Schlager je napisao:
pejas je napisao:
Morali su, napadi korisnika od jutros su urodili plodom, ne bi drugačije.
Ne znam jedino da li vide ovo da im je pogrešan EPG. To može biti problematično zbog snimanja.
Vjeruj kolega da nije zbog napada korisnika,i da je to trebalo još juče biti rješeno

..Dugo sam uz Total,čak i dve i po godine prije nego je u BH došao (znači negdje od maja 2006)...tu kuću doživljavam kao nešto svoje....i mnogo gore od psovki,prijetnji raskidom ovih novopečenih korisnika,su mi stotine i stotine onih mojih korisnika koji su me jutros zvali da pitaju "šta je ovo bilo"

..ljudi koji po kućama ili kafanama imaju i po pet naših priključaka...i koji se deset godina u društvu "svađaju" da je Total bolji od svih,drže nam stranu,da Total ima najbolje kanale,najbolju uslugu....zbog takvih mi je najviše žao,jer sam mnogima juče rekao da slobodno pozovu društvo,organizuju8 gledanje....a ne ovih zapjenjenih koji traže raskid i vrijeđaju (iako su i oni u pravu)...Obraz je nekad i važniji od finansijskog gubitka 0,1 % korisnika koji ovo neće progutat..prejaka je to firma da bi je to uzdrmalo,ali treba nekako naći način da se izvini korisnicima..poruka na ekranu,sa obavještenjem da će se svaka Zvezdina utakmica u LŠ moći gledat, bi bila sasvim dovoljna...počev od većerašnjeg žrijeba u 18 h,pa do svih 6 Zvezdinih utakmica u LŠ...a ja se lično nadam i kojom više,ili u LŠ ili u LE
Uglavnom,ne znam ni šta je danas ubačeno,šta nije,vjerujem vam da jeste,i da se ovo neće ponovit..
Živi bili i ostanite uz Total tv.
Šta znam, meni sve ovo što se dešava totalno pretjerivanje. Ispade veći problem jedna utakmica od, ne znam, pretučenog novinara, pravde za Davida, i svih drugih loših životnih pitanja (od politike do crne hronike) ovdje...
Desi se svima, pa i Elti je prerezan kabl kad je bila važna utakmica, pa šta, nikom ništa... To je ipak samo igra, lopta na terenu, nije smak svijeta ako se desi ovako nešto jednom u 100 godina, bar ja tako mislim. I bezveze je prijetiti, psovati, galamiti da ćeš momentalno da raskidaš ugovor zbog jednog sporadničnog slučaja...
Veći problem na Totalu je ova diskriminacija svojih korisnika na EON aplikaciji, o čemu smo već pričali ovdje, što u RS u gradovima gdje nema Telemach interneta ne može da se gleda određen broj kanala, jer su omogućeni samo za one koji imaju Telemach internet... a kojeg recimo u BL nema. Na tome treba da poradite (ako radiš u Totalu, izvini, nadam se da nisam pogrešno shvatio), jer kao što rekoh, radi se o čistoj diskriminaciji korisnika koji za taj sadržaj plaćaju, a ne mogu da ga gledaju na EONu, niti im je data bilo kakva alternativa što se toga tiče.