banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 00:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 30 Avg 2018, 10:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
folder je napisao:
e mislim da su se malo SBB grupacija zanjela pa zaboravili na total!! ali šta se sinoć desilo je nezapamćen skandal! čuo sam da je mtel bukvalno krao signal SK CG...pa zar misle da će samo zbog SK ljudi preći na mtel..hvala ali ne, postoji srećom live streaming

nije mtel nista krao oni imaju sk bih ali samo u sd rezoluciji ....i njima se to desilo kad je bilo ep u rukometu jer su imali sk srbija ali su ostavili otkljucan rts dok nisu uveli sk 1 bih.
nije ni meni ovo razlog da mijenjam operatera ali ovakve stvari se ne smiju ponavljati

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 10:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2018, 09:30
tu si u pravu sa korisničke strane. u normalnom svetu postoji lojalnost i to ću sada i ja da budem bez obzira na sve, pa i na novac!
konkurencija nije zdrava i nije fer jer iza ovih likova stoje malo jači igrači...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 12:07 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Schlager je napisao:
pejas je napisao:
Schlager je napisao:
ja jos ne vjerujem da nema,cak sam zamoljen da ovdje napisem da ce biti :(

ako se ne pojavi nista,izvinjavam se svima

Ako se ne riješi ovo do početka LŠ, mislim da će Total zaista izgubiti veliki broj korisnika.

Uvjeren sam da će to biti riješeno i ranije,za dan,dva..ali nažalost,šteta je već učinjena,velika :(

Ugled se teško stiče,a lako gubi..Puni kafići su sinoć ostali u šoku,i to ljudi koji su nam vjerovali i koji su naši korisnici već 10 godina....volio bih da nisam jutros ni došao na posao šta sve moram slušati od korisnika...a i u pravu su potpuno....nema opravdanja da ne pustiš najvažniju zvezdinu utakmicu u zadnjih 25 godina,a imaš otkupljena prava na nju :(..a da Mtel pusti

Šteta jeste velika, ali bar ne treba da bude još veća.

Ogroman broj ljudi je ostao uskraćen da gleda utakmicu i činjenica je da će to teško oprostiti Totalu, ali ako bi se to još jednom ponovilo, mislim da onda ne bi bilo šanse da im iko oprosti.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 13:18 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Sep 2013, 12:51
Jel ovo napokon zamjenjen SK?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 13:22 
Veteran
Veteran

Da, izgleda da jeste, ali ima EPG od ko zna kog kanala, nema veze sa SK.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 13:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
nek su se sjetili bar da sledece utakmice gledamo normalno i u hd....dosao i baby tv na 206

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 13:55 
Veteran
Veteran

Morali su, napadi korisnika od jutros su urodili plodom, ne bi drugačije.

Ne znam jedino da li vide ovo da im je pogrešan EPG. To može biti problematično zbog snimanja.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
haga je napisao:
Jel ovo napokon zamjenjen SK?

Koji je Sport Klub zamjenjen s kojim kanalom,pošto nisam kući?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:07 
Veteran
Veteran

Pa izbačen je onaj što je bio, verzija za Srbiju, sad je valjda SK1 BiH.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pejas je napisao:

Ne znam jedino da li vide ovo da im je pogrešan EPG. To može biti problematično zbog snimanja.

Vjeruj kolega da nije zbog napada korisnika,i da je to trebalo još juče biti rješeno :( ..Dugo sam uz Total,čak i dve i po godine prije nego je u BH došao (znači negdje od maja 2006)...tu kuću doživljavam kao nešto svoje....i mnogo gore od psovki,prijetnji raskidom ovih novopečenih korisnika,su mi stotine i stotine onih mojih korisnika koji su me jutros zvali da pitaju "šta je ovo bilo" :( ..ljudi koji po kućama ili kafanama imaju i po pet naših priključaka...i koji se deset godina u društvu "svađaju" da je Total bolji od svih,drže nam stranu,da Total ima najbolje kanale,najbolju uslugu....zbog takvih mi je najviše žao,jer sam mnogima juče rekao da slobodno pozovu društvo,organizuju8 gledanje....a ne ovih zapjenjenih koji traže raskid i vrijeđaju (iako su i oni u pravu)...Obraz je nekad i važniji od finansijskog gubitka 0,1 % korisnika koji ovo neće progutat..prejaka je to firma da bi je to uzdrmalo,ali treba nekako naći način da se izvini korisnicima..poruka na ekranu,sa obavještenjem da će se svaka Zvezdina utakmica u LŠ moći gledat, bi bila sasvim dovoljna...počev od većerašnjeg žrijeba u 18 h,pa do svih 6 Zvezdinih utakmica u LŠ...a ja se lično nadam i kojom više,ili u LŠ ili u LE

