banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 19:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 29 Avg 2018, 21:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 30 Jul 2013, 18:28
Evo RTS HD preko neta, samo se registrujte. https://rtsplaneta.rs/linear/16887

RTS 1 je blokiran.

Kaze mi brat da su mnogi ostali razocarani, kao i vlasnici kafica koji imaju Total. Sto je najgore ni oni nisu znali da ima razlika izmedju nase i Srpske verzije SK1.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 21:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2017, 09:12
U ovoj priči najmanje je Total kriv(nije da ga branim) ali kao što sam pisao krivicu snosi Sport Klub kao tv kuća koja jedina može i postaviti BiH verziju na satelit a iako sam slao više upita nisu se udostojili da daju bar kakav odgovor.Total ne može ubaciti u ponudu kanal koji nije na satelitu i to je mislim svima jasno.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 21:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Okt 2016, 08:18
Nije istina kolega. Total tj.sbb radi uplink svih sportklubova na satelit a optikom stižu svi kanali iz centrale sportkluba do uplink centra. Problem je što nisu na vrijeme izbacili amc HD još juče kad je trebalo i na to mjesto podigli sportklub1 BiH . Kako su amc tek danas izbacili nisu imali dovoljno vremena da pripreme sportklub1 i podignu na satelit .

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Upravo tako kao što kaže Goran. SBB diže sve kanale na satelit a ne svako svoj kanal pojedinačno.

Mada, kad su ubacili Cinestar i Nick Jr, valjda su mogli i SK podići na satelit. Rekao bih da su ovi u BG možda neupućeni ili nezainteresovani dok se neko ne pobuni.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 21:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Možda im nije ni u interesu kada je BiH verzija 95% ista kao srbijanska verzija.Mada sada kada krene LŠ nećemo moći gledati najzanimljiviju utakmicu srijedom.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 21:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 15 Okt 2016, 08:18
Ma tp su puni ko šipak , narodski rečeno . Očigledno je nešto sa tehničke strane zastekalo jer cijeli dan su kasnili sa izbacivanjem amc i Sundance kanala koji idu sa njihovih tp.
I morali su na silu ubaciti i baby TV na svoj tp mada već danima testiraju taj kanal sa drugog tp ( austrijski tag ) i vjerovatno nešto nije pošlo kako treba.
Ali ovo ih uopšte ne opravdava kao ozbiojnog operatera .
Dozvolili su da im direktni konkurent ( mtel iptv) ima ovaj kanal a oni koji su vlasnici tog kanala ga večeras nemaju u satelitskoj ponudi .

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
boban1982 je napisao:
Možda im nije ni u interesu kada je BiH verzija 95% ista kao srbijanska verzija.Mada sada kada krene LŠ nećemo moći gledati najzanimljiviju utakmicu srijedom.

SK 1 CG valjda prenosi iste utakmice kao bh. verzija, dovoljno samo da stave taj kanal na listu.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 21:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Avg 2017, 10:37
Ni Sport klub ni SBB ne odgovaraju na mejlove. Ako se ovaj problem ne riješi, onda stvarno ne znam kakva je svrha da bilo ko ostane korisnik Totala. Gomila ljudi po selima koji imaju jako loš internet ili nikakav nisu mogli da gledaju utakmicu, a i po gradovima je bilo problema.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neka se Zvezda plasirala u LŠ to je nsjbitnije.Znači Zvezda će tri utakmice igrati srijedom ali ne mora značiti da će sve igrati u 21 sat kao termin gde SK ima prava prenosa.A valjda će se i oni urazumiti i pustiti BH verziju na satelit,bar sada imaju vremena do početka grupne faze.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 22:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

AMC HD Balkan od danas ne emituje ni na jednom satelitu u Evropi.Baby TV je na istoj frekvenciji na kojoj je bio Saudence TV.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Total Tv treba pakovati kablove nakon ove blamaže

