banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 03:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 25 Nov 2018, 00:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2012, 13:24
Cime se sve sluze, mogao sam i da pretpostavim. Cim oni imaju akciju od 9.90 KM na 6 mjeseci, mogao sam i da pretpostavim da mi to nece nista znaciti. Total eno digao preplatu sa 19 KM na 20.50 KM. To je 1.50 KM vise i to dosad.
9 KM ustede puta 6 mjeseci to je 54 KM ustede minus 1.50 KM puta 18 mjeseci je 27 KM. Ode pola ustede, a tek sam prije mjesec i kusur dana postao njihov pretplatnik. Ako za ovih 2 godine bude jos jedno poskupljenje, dzabe mi akcija. Drzave naravno nema da sprijeci ovu prljavu igru.

http://www.youtube.com/watch?v=1TLFrWMYAns

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 00:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Pa ti slobodno raskini ugovor, niko ti me brani. Meni je super ova kompenzacija sa HBO Premium paketom, čak sam na dobitku jer svakako nisam planirao raskinuti ugovor. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 01:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2012, 13:24
Zar se slobodno moze raskinuti ugovor kada si pod istim, a da pritom ne platis sve pretplate unaprijed i otkada nude HBO Premium paket "dzaba"?

http://www.youtube.com/watch?v=1TLFrWMYAns

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 06:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
@Vladimir RUS Procitaj ugovor.Telemach po njemu ima pravo mjenjati visinu pretplate ali korisnici ako je nova pretplata na njihovu stetu imaju pravo da raskinu ugovor bez posljedica po njih,znaci ne moraju placati preostale pretplate.Ta stavka u ugovoru stoji zato sto tako pise u zakonu o zastiti potrosaca BiH.Zato Telemachu nije u interesu da dize cijene kad mu se prohte vec kada je prisiljen.Zato nude HBO paket do kraja ugovorne obaveze samo da ostanes njihov pretplatnik jer koja je korist operatera da poveca pretplatu za 7-8 % ako ce ih napustiti 30 % korisnika.Na tvoju zalost,ne mozes dobiti BN paket otkljucan jer isti moze samo uz dodatnu pretplatu.Ali ako se budes zalio Totalu putem mejla dobices sigurno HBO Premium cijeli ugovor to su 3 HBO i 2 Cinemax kanala.Ja sam dobio tu pogodnost samo me trebaju pozvati iz Telemacha u utorak da zvanicno produze trajanje paketa.Ako mislis raskinuti ugovor to moras uraditi do 31.12.Dosta korisnika ne zna svoja prava.U slucaju kvara,nakon prijave Telemach je duzan u roku od 48 sati otkloniti kvar.Ako korisnik neopravdano dugo ceka na otklanjanje istog ima pravo da trazi finansijsku reklamaciju.To jest,ima pravo da trazi umanjenje racuna za period kada nije imao uslugu za koju placa pretplatu.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 07:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Maj 2016, 23:45
Ja bih to ukino. Dovukli mu optiku ispred kuce i on uzeo Total

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 10:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imam i ja optiku pa imam Total. Sta mi vrijedi kad je ponuda Totala bolja od mtela i Elte

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 11:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
Daky je napisao:
Pa ti slobodno raskini ugovor, niko ti me brani. Meni je super ova kompenzacija sa HBO Premium paketom, čak sam na dobitku jer svakako nisam planirao raskinuti ugovor.
Ti si im pisao i na Extra paket dobio na 2 god. HBO ?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam još dobio, tek sinoć sam pisao. Kolegu su zvali i ponudili mu HBO, samo ne znam je li "obični" HBO paket ili HBO Premium

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 11:22 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
I HBO je dobro , radi li na EON- u uz mrelov net ?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 11:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Radi i HBO i Cinemax oba u HD

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 15:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Cekajte, o kakvom poskupljenju je sada rijec? Je l' to zvanicno ili rekla-kazala?

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 16:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
vlakanje je napisao:
Cekajte, o kakvom poskupljenju je sada rijec? Je l' to zvanicno ili rekla-kazala?

Na žalost, zvanično je. Sad su i zvanično - najskuplji.

Daky je napisao:
Imam i ja optiku pa imam Total. Sta mi vrijedi kad je ponuda Totala bolja od mtela i Elte

To je bacanje para. Na optiku uzme[ neku od IPTV listi i uživaš.

boban1982 je napisao:
Zato nude HBO paket do kraja ugovorne obaveze samo da ostanes njihov pretplatnik jer koja je korist operatera da poveca pretplatu za 7-8 % ako ce ih napustiti 30 % korisnika.

