banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 17:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 13:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
jednostavno, gledam vijesti i upadne reklama i tako vec danima sto je dovelo do sloma zivaca :)

btw evo jos svijetlih primjera reklamiranja
dhl - Kolumbo otkriva Ameriku a na kopnu ga vec ceka dhl-ov "kurir", kao stigao Kolumbu paket iz Australije a u paketu motor za gliser
dakle odakle Aboridzinima gliserski motor i gdje da se instalira na jedrenjake? :)))

kinder hippo ili nesto tome slicno - neka porodica u muzeju i otac objasnjava djeci kako su u 16. vijeku ljudi mislili da je Zemlja okrugla, a u tom trenu upada u prostoriju maskota nilskog konja koja reklamira doticni slatkis.....ko ovdje vidi vezu nek` smanji upotrebu narkotika

kinder maxi king ili tako nesto - lik se isfurava na kaucu i napadne ga cudoviste (kao monstruozna glad) i lik otrci do frizidera nakrcatog doticnim slatkisem i samo jednim zalogajem lik je ubio monstera i okacio glavusu na zid....kakva glupost

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
trenutno ne mogu nijedne da se sjetim, ali nas bombarduju sa bezbroj glupih reklama!

evo jedne: glade soffi, "vidite li oblaćić?" i gdje nađoše onako ružne ljude, gospode bože.
i da, hrvatska je verzija i mala stvarno kaže oblaćić

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 17:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
BSE je napisao:
kinder hippo ili nesto tome slicno - neka porodica u muzeju i otac objasnjava djeci kako su u 16. vijeku ljudi mislili da je Zemlja okrugla, a u tom trenu upada u prostoriju maskota nilskog konja koja reklamira doticni slatkis.....ko ovdje vidi vezu nek` smanji upotrebu narkotika

kinder maxi king ili tako nesto - lik se isfurava na kaucu i napadne ga cudoviste (kao monstruozna glad) i lik otrci do frizidera nakrcatog doticnim slatkisem i samo jednim zalogajem lik je ubio monstera i okacio glavusu na zid....kakva glupost

To nam se BSE nesto 'napalio' na slatkise... :D

"Vidite li oblaćić?" :lol:

Sad saltam po tv-u i naidje na neku reklamu na Belu, nesto kao neku firmu za groblje reklamira i pise na dnu:
Penzioneri imaju pogodnosti na nase usluge [sahranjivanja :p ] (popust, placanje u vise rata...).
:lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 13:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma bas sam se "napalio" na slatkise
slabo ih koristim a ne vidim svrhu reklamiranja jer ih ljudi trose ionako previse a poslije ovakvih reklama sumnjam da ce se neko sjetiti da ih kupi :)
btw dobra reklama za groblje :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 16:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ovo je možda malo OT, ali i nije. na vikomu bude reklama za neke naše lijekove, nešto blagolex. i sad te seljačine (mislim na tu firmu, iako se može odnositi i na vikom pa da ne bude zabune), na nekim mjestima su napisali blagolex pharmaceutics a na nekim mjestima pharmaceuticals.
Ja priznajem da ne znam kako je pravilno, ali zašto, ZAŠTO te naše jadne firme uvijek imaju problema sa engleskim jezikom? neka ga ILI prestanu koristiti kao nenormalni, ili neka nađu stručne osobe za to.

a dobra reklama za spomenike :)

p.s. ko su ti ti debili u avataru flash? :) baš me nerviraju :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 21:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Points, dobices po turu... :)
To su Michael Vaugh i Sydney Bristow iz ALIAS... :wink:

Ne mogu se sad bas sjetiti reklama...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2003, 11:26
Nova reklama za Yup uloske ... ne znam dal' se emituje kod nas negde, gledao sam je na nekom srbijanskom kanalu... one dve devojke sto se kao "sudare" na povratku iz nocnog zivota (rano je jutro, 11.30) i pitanje "Gde si bila?" ... odgovor ... "A gde si TI bila?!?" ... (namece mi se niz vrlo bezobraznih odgovora)... strasno... i sta uopste to treba da predstavlja... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 02:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Ajoj, najgora je ona: "Uf, kako smrdi..." :Ne, ne, ne..." aaaaaaaaa....... Onog malog bih ubacila u WC sholju... Grrrrr :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 07:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Ajoj, najgora je ona: "Uf, kako smrdi..." :Ne, ne, ne..." aaaaaaaaa....... Onog malog bih ubacila u WC sholju... Grrrrr :mad:

Onog malog zutog? Ti si prva zenska osoba koja nije rekla "Jaoooo kako je slaaaadaaaak" ... doduse ni meni nije jasno sta je to slatko kod malog zutog na tuti, al' ajd... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hehehheeh warlock svaka cast za reklamu "gdje si ti bila"
ubi u pojam
btw svidjela mi se reklama na BK za instaliranje kao mobilne podmreze u firmi (ono sa koncima po cijelom objektu)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 15:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da, odvratna ja "gde si bila" :lol:
najgore od svega je što je to kopija neke reklame čini mi se za nivea vosak ili tako nešto... gledao sam je na njemačkom rtl-u. isto se tako neke jadnice ujutru sretnu, a kao frizura i dalje postojana. ma BLJUV

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Warlock je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:

Onog malog zutog? Ti si prva zenska osoba koja nije rekla "Jaoooo kako je slaaaadaaaak" ... doduse ni meni nije jasno sta je to slatko kod malog zutog na tuti, al' ajd... :D

Onaj mali je sve osim sladak... Znam da se curama svidja ta reklama, ali mene tako nervira... Josh kad zachepi nos...Uf! :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Apr 2005, 22:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Danas sam bio primoran da slusam radio stanice jedno 2.5 sata... kakvog se tek smeca moze cuti na radio-reklamama... tesko meni... prosto ne mogu da se odlucim koju bljuvotinu da izdvojim... i to bez obzira na radio, reklame su generalno ocajne...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2005, 08:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Reklame nase produkcije jesu porazne i tesko je izdvojiti nekoliko pristojnog kvaliteta. Medjutim, strane reklame su odlicne, jesu neke priglupe, ali oglasivacima je u cilju da prodaju, a ne fabularno, vizuelno i auditivno zadovolje potencijalne potrosace. Samim tim sto pricate o pojedinim reklamama, oni su uspeli da vam je nametnu. Btw, ne znam gde unutar ove teme, cini mi se da sam procitao da nekom nije jasno kakve veze imaju velike grudi sa recimo reklamiranjem soka. To je najjeftiniji nacin u merketinskoj industriji, naime, izazvani seksualni nagon se nesvesno translira na porizvod i time se jaki seksualni nagon menja u potrebu za kupovinom reklamiranog proizvoda. Tako da znate, kad nekoj devojci npr. pucaju dugmici na uskoj kosulji jer je bombona procepila njene disajne puteve, znajte da neko manipulise vama i, usudjujem se reci, vredja vasu intelegenciju. Poz

8) :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2005, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Skoro sam na radio SRC ili radio BN cuo reklamu koja ide nesto ovako ... lik se kao kupa i pevusi (onako histericno) "Trljam trljam sve se pusi...", i onda ide majstor Djole vodoinstalater, pa nasa kupatila, pa mi najbrzi, najjeftniji, najbolji i na kraju poruka za siroke narodne mase "Uzivajte cak i kada se kupate" (!??!?!?!) :roll:

Ravno do dna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2005, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Warlock, strašno. Najgore su one radio reklame na NESu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2005, 19:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
jes brate nes je kraljevina..nisam ga dugo slusho al se sjecam da je prije jedno godinu dana bila neka reklama za venecijanere mislim lik zove nesto kao brije na talijanskom..ma plafonnn :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2005, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Trenutno mi nema odvratnijih reklama od onih radijskih sa pevanjem asortimana neke firme... "la la la zaluzine, la la la rolo ekonoooomiiik, lalala rolo zastoriiii" ... gospode... gde su uopste mogli da cuju neku ovakvu reklamu... ili je to rezulatat zapadne tehnologije kombinovane sa domacom kreativnoscu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Apr 2005, 22:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Warlock je napisao:
Uzivajte cak i kada se kupate" (!??!?!?!) :roll:
:laughing1: :laughing2: :laughing3: :laughing4: :laughing9:

Hehehe!!!

Meni je rijetko koja reklama strana, tj. kada gledam one eng/njem. kanale (ProSieben, Vox, RTL II, i jos poneke) sve reklame su mi uvijek nove i zanimljive...

'Najjace' su one reklame na Simicu, oni Mali oglasi... :D
A jos 'jace' je kad prenose reklame sa BK. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Apr 2005, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Citiraj:
Ali što sam reklamu vidjela prije sedmicu dana :lol:
Trče baba i deda da dohvate neki čips. Krše se usput, lome i ruke i noge. I deda postavi babi stupicu, i baba se jadna skrrrrši, uf. Deda se smješka što je dohvatio čips, i maše onom kesicom babi, kad će baba njemu mahati umjetnim zubima :D

To je dobra reklama!
Ja cu samo reci..
"Ona je divna...kra...ona je divna"

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 653 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]