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 22:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Slažem se. Onda bi ljudima ostala jedina opcija da uzmu Total u Srbiji preko nekoga od rodbine ili na divlje preko montera koji to rade i ovdje i ne bi bilo problema. Bilo bi ovako:

Slika

Ali bi bilo. 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 22:47 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2018, 12:28
Schlager je dao dezinformaciju, ali ne krivim čovjeka, znam da je bilo u najboljoj namjeri i da je i on dobio pogrešne informacije. Ali Total i Sport Klub i sve kompletno nabijem na onu stvar. E da, zajedno s njima na moj mali penis nabijem i RTS koji pred utakmici vijeka nema emisiju u studiju nego pušta hiljaditu seriju s Bosiljčićem i Slobodom Mićalović do pet minuta pred utakmicu. Jebo vas RAdoš Bajić u prkno!

ZVEZDA!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ali onda ne bi imali ni jedan Arena sport kanal.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 23:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Nabijem vas na kurac sve redom koji radite u Totalu. U oktobru istice ugovor i slobodno mozete da dodjete po svoj tanjir, koji mi ionako ruzi balkon.
Meni se iskreno jebe za tim ko je kriv - u 21. vijeku da najvazniju fudbalsku utakmicu u zivotu pored dve kablovske moram ganjati po strimovima, nisam mogao sanjati ni u najludjim snovima.
Iskreno boli me kurac u cemu je bio problem - ja kao nezadovoljni korisnik mogu samo reci da ste strasno neprofesionalni. Imao sam 2 problema u ove dvije godine i niti jednom se niste udostojili da odgovorite na mail, a kamoli po nalogu da izadjete na teren.
Druga stvar sto ste totalno beskorisni kad padne prva kisica,a da ne govorim o nekim vecim vremenskim nepogodama.
Ovo je kap koja je prelila casu, i zelim vam ubrzano gasenje na ovim prostorima, bez obzira na otkupljena prava prenosa Sport Kluba.
Da ovo nije kurcina drzava ko sto jeste, odavno bi vam trebalo zabraniti djelovanje ovde.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 23:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Total nije kablovska tv,razumljiv je vaš bes ali krivca treba tražiti u Beogradu,nažalost.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2018, 23:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kao što čovjek napisa, krajnjem korisniku se živo jebe ko je kriv.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 07:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jan 2011, 21:49
Ovaaaj, vi ste svjesni da nisu svi korisnici TV usluga sportski fanatici? :)

Konkretno, mene ni sekunde ne dotiče postoji li bilo koji sportski kanal u programskoj šemi, pa ove priče "zašto bi bilo ko ostao na Totalu" ne piju vodu uopšte, jer Totalova ponuda kanala i dalje je najbolja od svih, nevezano za sport i ovu aktuelnu problematiku.

Razumijem bijes ljubitelja fudbala, ali probajte da razmislite malo ovako - sigurno su u Totalu svjesni šta će ovo izazvati i da su mogli da utiču na bilo šta, uticali bi. Isto važi i za ostale operatere.

A te gluposti "raskidam ugovor čim istekne", kako vidim na Facebooku, blebeću korisnici na svim operaterima. Jednostavno, tako nam je kako nam je, živimo u odvratnoj zemlji, konkurencija je svakako nikakva ili ista, odnosno imaju svi svoje prednosti i mane. :)

Ja vam svima želim sve Sport klubove i sve Arene i sve utakmice svijeta u svakom slučaju. :)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Slažem se,Total pruža svim gledateljima kanale po njihovom ukusu.Ja volim sport,neko voli Pink(ja ga ne volim ali razumijem da ima onih koji vole) i onda po fb pitaju sto puta što ste ukinuli Pink,ucjenujete nas da produžimo ugovor itd.Pa ako Pink paket dobiješ džabe uz produženje ugovora korisnik nije na gubitku sigurno.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2018, 08:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Sep 2015, 17:48
Samo Zadruga, samo Pink, samo Zorica Vegeta Marković i Slepi Mića.

Samo Žex Mitrović.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]