Choban je napisao:
Na 102,4 večeras ništa, na 102,3 nešto - ali samo tišina

Šteta, sinoć pičila dobra mjuza.
Možda je neko dobio dobio privremenu dozvolu i koristi za eksperimentalni program pa ga RAK nije ubacio na listu, ali zbog ovog pomjeranja možda je i pirat.
btw pogledah listu i ažurirana je nedavno, R. Radovanović upisan kao odgovorno lice na RTRS-u.
@radiofan BL ima svoj college radio i piče online
http://radio.blc.edu.ba/@drug, nisu svi iz Kemine družine loši, ali većina jeste

Bio sam na nekim okruglim stolovima i bilo je i par OK osoba. Ali, da imaju i bisera - imaju. Jebiga, još jedna institucija za uhljebavanje.
Koliko su samo svojevremeno sj... FM spektar i koliko su ispomjerali frekvencije stanica po BL, neke pomjerili i više puta

Znam da postoji College, nisam bio jednom u studiju.

Ali znam da ganjaju zemaljsku dozvolu već duže vremena, pa je bilo priče da su Hard Rock kupili...
Jbg, k'o i sve kod nas... Većinu nit' boli dupe za radijom, nit' ih to zanima, nit' hoće šta da nauče... Plata dok liježe dobro je i et'.

A tu su, i kroje, vedre i oblače. Onaj ko je vršio raspodjelu frekvencija po Banjaluci, nije bio baš upućen u materiju. Tako ti u pojedinim dijelovima grada Otvoreni iz Sl. Broda na 107,5 MHz uredno poklapa Uno, HR 3 sa Papuka na 97,7 MHz ubija Kastru već u Zalužanima, Vikom na 89,9 MHz poklapa Kontakt već u Trnu, i tako dalje...