Uglavnom,ne znam ni šta je danas ubačeno,šta nije,vjerujem vam da jeste,i da se ovo neće ponovit..

Živi bili i ostanite uz Total tv.

Poslednji put menjao Schlager dana 30 Avg 2018, 14:18, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
Pa šta piše na programskoj listi,za hrvatsku verziju piše SK 1 HR morala bi i ovde stojati oznaka BiH na listi

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Ne piše, nije pisalo ni prošli put kad su pustili taj kanal.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
Schlager je napisao:
pejas je napisao:

Vjeruj kolega da nije zbog napada korisnika,i da je to trebalo još juče biti rješeno :( ..Dugo sam uz Total,čak i dve i po godine prije nego je u BH došao (znači negdje od maja 2006)...tu kuću doživljavam kao nešto svoje....i mnogo gore od psovki,prijetnji raskidom ovih novopečenih korisnika,su mi stotine i stotine onih mojih korisnika koji su me jutros zvali da pitaju "šta je ovo bilo" :( ..ljudi koji po kućama ili kafanama imaju i po pet naših priključaka...i koji se deset godina u društvu "svađaju" da je Total bolji od svih,drže nam stranu,da Total ima najbolje kanale,najbolju uslugu....zbog takvih mi je najviše žao,jer sam mnogima juče rekao da slobodno pozovu društvo,organizuju8 gledanje....a ne ovih zapjenjenih koji traže raskid i vrijeđaju (iako su i oni u pravu)...Obraz je nekad i važniji od finansijskog gubitka 0,1 % korisnika koji ovo neće progutat..prejaka je to firma da bi je to uzdrmalo,ali treba nekako naći način da se izvini korisnicima..poruka na ekranu,sa obavještenjem da će se svaka Zvezdina utakmica u LŠ moći gledat, bi bila sasvim dovoljna...počev od većerašnjeg žrijeba u 18 h,pa do svih 6 Zvezdinih utakmica u LŠ...a ja se lično nadam i kojom više,ili u LŠ ili u LE

Uglavnom,ne znam ni šta je danas ubačeno,šta nije,vjerujem vam da jeste,i da se ovo neće ponovit..

Šta znam, meni sve ovo što se dešava totalno pretjerivanje. Ispade veći problem jedna utakmica od, ne znam, pretučenog novinara, pravde za Davida, i svih drugih loših životnih pitanja (od politike do crne hronike) ovdje...

Desi se svima, pa i Elti je prerezan kabl kad je bila važna utakmica, pa šta, nikom ništa... To je ipak samo igra, lopta na terenu, nije smak svijeta ako se desi ovako nešto jednom u 100 godina, bar ja tako mislim. I bezveze je prijetiti, psovati, galamiti da ćeš momentalno da raskidaš ugovor zbog jednog sporadničnog slučaja...