Nejasni su tvoji odgovori ovdje. Šta je istina? Ti si već imao HBO pa su ti ponudili 20 mjeseci još? Nisi imao HBO pa su ti ponudili HBO? Napisao si da želiš raskinuti ugovor pa su ti ponudili nekoliko opcija od kojih si ti izabrao HBO? Koji si paket do sada uopšte imao? Iz tvojih postova do sada, teško je shvatiti šta je od svega ovoga tačno.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 16:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao novi pretplatnik imam HBO Premium prvih 6 mjeseci ugovora,do februara 2019.Da ostanem pretplatnik ponudjen mi je produzetak vazenja HBO Premium paketa u okviru extra paketa do kraja ugovorne obaveze od 24 mjeseca.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Čekaj malo. Polako. Novi pretplatnik? To znači da još nisi ni izabrao paket? Ili si već bio izabrao paket? Total ti je sam ponudio HBO, ili si im ti pisao kako nisi zadovoljan poskupljenjem, da želiš raskinuti Ugovor pa su ti ponudlili jedno ili više rješenja, samo kako bi ostao korisnik? Daj malo konkretnije!

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 16:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daky je napisao:
Nisam još dobio, tek sinoć sam pisao. Kolegu su zvali i ponudili mu HBO, samo ne znam je li "obični" HBO paket ili HBO Premium

Mislim da sam i ranije pisao da sam dobio HBO premium.Razlika od 'obicnog" HBO je sto u Premium paketu ukljuceni i Cinemax kanali.Dodatna opcija HBO GO I HBO OD ne rade van Telemach mreze.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

HBO GO mora raditi svuda preko sajta hbogo.ba
HBO OD na EON-u je takođe ranije radio (do prije par mjeseci dok sam imao isti), ali tu je sve u SD rezoluciji. Sad ne znam kakva je situacija.

drug je napisao:
To je bacanje para. Na optiku uzme[ neku od IPTV listi i uživaš.

Nemam potrebu za tim, sve što me zanima imam na Totalu i to legalno

Poslednji put menjao Daky dana 25 Nov 2018, 16:29, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Novi pretplatnici odmah pri potpisivanju ugovora biraju paket koji zele.Ja sam izabrao extra paket i prvih 6 mjeseci imam pretplatu od 9,90 KM,ukljucen Premium paket koji podrazumeva HBO Premium i Club X tih 6 mjeseci.A tokom cijelog ugovora imam Pink paket i Cinestar Premiere HD kanale.Sada kada sam pisao da cu zbog poskupljenja raskinuti ugovor ponudjen mi je HBO Premium 24 mjeseci,do kraja ugovora umjesto dosadasnjih sest.

Poslednji put menjao boban1982 dana 25 Nov 2018, 16:30, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 16:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Daky je napisao:
HBO GO mora raditi svuda preko sajta hbogo.ba
HBO OD na EON-u je takođe ranije radio (do prije par mjeseci dok sam imao isti), ali tu je sve u SD rezoluciji. Sad ne znam kakva je situacija.

Ne radi,trazi aktivacijski kod koji bi trebao dobiti od Telemacha.Kao sto sam u jednom postu kopirao sa njihovog sajta moras koristiti postpejd internet Telemacha da bi koristio HBO GO.

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 16:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Daky je napisao:

Nemam potrebu za tim, sve što me zanima imam na Totalu i to legalno

Sve nekako ali Total i legalno teško da mogu u istu rečenicu. Tako je od osnivanja firme. Korisnik sam Totala od 2007. :D Ja se ipak, vodim logikom da platim manje, a da ipak imam. Nije mi uopšte važno šta je gdje legalno, ili ne, važno mi je da radi. I da cijena odgovara ponudi.

boban1982 je napisao:
Novi pretplatnici odmah pri potpisivanju ugovora biraju paket koji zele.Ja sam izabrao extra paket i prvih 6 mjeseci imam pretplatu od 9,90 KM,ukljucen Premium paket koji podrazumeva HBO Premium i Club X tih 6 mjeseci.A tokom cijelog ugovora imam Pink paket i Cinestar Premiere HD kanale.Sada kada sam pisao da cu zbog poskupljenja raskinuti ugovor ponudjen mi je HBO Premium 24 mjeseci,do kraja ugovora umjesto dosadasnjih sest.

E tek sada je jasnije. Znači bio si već izabrao Extra paket, pa su ti nakon žalbe u vezi poskupljenja reagovali. Ovo je veoma bitna informacija, jer to znači da bi svim korisnicima Extra paketa mogli ponuditi HBO do kraja ugovornog perioda, ukoliko se budu žalili na poskupljenje! Znači, ljudi, navalite! :D

Vrh

PostPoslato: 25 Nov 2018, 16:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da trebalo bi,ali samo onima koji su pod ugovorom.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]