banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2387 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 120  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Sport Klub
PostPoslato: 06 Avg 2015, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
ma ebes SK ...samo placam ArenaSport...uvijek podrska za SLABIJE !!! ;)

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2015, 11:54 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://www.sportklub.rs/od-subote-celod ... am-na-sk-4

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2015, 22:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jeste li vec pisali spisak takmicenja koje prenosi SK? Da ne trazim unazad, ako nekom nije mrsko nek kopira. Fala

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2015, 00:53 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
sa satelitskog foruma foruma

Citiraj:
premier liga, championship, league 1 i 2, primera, segunda, portugalska, ruska, holandska, skotska, ukrajinska, danska i austrijska liga. fa kup, italijanski kup, njemacki kup, turski kup, finale spanskog kupa, ukrajinski kup, holandski kup. kompletne uefa kvalifikacije za euro 2016 i mundijal 2018 - fudbal

nba, euroleague, aba liga, vtb, italijanska liga, njemacka liga, hrvatska a1 liga - kosarka

formula 1(srbija, bosna i hercegovina, crna gora, makedonija), moto gp, nascar - automoto sportovi

wimbledon, atp masters series, atp 500 series, atp 250 turniri i wta tour - tenis

dijmantska liga - atletika

spanska asobal liga - rukomet

liga sampiona za muskarce i zene, italijanska liga - odbojka

khl, ebel - hokej

nfl, srpska liga, liga sampiona - americki fudbal

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 12:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Kupili su prava za LŠ i LE za Crnu Goru, tačnije jednu utakmicu srijedom i četvrtkom.

http://www.sportklub.rs/liga-sampiona-i ... port-klubu

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Jel to znaci da je RTCG ispusio ?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sta onda ostaje drzavnom operateru RTCG od utakmica da prenosi?

Kakogod, ima i za arenu sta da otkupi..ukrajinska kosarka, austrijski kup, bjeloruska liga, holandska prva liga hokej na travi...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 14:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2015, 08:35
Koliko vidim na https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U ... oadcasters tamo dijele prava sa Arenom, tj. kupili su prava koja je do sada imala RTCG. Kako se to uklapa u viziju da oni mogu kupiti šta hoće (kako to saopšti 1 njihov nadobudni komentator na SK forumu), te isključivo kupuju ekskluzivna prava?

Godinama unazad (1 ili 2 ciklusa) dijele prava za LŠ i u Sloveniji.

Uglavnom, dobar potez, kao i za Primeru, samo da prestanu lupati gluposti o "ekskuzivitetima".

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka

BeckaSkola je napisao:
Sta onda ostaje drzavnom operateru RTCG od utakmica da prenosi?

Kakogod, ima i za arenu sta da otkupi..ukrajinska kosarka, austrijski kup, bjeloruska liga, holandska prva liga hokej na travi...

Ja ne znam zasto se areni nije potrudila da od Digija otkupi Rumunski sampionat u fudbalu.
To je solidna liga sa dobrim utakmica...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2015, 17:11 
Stara kuka
Stara kuka

Superkup Evrope u CG prenosi Sport Klub.

Srbija,BiH,Hrvatska,Makedonija tu je prenos na Areni Sport.

U Bosni ce ici samo na AS3

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 16:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sinoć zovnem moje burazere da pogledamo na sportklub našeg Srđu (koji btw,nije ni ušao :D ),u velikom gradskom derbiju Austria-Rapid,koji je danima prije najavljen na Sport Klub 2....Vidim,čitav dan tu neko izdrkavanje tenisera na nekom Mastersu,reko prekinuće bar kad počne utakmica...kurac...sjedimo,utakmica naveliko traje,u najavi ispod (EPG) stoji Austria-Rapid, gledamo jedan u drugog,a na ekranu guzaju neki Andujar-Nishikori :angry4: :angry4: ...prebacim na ostala dva SportKLuba,ništa....i već krenem na forum,da kao bilo kakvu utjehu napišem da je SportKlub najsmećarskiji kanal na svijetu (iako živim od njega 8) ),slučajno se sjetim da na broju 160 ima još neki SportKlub,koji nije ni 1 ni 2 ni 3...kad tamo Rapid! :D

