Da elta ulaze toliko truda kao forumasi, ove teme ne bi ni bilo

Promjena nema... Sve po starom, samo imam dva streama.
U jedan od ta dva su dodali FOX Crime, to je novo (relativno).
To je valjda jedan od onih 150 obecanih kanala, mada sam ja jos na 16.
Od EPG ni traga ni glasa, cak su krenuli korak nazad. Naime i vrijeme i datum koji pustaju je pogresno
pa je po njima sada januar mjesec a vremenska zona negdje prema USA (zamalo pa Florida

)...
To naravno izaziva probleme, jer moj TV automatski preuzima vrijeme sa dvb-c , ako ga tamo ima, i koristi ga i na analognom tjumeru. Valjda ljudi mislili da niko nije lud da pusti pogresne podatke...Nisu culi za eltu.
Sada mi je zbog toga pogresno vrijeme na tajmeru/OSD-u. I pogresan dan, pa ne mogu koristiti ni automatsko ukljucivanje...
Odoh sada odskenirati, pa ako se sta promijeni javljam... A ako ne, cujemo se za koji mjesec sa istom zalopojkom...
Inace lijeka ima. Ja se jos nisam odlucio, ali ko hoce moze probati u ovlastenom Sony servisu u BL (necu da reklamiram, mada svi vjerovatno znate ko je. Ko ne zna a interesuja ga, na pp) da uradi update firmwarea na verziju koja radi i sa onim sto elta pusta (to je zapravo downgrade - pokvaris nesto dobro da bi imao nesto lose). Iz Sony tehnicke podrske su mi rekli da bi taj update trebao biti besplatan ako je TV pod garancijom...