Veći problem na Totalu je ova diskriminacija svojih korisnika na EON aplikaciji, o čemu smo već pričali ovdje, što u RS u gradovima gdje nema Telemach interneta ne može da se gleda određen broj kanala, jer su omogućeni samo za one koji imaju Telemach internet... a kojeg recimo u BL nema. Na tome treba da poradite (ako radiš u Totalu, izvini, nadam se da nisam pogrešno shvatio), jer kao što rekoh, radi se o čistoj diskriminaciji korisnika koji za taj sadržaj plaćaju, a ne mogu da ga gledaju na EONu, niti im je data bilo kakva alternativa što se toga tiče.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa ona sinoć utakmica je bila nešto što se nije desilo skoro 30 godina. Trebao si sinoć reći onima u kafanama koji imaju Total kako je to samo igra i da prebace na tenis :)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Malo sam se zanio, ali spustam loptu danas.
Pomahnitala masa u crveno-bijelim dresovima koja po gradu trci ko muve bez glava, ukljucujuci i moju malenkost, nadrealna je scena.
Ja tebi slageru ne mogu opisati kolika je mene huja sinoc uhvatila, od bijesa mi je doslo da pocupam zubima onu antenu cim stignem kuci. U wwin kladionici sam na kraju gledao stream na omanjem tv-u, i to bez tona. Jos gore, i bez pive koje je nestalo nakon prve ture!
Pazi, ja imam problem sa m:telom jer su me izlevatili najstrasnije kod dva ugovora, i ne znam sta bi me moglo natjerati da se vratim kod njih, pa cu uvijek birati alternativu.
Razumijem tehnicke probleme, ali ovo vjerujem da se moglo sprijeciti.
Valjda vise nece biti ovoga.
I btw., nek ste se sjetili ubaciti Nick Jr. Kod mene na drugoj kablovskoj (blicu) to tambura pola dana. Ubjedljivo najgledaniji djeciji kanal trenutno, kao i najstetniji za dzep jadnih roditelja (zbog jebenih rekvizita patrolnih sapa).

Aj zivio.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Lumber Jack

Ne radim u Totalu,više sam im spoljnji saradnik,ali to je toliko isprepleteno i toliko dugo traje,da me dosta ljudi poistovjećuje kao sinonim za Total tv u BL,u toj mjeri da sam sinoć par puta čak čuo i da mi ovakvo pitanje postavljaju "Zašto ne prenosiš Salcburg-Zvezda"!!!??? :D

Eto,da se i našalimo malo u svemu... :D

Odg na tvoje pitanje o EON ne znam...Osim što znam da su jako loši odnosi Elta TV i Total tv na nekom rukovodećem nivou,mi šljakeri veze sa tim nemamo i fino sarađujemo...

Tako da ne vjerujem da će ikakva interakcija biti sa EON u eltinom internetu i sl...Sa Blicom i Mtel je ta saradnja sasvim korektna i tu me nikakva vrsta kompromisa ne bi iznenadila...Sa Elta,teško

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:45 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pilot babo je napisao:
Malo sam se zanio, ali spustam loptu danas.
Pomahnitala masa u crveno-bijelim dresovima koja po gradu trci ko muve bez glava, ukljucujuci i moju malenkost, nadrealna je scena.
Ja tebi slageru ne mogu opisati kolika je mene huja sinoc uhvatila, od bijesa mi je doslo da pocupam zubima onu antenu cim stignem kuci. U wwin kladionici sam na kraju gledao stream na omanjem tv-u, i to bez tona. Jos gore, i bez pive koje je nestalo nakon prve ture!
Pazi, ja imam problem sa m:telom jer su me izlevatili najstrasnije kod dva ugovora, i ne znam sta bi me moglo natjerati da se vratim kod njih, pa cu uvijek birati alternativu.
Razumijem tehnicke probleme, ali ovo vjerujem da se moglo sprijeciti.
Valjda vise nece biti ovoga.
I btw., nek ste se sjetili ubaciti Nick Jr. Kod mene na drugoj kablovskoj (blicu) to tambura pola dana. Ubjedljivo najgledaniji djeciji kanal trenutno, kao i najstetniji za dzep jadnih roditelja (zbog jebenih rekvizita patrolnih sapa).

Aj zivio.

Jbg,kolega..

Valjda neće više bit ovoga :(

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 14:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Apr 2013, 13:31
Lumber Jack je napisao:
... Ispade veći problem jedna utakmica od, ne znam, pretučenog novinara, pravde za Davida...

kako misliš da prenos utakmice nije veći problem od PzD i pretučenog novinara.Nemoj sad da pomenem kako je ukinut amc i klasik TV

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 15:01 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
pejas je napisao:

Dobro. Nadamo se da će biti tako.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 15:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2016, 22:23
Tako će nam sve biti i u budućnosti, od kada je SBB/TELEMACH/UNITED MEDIA odlučila da gramzivo otme sva prava i da ih zadržava samo za sebe ili traži nerealne uslove za sublicence. Tek ćemo mi upoznati šta znači bahaćenje i gramzivost,a za ovo niti jedno izvinjenje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]