Jest da je već bilo 0-3 kad sam se sjetio,ali bolje ikad nego nikad :D

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Schlager je napisao:
slučajno se sjetim da na broju 160 ima još neki SportKlub,koji nije ni 1 ni 2 ni 3...,

Spoiler:
Slika

:D :thumbright:

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 16:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma ne ozbiljno,ja inače svojima u firmi dižem tlak da arenasport gledam 90% više od sportkluba,jer me ne zanima ni engleska liga,ni španska,ni tenis,ni nba,ni evroliga (osim kad igra neki naš klub)...jedino što mene tamo,koliko-toliko privlači,je ABA liga (a i to je do lani bilo na ARENASPORT :D )...

a na areni sam stalno,borac i premijer liga bh,jelen super liga,hnl,evrokupovi... :D

srećom,mušterije razmišljaju drugačije nego ja.... :D

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 16:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Mladi šlagnere, ti i ja smo specifični slučajevi.
Danas sjedim u kafani s ljubiteljima fudbala, stranog naravno, engleskog naravno, i tako oni vijećaju šta su gledali za vikend, "Eriksen maši zicer, Zaha četnik, Čelzi neće biti šampion" bla bla, ja reko da vid znate kako Mladost dobro kornere izvodi, kako je Sarajevo nadigralo širokog, Zvezda se provukla protiv Voždovca, Piper gurao Spartak 8)
Ne znaju mladići šta je fudbal

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 16:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Gdje treba urgirati da Arena prenosi prvu ligu RS-a. Sigurno nisu skupa prava a njima fali liga. Plus sto bi siroki auditorijum imao priliku da gleda Tekstilac.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2015, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Napiši im tamo na sajtu, reci da komunale u Derventi ispunjava sve visoke standarde za komentatore i kameramane. Ako bude trebalo ić po ranu i piće, ti ćeš to obaviti

Vrh

PostPoslato: 14 Avg 2015, 14:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
sinoć zovnem moje burazere da pogledamo na sportklub našeg Srđu (koji btw,nije ni ušao :D ),u velikom gradskom derbiju Austria-Rapid,koji je danima prije najavljen na Sport Klub 2....Vidim,čitav dan tu neko izdrkavanje tenisera na nekom Mastersu,reko prekinuće bar kad počne utakmica...kurac...sjedimo,utakmica naveliko traje,u najavi ispod (EPG) stoji Austria-Rapid, gledamo jedan u drugog,a na ekranu guzaju neki Andujar-Nishikori :angry4: :angry4: ...prebacim na ostala dva SportKLuba,ništa....i već krenem na forum,da kao bilo kakvu utjehu napišem da je SportKlub najsmećarskiji kanal na svijetu (iako živim od njega 8) ),slučajno se sjetim da na broju 160 ima još neki SportKlub,koji nije ni 1 ni 2 ni 3...kad tamo Rapid! :D

Jest da je već bilo 0-3 kad sam se sjetio,ali bolje ikad nego nikad :D

Kad god ti bude nedostajala austrijska liga (a i još neke od tih "atraktivnih") možeš je gledati potpuno legalno http://www.laola1.tv/en-int/calendar/0.html

i konkretno Rapid u nedjelju protiv Šturma na http://www.laola1.tv/en-int/live/sk-pun ... 67823.html

Austrijska liga se poklanja ostatku svijeta izuzev njemačkog govornog područja i još par zemalja....

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2015, 19:31 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 21 Maj 2013, 17:56
Sinoc je isla liga sampiona na sk slo. Super je sto su zadrzali sve sto su imali i prije.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 19:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
nfl na sportklubu, aba potvrdjena :)

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2015, 20:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Iako često (i opravdano) kritikujem SK zbog silovanja tenisom, svaka čast za kupovinu NFL-a! Potez decenije. Ostaje da se vidi u kojem obimu i formatu će ići prenosi. Nadam se (zbog svih onih koji imaju SK) da neće biti sakaćeni zbog "ekskluzivnog" teniskog turnira ili derbija kola Malaga - Rajo. Meni ni iz džepa, ni u džep - ionako ga imam for free na netu (HD)...

Arena ga je produvala načisto (šta im bi da otkače NFL, kad već nisu dobili Špance?) - da im nema LŠ/LE, domaćeg fudbala i Serie A mogli bi katanac da stave....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2387 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 120  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]