banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Avg 2025, 00:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 04 Maj 2014, 17:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
Andiamo a Combattere je napisao:
Pitanje je zašto onda ne raskines ugovor ako si toliko nezadovoljan?

Hehehhe raskines kad istekne,evo par dana kako sam konacno slobodan nego bili ovi praznici a sutra je cini mi se radni dan :) To je zavrsena prica druze ;)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 17:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Najbolje S4 na servis mjesec ili dva a oni ti daju onaj huawei ili neki tel na tipke(super ako i on radi hehehe) a pretplata 100KM ide uredno.Nema obustave,nadoknade,odstete,penala,izvinjenja a ti sav sretan ako ti uspiju popraviti.Eh taj divni mtel :)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 17:28 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Mašite poentu. Vi ste kupili taj uređaj, a operater vam je omogućio da ga kupite na rate. Da li vama odgovara ponuda, to je druga stvar. Ako je telefon neispravan, ide na servis, a garancija se produžava za onoliko dana za koliko je bio na servisu. Tako je sa bilo kojim uređajem koji se kupi, u prodavnici ili kod operatera. Nego, tema je m:tel IPTV, te vas zamoljavam da je se držite. Hvala!

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
<Enter_name> je napisao:
Nego, tema je m:tel IPTV, te vas zamoljavam da je se držite. Hvala!

U okviru ove teme je vecina paketa na m:tel-u, tako da nista ne grijesimo ako pisemo o aparatima koje smo kupili kod m:tel-a.
Isto tako pisemo o tv kanalima, internetu..

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 17:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Da ali je kupljen od operatera i on stoji iza njega(on je u ovom slucaju prodavac-preprodavac,garant).Nisam cuo da mozes odnijeti npr samsung u samsungov servis nego ga vracas mtelu i on se bakce sa popravkom.Mislim da nije rijec o samsungovoj garanciji.Gledao sam naloge popravljenih telefona svi su radjeni u nekim lokalnim radnjama.Toliko od mene.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 17:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Barsa, forum je Mediji, tema je m:tel IPTV, ne Open Duo, Trio, Start, Quatro; dakle diskutuje se o njihovoj IPTV platvormi. Zadnjih par postova se odnosi isključivo na mobilne telefone kupljene u m:telu; za takvu diskusiju imate forum Telefonija i telekomunikacije. Ako nastavite ovako, biću primoran da brišem postove. Hvala još jednom!

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 17:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Razumijem ja tebe, ali uvijek imas mogucnost da promijenis naziv teme ili da dodas samo Open.
Ne moras sa tim stavom da kvaris diskusiju i na ovoj temi, kao da pisemo dnevno po 250-300 postova na ovoj temi, pa nista nema veze sa temom. S vremena na vrijeme se nesto napise, i sada je problem ako je 5-6 postova neko napisao malo dalje od teme, ali ipak vezano za m:tel.
Da smo pisali na ovoj temi nesto za totaltv ili Eltu ili nekog treceg pa ok. Ali vecina ovih postova je vezana za neki od paketa na m:tel-u. Pisali smo o internetu, tv kanalima, mobilnim telefonima, ponudi televizora...Tako je od pocetka teme, kako se sta mijenjalo i dodavalo na m:tel-u ovdje smo pisali o tome.
Toliko i od mene.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 18:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
salegbu je napisao:
A na te cijene si zaboravio pretplate...

Nije on uopšte zaboravio pretplate. Pretplate svejedno plaćaš, kupio uređaj ili ne. Ovo ti je samo dodatna (ne)pogodnost.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2014, 21:49 
Veteran
Veteran

Zvao sam podršku. Ovi televizori zaista koštaju samo koliko su napisali, jednokratno. Odlična prilika za onoga ko tek postaje korisnik ili obnavlja ugovor. Za ostale pod ugovorom, mora se preći na veći paket usluga, pa npr. Trio na Trio plus, a Trio Plus na Qvadro plus, što znači da je ovaj zadnji izvisio jer nema na šta veće da pređe. U suštini, dobra ponuda samo za nove korisnike, a mi stari opet ništa.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 00:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Ja nisam nista potpisivao zadnjih jednu 3-4 godine, jel znaci da ja sad to mogu uzeti ili oni samo produzuju ugovor ako se ti ne javis ?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 01:09 
Veteran
Veteran

Ne produžuju sami. Možeš uzeti sada.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 02:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ovde http://www.mtel.ba/images/content/pdf/P ... open_2.pdf procita:

разговори према једном изабраном броју из мобилне мреже Мтел-а по цијени у износу од 0,05 КМ/мин

Jel ovo uvijek bilo ovako? Majka zivkajuci djeda napravi sa njim mjesecno 2-3 sata razgovora. Kako se ovo aktivira?

