banjaluka_u_srcu je napisao:
info_elta2 je napisao:
To nije tacno, povremeno ispadne jedan kanal ili dva max, 32 kanala bili su cjelo vrijeme do ovoga momenta u mrezi i svi ostali korisnici su jih morali imati, tvoj problem je indvidualan i javi se servisu...
Ma, nije tako drug Elta, i kod mene je ista situacija! Nema potrebe da se ubjeđujemo u nešto što je očigledno! Onaj cartoon vam nikada nije proradio, stoji prazan.
ZAŠTO JE PRAZAN? Ponovo pitam, zar je toliki problem evo skoro godinu dana popuniti 33 kanala? Pa, i ta 32 o kojima pišeš nisu stalno prisutna..
ZAŠTO je cijena za ovaj eksperiment, ista kao i na kablu sa 50 kanala, za istih 12 KM? I to ponovo pitam, ali nikad odgovor da dobijem. Sad je kao glavni problem odlučiti koje kanale da dodate, e blago nama...Pa, ubacite B92, History, Discovery,Hallmark i tako to, od u BBC, Rusije i sličnih, široka narodna masa i nema neke koristi, ali neka i njih.
Dajte odradite to više, vidite da su ljudi nezadovoljni i uslugama i cijenom, nemojte me tjerati da tražim novo rješenje.
Zadržati ove i privući nove korisnike ovakvom ponudom i tempom uvođenja novih kanala, vrlo hrabra misija...Skidam kapu!
Vi ste pomjesali 2 stvari, mi pisemo o digitalni u kablu, a vi koristite MMDS(bezicna kablovska). To nije jednako.
O cjenama, bezicna kablovska je daleko skuplja od tehnologije u kablu i zato je vise troskova za 32 kanala MMDS-a nego za 50 kanala analogne kablovske. Generalno je cjena do 12 KM, trenutno najugodnija u regionu ako je uporedite sa cjenama u Srbiji i Crni Gori i vidjecete da 12 KM nije skupo gledajuci broj programa. Npr. u Crnoj Gori je cjena preplate 17 KM a troskovi programa i materiala su potpuno jednaki za BIH i Crnu Goru. I zato konstantacija da je 12 KM preskupo jednostavno nije ispravna. Ne predstavlja nam problem koje kanale sada odabrati nego smo rekli da u cjeloj proceduri ukljucenja 8 novih kanala u MMDS u jedino to trebamo rjesiti i kanali ce biti ukljuceni.
Mozda su ljudi nezadovoljni cjenama ali sta bi bilo kad bi imali crnogorske cjene. Svako zeli sto nize cjene, pa i mi zelimo nize cjene struje, vode, telefona, registracija avta, ali realno znamo da to nemoze biti nize.