banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 05:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 30 Avg 2018, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2018, 09:54
Ma Telemach je Tito. Sinoć lagano Zvezda na SK1 i to HD, uključili se 15 min. prije početka utakmice.

Već skoro 10 godina sam njihov korisnik, otkad su se pojavili u BiH i prezadovoljan sam uslugama u odnosu na ostale provajdere.

Nije mi jasno zašto u RS-u nema Telemach, vjerovatno Dodo ne da?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 15:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
rato je napisao:
Tako će nam sve biti i u budućnosti, od kada je SBB/TELEMACH/UNITED MEDIA odlučila da gramzivo otme sva prava i da ih zadržava samo za sebe ili traži nerealne uslove za sublicence. Tek ćemo mi upoznati šta znači bahaćenje i gramzivost,a za ovo niti jedno izvinjenje.

jok eto bice crveni krst pa ce donirati propalim javnim servisima pare da kupe prava...neki jos zive u socijalizmu

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Poštovani Bobane,

Izvinjavamo se zbog sinoćnjeg neemitovanja prenosa utakmice Salzburg – Crvena Zvezda, do kojeg je došlo usljed tehničkih problema koji su sada trajno otklonjeni.
Razumijemo da ste imali neugodnost i želimo da Vas uvjerimo da se to više neće dešavati u budućnosti tokom prenosa ostalih utakmica Lige šampiona.

Nadamo se da ovaj događaj neće promijeniti Vaš doživljaj naše televizijske platforme i bogate ponude tv sadržaja, i da ćete i dalje uživati u našim servisima.​

Vaš Total TV

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 17:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2015, 14:47
Ja sam im vec jutros najavio da dodju po opremu i da se odjavljujem. Za ovih 10godina koliko imam total,nisam imao nikakvih zamjerki do sinoc. Koristio sam ga uporedo sa blic net.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 18:16 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Nov 2016, 23:29
AMC trenutno FTA.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 19:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Maj 2016, 23:45
Lumber Jack je napisao:
... Ispade veći problem jedna utakmica od, ne znam, pretučenog novinara, pravde za Davida...

Znas koliko me zaboli kurac za tog novinara

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 20:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
nikola29_06 je napisao:
Lumber Jack je napisao:
... Ispade veći problem jedna utakmica od, ne znam, pretučenog novinara, pravde za Davida...

Super ti je zrelo razmišljanje, nema šta...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 20:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
Schlager je napisao:
Lumber Jack
Odg na tvoje pitanje o EON ne znam...Osim što znam da su jako loši odnosi Elta TV i Total tv na nekom rukovodećem nivou,mi šljakeri veze sa tim nemamo i fino sarađujemo...
Tako da ne vjerujem da će ikakva interakcija biti sa EON u eltinom internetu i sl...Sa Blicom i Mtel je ta saradnja sasvim korektna i tu me nikakva vrsta kompromisa ne bi iznenadila...Sa Elta,teško

Nije stvar samo u Elta internetu, ti kanali ne rade ni na jednom internetu osim Telemachovog, koji ne postoji u Banjaluci.

Mislim, zašto je koga briga kojim ja internetom pristupam da gledam kanale KOJE PLAĆAM? Suluda logika...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 21:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2016, 22:23
Lumber Jack je napisao:
mark05 je napisao:
rato je napisao:
Tako će nam sve biti i u budućnosti, od kada je SBB/TELEMACH/UNITED MEDIA odlučila da gramzivo otme sva prava i da ih zadržava samo za sebe ili traži nerealne uslove za sublicence. Tek ćemo mi upoznati šta znači bahaćenje i gramzivost,a za ovo niti jedno izvinjenje.

jok eto bice crveni krst pa ce donirati propalim javnim servisima pare da kupe prava...neki jos zive u socijalizmu

Pa čemu se onda žalimo? Sad su odjednom dobri? Kako su svi drugi kanali crveni krst , a SK baš zajuni da ne proda prava po cijenu života? Kako se do sada kupovala LŠ, Italijanska liga, Aba liga? Je li to onda Arena crveni krst? Ovde niko nije spomenuo javne servise, a ti si očito opterećen istim koji nisu vrijedni pomena.