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 06:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ja sam to aktivirao na salteru kad sam potpisivao prvi put ugovor (ispunjavao onaj formular)...vjerovatno si i ti stavio neki broj ...u svakom slucaju...zovi call centar

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 14:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Otisao danas u mtel i kazu mi da nema veze sto mi je istekao ugovor da ova akcija je samo za nove korisnike. Trazi li mi za tv preko 500km :S

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Trebao si raskinuti i odmah potpisati novi :D

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 15:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Trebao si raskinuti i odmah potpisati novi :D

Kazu 15 dana cekanja, pa tek onda mogu potpisati novi. Problem je sto sam poprilicno daleko od centrale i ovde u zadnji 4-5 mjeseci ko je kod pokusao da uvede odibili su mu kao zbog tehnicke nemogucnosti. Bojim se raskinuti pa ne moci potpisati novi, a alternative nema.

Stvarno nisu normalni. Placam oko 200 km svaki mjesec godina i sve i jedna akcija do sada bilo je: "Zao nam je, ovo je samo za nove korisnike".

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 15:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

mara- je napisao:
Zvao sam podršku. Ovi televizori zaista koštaju samo koliko su napisali, jednokratno. Odlična prilika za onoga ko tek postaje korisnik ili obnavlja ugovor. Za ostale pod ugovorom, mora se preći na veći paket usluga, pa npr. Trio na Trio plus, a Trio Plus na Qvadro plus, što znači da je ovaj zadnji izvisio jer nema na šta veće da pređe. U suštini, dobra ponuda samo za nove korisnike, a mi stari opet ništa.

Da kostaju toliko i jednokratno ali samo za nove korisnike i to kvadro paketa i to na 24 mjeseca ugovor.Za ostale pakete ili stare korisnike ili nije moguce ili je znatno skuplje.

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 15:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Nemanja666 je napisao:
Otisao danas u mtel i kazu mi da nema veze sto mi je istekao ugovor da ova akcija je samo za nove korisnike. Trazi li mi za tv preko 500km :S

To je mtel.O tome ja pricam. :D Nego ti njih zahebi tako sto ces odjaviti pa ponovo prijavi telefon i sve ostalo na negog drugog iz kuce ;)

Sledeca stvar je sto po manjim gradovima zaposleni nemaju pojma,ne interesuju se i glupi su da razmrse ponudu i uslove koje salje centrala iz BL tako da i ako ti nesto treba i hoces da saznas pravu istinu samo komuniciraj sa Banja Lukom.

Ja otisao danas da odjavim i rek'o aj malo da ih trznem,testiram kad mi lafica kaze ako hoces tv moras produziti ugovor na 24 mjeseca i kosta ti 199KM x 12 rata(u radnji isti 600KM) i ne postoji ni jedan jednokratno da kupis za male pare hahahaahhaha ko je ovde lud,glup ili sta vec? :D Rekoh tuko prekidam svaku saradnju i kontakt sa vama a ti malo procitaj gradivo,nemoj tu vegetirati i cekati svaki 1. u mjesecu da primis platu!

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 15:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jutros zvao ih i kazu mi da ako mi je ugovor istekao da mogu produziti na 2 godine i uzeti TV. Brat sjedne u auto (na njemu se vodi) i zove me da ne moze. Zovem ponovo mtel i sad ne moze.

Prije jednu godinu, godinu i po, zove mene mtel da mi jave da mi je da mogu produziti ugovor i dobiti bezicni (fiksni) telefon za 1km. Kako je stari bio otisao odem ja da produzim i da uzmem telefon. Odem kod njih i sluzbenica kaze ne moze. Zovem podrsku da ih pitam koji su me kurac zajebavali i zvali (nazvali iz cista mira), kao doslo do greske ...

Vrh

PostPoslato: 05 Maj 2014, 15:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
ma navlace ljude sa tim akcijama, ja kad sam htio led tv nisu imali na stanju model koji sam ja htio .. kao nestalo, a nije proslo ni pola mjeseca kako je ta akcija pocela u novembru ... koji klinac vrte reklamu kad nemaju te modele.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]