:18
Поздрав! :)
Дакле, спорт када ми се гледа, имам спортске канале. Филмове гледам, ријетко додуше, преко филмских канала или неких других извора...

А ово гледам (и гледаћу) на РТС-у:

Јутарњи програм, Дневник, Око, ТВ лица, Балканском улицом, Шта радите бре, Слагалица, Сасвим природно, С Тамаром у акцији, Квадратура круга, Аутопортрет, БГ хроника, Сат, Шареница, Трезор, Траг, РТС ординација, Упитник, Велика илузија, ТВ Театар, Драме, специјалне емисије (као нпр. синоћ о НАТО бомбардовању) , документарни програм који само РТС има...

Руку на срце, када све саберем, на осталих двадесетак канала „регионалног карактера“ потрошим можда пола сата седмично.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Total u Hrvatskoj po informacijama HAKOM-a koristi oko 34 000 korisnika.
Koliko je onda korisnika Srba ako ih u Hrvatskoj ima samo 5% a Hrvate zaboli sto nema RTS cak su i srecni zbog te cinjenice.
I ovde da izbace RTS iz Telemach mreze ne bi Bosnjaci zaplakali samo mi iz RS bi ispastali.
Opet cu ponoviti,Total nema mjesta da ubaci tematske kanale RTS-a pa zasto bi ih i placao.
A da korisnicima opet poskupljuje pretplata zbog nicega,da blejimo u onaj plavi okvir.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

goran0904 je napisao:
Upravo i ja tako razmišljam. Evo gore Boban piše što nisu ponudili za 0.2 eura ?? Pa ponudili su za hrvatsku pa united grupa nije pristala već je izbacila RTS iz ponude .
Da bude jasno niti branim telekom niti napadam a isto tako ni united grupu tj.total
Imam legalno pretplatu na total premium od dana kad je formiran taj paket i uz to total kuću ali konstantno podižu malo po malo cijenu pretplate pod izgovorom skupljih Tv prava u koje lupaju ogromnu lovu da bi preoteli sportove od nacionalnog interesa od javnih Tv kuća ( ovdje mislim i na RTS i na HRT i na RTRS ( BHT , FTV ) i šta sad ?!!
Kao prvo slika na sportklubu u okvira totala je mizerna za HD kvalitet na iole većoj dijagonali televizora
Kao drugo , zašto pola BIH mora trpjeti komentatora na novoj Bh a nemamo drugi izbor ?! Pustite nam još jedan audio ili sa drugim komentatorom ( kao što imaju spanci ili švicarci ) ili bar ton sa stadiona a i ta ista nova Bh je očajna sa kvalitetom slike na totalu
Na mojoj lokaciji čim bude dostupna optika preći ću na telekom ili eltu ako je kupi telekom pa ću za svoje novce znati da idu u državnu firmu ili državu koja ovdje nešto radi ,gradi ,investira i jedini je prijatelj svih naroda koji žive u Republici Srpskoj , za razliku od nekih famoznih fondova iz Amerike , Britanije , Luksemburga ili Bog te pita odakle .

Браво Горане! Потписујем!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sport Klub nije oteo prava od javnih servisa ex yu sto se tice UEFA reprezenntativnih takmicenja.
Prava na prenose 18-21 za ex yu platili su 40 miliona € a javni servisi svi zajedno nisu ponudili vise od 8 miliona €.
HRT je ponudio tri puta vise nego u ranijem periodu pa nisu uspjeli.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Mogu da rade jer imaju monopol, i nikome ne odgovaraju. Rade šta im je volja i tako godinama. Na zapadu takvo nešto nije moguće. Bio sam u Baselu, preko dvbt uredno idu kanali iz Švice, Francuske i Njemačke. Svi prenosi od nacionalnog značaja idu na državnim televizijama, i ono što je bitnije od svega - nema zamračenja kanala, bez obzira odakle je kanal. A dok živimo u ovoj prčiji tako će nam biti.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
ma nek nam ostave Novu S i sam zadovoljan ovo ostalo iz Bih i regiona i ne gledam

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nova S 100% ostaje u ponudi Telemacha BiH ali ce biti skremblovan sadrzaj koji ce ici na Nova BH.
Slika

Poslednji put menjao boban1982 dana 23 Mar 2019, 16:27, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Bobane kad bi ti znao koliko korisnika Max Tv iptv i A1 imaju aktiviran regionalni paket u velikom dijelu i zbog RTS kanala ,ne bi mi vjerovao . Radim već dugo godina u Hrvatskoj pa znam . Ima jako puno korisnika ( pogotovo starijih ) koji i sad kažu nema zabavne emisije ili humoristične ako nije iz Srbije ili BIH .
To što ti ili ja ne gledamo puno emisija sa tih kanala ne znači da ih niko drugi ne gleda . Svaki program ima svog kupca . Neko gleda samo sport , neko filmove , neko parove itd.
Stvar je u tom što united grupa a prije njih SBB godinama reemituje ,medju ostalim , i RTS besplatno i sad kad trebaju platiti ne žele .
Ako im uprava RTS kaže da ne mogu na streaming platformama ( eon , net TV plus ) nuditi opciju gledanja sedam dana unazad to je pravo RTS -a voljeli mi to ili ne .
Stalno potenciras nema mjesta za cijeli paket ma satelitu. Pa nek se snadju za prostor . Ima team sat jedan transponder skoro prazan .
A u isto vrijeme svi koji od njih kupuju njihove kanale obavezni su da uz sportklub 1,2,3 uzmu i sportklub golf i n1 i vavoom i pikaboo lov i ribolov pa niko ne kaže šta će im ti kanali ili nemamo mjesta . Platiš cijeli paket a emitujes ono za šta imaš mjesta .
Isto kao i sa filmovima .
Ako potpišes ugovor sa Warner Bros npr. dobiješ paket filmova od blokbastera do filmova b i c kategorije.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:28 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
pa mtel je dobio samo sport klub....nema ni pikaboo,vavoom,n1 a oni na iptv imaju prostora koliko hoce.....sve u svemu koga zanima rts naravno ima alternativu kod drugih operatera...koga zanima sport opet ima total i mtel....filmski kanali daleko najbolji u totalu i vecina je HD

