BL Boy je napisao:
Jesi zapeo za tog direktora, direktoru bez obzira sto je istekao mandat on moze obavljati i dalje poslove direktora dok se ne izabere novi (nece valjda biti bez direktora samo zato sto mu je istekao mandat, to je pitanje za onoga ko imenuje direktora a to je Savjet ministara ili ministarstvo za komunikacije sto je opet pitanej politickog dogovora).
Prije ce biti da je on zapeo za tu fotelju kao da je sa njom rodjen. Da nije tako ne bi se sam uz pomoc nekompletnog i nelegalnog Savjeta RAK-a, isto tako nelegalno reizabrao vise puta i sve to protivno odlukama bas tog Savjeta Ministara o kojem već pricas. Uostalom, zar Kemo vec nije predugo u toj fotelji, ili to nema niko vise u drzavi sposoban da sjedne u istu? Velika mana bh drustva je fotelja, brzo srasta za zadnjicu, sto se i Kemi desilo.

Ni u sta boljem stanju nije ni Savjet istog tog RAK-a. Kad se vidi u kakvom je stanju regulator, mediji su jos i divni.
mojaBanjaluka je napisao:
У Србији и дан данас илегално пиратски дјелује на десетине радиотелвизијскиx канала. Зато није ни чудити се ако је РТС још 2004 покренуо ДВБ-Т без дозволе.
Pih. To nema ama bas nikakve veze sa dvb-t pilot projektima. Pokretanje istih prije negoli sto krene proces digitalizacije prema Strategijama prelaska sa analogije na digitaliju nije strano ni u nekim zemljama EU, pa je tako bilo i u Srbiji. Uostalom Srbija je miljama ispred nas, već 5 godina dva kanala RTS-a idu digitalno, plus Tv Avala, jedini u regionu imaju tematski digitalni kanal ( Kanal kulture ) a od prije par mjeseci krenuo je i HD kanal. A sto se tice piratskog djelovanja, prema stanju u kakvom je nas regulator, kod nas je ama bas sve piratsko, od ponasanja regulatora do ponasanja onih kojima regulator nesto ko fol regulise.
Citiraj:
Исправак. У Бањалуци се не хвата ДВБ-Т са Папука већ са Псуња. Не знам зашто доста људи то мијеша.
U pravu si, evo i ja sam mahinalno napravio gresku, stara losa navika, iako i sam lovim dvb-t signal 4 kanala iz Hrvatske bas sa Psunja