Lumber Jack je napisao:
nikola29_06 je napisao:
Lumber Jack je napisao:

Super ti je zrelo razmišljanje, nema šta...

Empatija je odavno nepoznato stanje, a iskreno većinu zaboli svašta nešto za većinu stvari i cirkusa oko nas. Ponajmanje jer i za naše živote niko nema empatiju i razumijevanje.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 21:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
To u vezi eona i interneta je totalna glupost upravo krenuo koristiti preko eltinog interneta dosta kanala ne radi od sk, arene, fox radi samo jedan, history, cinestar neki rade neki ne, grand, n1, top, Ng, Ng wild, ima ih jos neda mi se pisati.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Zar je Sport Klub dužan nekome ponuditi kupljena prava? Ako je poslovna politika Arene da preprodaje prava, ne mora tako biti sa Sport Klubom. Kupili su prava i sasvim je legitimno da ih zadrže za sebe ako smatraju da će im to donijeti veći profit nego preprodaja istih. Tako da ne vidim potrebu za nekim primjedbama kad je to u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 22:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2010, 00:48
Korianici koji su nezadovoljni zbog desavanja od sinoc mogu traziti Pinkove gratis, takodje napomenuse da je i BN kanal slobodan svim korisnicima Totala.od 01.09.2018 pa do 31.10.2018-e.

Takodje napomenuse da su imali potvrdu od kolega iz Srbije da ce utakmica ici 100% ali je neko gore zakazao i sad je palo po Totalcima iz BiH.

Evo vidom PinkWestern unacen u paket.od 19KM.na poziciji 127.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 06:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
SBB/Telemach/Šolak nastavljaju degradiranje Total TV BH kao platforme. Ponudili su direktnoj konkurenciji u RS, m:tel-u više Sport klub kanala nego što sami imaju i tako vodu, pogotovo u seoskim sredinama koja ionako ide na mlin m:tel-a zbog neta, dodatno usmjerili upravo na konkurenciju.

Drugo, uvode SK BiH, ali u dodatni paket. Istovremeno, u osnovnoj ponudi imaju 5 Arena kanala, i samo jedan Sport klub. I to SK HR. Smijurija.

Što se tiče izvinjenja, ne znam kako misle izvinjavati se korisnicima sportskog sadržaja - besplatnim Pink-om. To mi zvuči, kao ona: Zbog pogreške prilikom servisiranja vašeg auta gdje smo vam greškom slomili mjenjač, dobićete deset kutija praška za veš ARIEL. :D Usput, BN HD je FTA - već dugo.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 07:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@drug BN HD je fta do sutra,barem su mi tako rekli na BN TV.Ne znam za koju platformu govoriš,ali u Totalu ima 6 Sport Klub kanala

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 14:07 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Jul 2013, 12:16
Jesu li ove videoteke na eonu besplatne sto se mogu gledati?? Da mi ne dodje racun poslije uvecan.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 14:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 09 Okt 2014, 22:29
Nece

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kao što je već jedan forumaš najavio,od sutra pa do 1.11 BN paket će biti dostupan besplatno.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 16:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Evo su popravili EPG na SK1, nakon sugestije. Ne prate oni baš šta nije u redu.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
bojanbojan je napisao:
Jesu li ove videoteke na eonu besplatne sto se mogu gledati?? Da mi ne dodje racun poslije uvecan.

To im je neki propust. Besplatno je a ne bi trebalo biti. Kod mene je radilo dok nisam potpisao aneks ugovora, onda su ukinuli.tako da uživaj dok možeš. :)

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2018, 17:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Od ponedeljka na broju 12 Pink Media BH

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]