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

boban1982 je napisao:
Sport Klub nije oteo prava od javnih servisa ex yu sto se tice UEFA reprezenntativnih takmicenja.
Prava na prenose 18-21 za ex yu platili su 40 miliona € a javni servisi svi zajedno nisu ponudili vise od 8 miliona €.
HRT je ponudio tri puta vise nego u ranijem periodu pa nisu uspjeli.

Mogu ponuditi toliko love jer im mi plaćamo svaki mjesec sve više i više a UEFA i ostali vlasnici prava gledaju samo profit , sto je i normalno .
Opet kažem isto to radi i arena ( da ne ispadne da ih branim ) i to je samo odraz vremena u kom živimo i siromaštava ovog naroda koji živi u ex yu pa smo zato u vrhu evropske liste po broju sati provedenih uz Tv ili po broju kladionica .
Što siromašnija država to se više ljudi klade i sjede u kući uz Tv jer nemamo standard za bioskope , pozorišta , putovanja , restorane i sve ono što prosječni stanovnik bogate zapadne Evrope ima

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Толико канала а већина људи је осуђена да слуша Сабахудина како коментарише утакмице. Па, човјек је стар и излапио. И понекад рокће без да каже "пардон!"...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 16:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
@goran
Stvar je i u navici. Kod nas pozorište uopšte nije skupo ali mnogi nemaju volje ni želje ni da zavire unutra. :)

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 17:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
https://i.postimg.cc/NMQVfDzC/Screensho ... Chrome.jpg
Da li je moguće da kad iz jedne od zemalja EU kada uđem na sajt Sport kluba imam jedan prikaz, dok iz BIH kad uđeš na sajt Sport kluba navodno imaš drugi prikaz. I zašto je to tako? Neka muljaža?
Uglavnom kad uđem na sajt SK još uvijek mi ne piše koja utakmica je prekosutra na SK 1 Srbija.
Uglavnom, ostaje mi kao opcija Nova S, jedino ne znam ko bi mogao biti komentator. Biće šteta da na Total Srbija ne bude utakmica na SK.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 18:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
goran0904 je napisao:

Ajd ne seri majke ti :lol:

Sve je to profit i zarada. Samo što je to kod UG jasno na prvu a kod Telekoma/RTS se ljudima čini da oni to rade zbog naše "dobrobiti". Tito je umro davno i ta vremena džabane za državne firme su davno prošla. Ako nešto hoćeš onda to moraš i da platiš. A tu dolaze krupniji igrači. Kad nisu u stanju da to obezbjede onda se izvlače na neke nepostojeće zakone, sentimentalnost itd. Zakon tržišta je nažalost jedini relevantan.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 18:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

drug je napisao:
https://i.postimg.cc/NMQVfDzC/Screenshot-20190323-174002-Chrome.jpg
Da li je moguće da kad iz jedne od zemalja EU kada uđem na sajt Sport kluba imam jedan prikaz, dok iz BIH kad uđeš na sajt Sport kluba navodno imaš drugi prikaz. I zašto je to tako? Neka muljaža?
Uglavnom kad uđem na sajt SK još uvijek mi ne piše koja utakmica je prekosutra na SK 1 Srbija.
Uglavnom, ostaje mi kao opcija Nova S, jedino ne znam ko bi mogao biti komentator. Biće šteta da na Total Srbija ne bude utakmica na SK.

Nije muljaza već sajt detektuje preko IP adrese iz koje zemlje pristupas i tako ti i nudi pregled programa .
Što se tiče nova s , za pretpostaviti je da će komentarisati neko od komentatora sa sportkluba tj vjerovatno iz iste režije i studija jer vrlo moguće da i nova s ide iz prostorija odakle ide i sportklub

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 18:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Danchi je napisao:
goran0904 je napisao:

Ajd ne seri majke ti :lol:

Vrlo ružne riječi koje ne zaslužuju komentar uopšte, pogotovo što u svom daljnjem tekstu pišeš nešto sto nema veze sa onim šta sam ja napisao .

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 18:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 09 Jun 2012, 13:13
goran0904 je napisao:
Vrlo ružne riječi koje ne zaslužuju komentar uopšte, pogotovo što u svom daljnjem tekstu pišeš nešto sto nema veze sa onim šta sam ja napisao .

Kako nema veze kad kažeš da UG "preotima" sportove od javnih kuća. Niko nije pušku uperio pa oteo nego je ponudio više. A javne kuće su naučile na džabanu. Sve je to zakon tržišta i tako je svagdje.

A ovaj dio o "prijateljski nastrojen kompaniji" je posebno iritantan ali ok. Svako ima pravo da bude naivan.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2019, 18:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drug je napisao:
https://i.postimg.cc/NMQVfDzC/Screenshot-20190323-174002-Chrome.jpg
Utakmicu Portugalija-Srbija na Nova S prenosice komentator Sport Kluba.
Tako da nista ne gubis sto prenos nece ici na SK 1 Srbija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]