Rivaldinho je napisao:
Без текста.
...
Поред преноса, у сјећању остају и његове феноменалне колумне о НБА легендама, на Мондо порталу.
Па зар је ово већ старо још мало па 15 година:
https://mondo.rs/Kolumne/Ostalo/a570383 ... erenu.htmlГдје пролети сво ово вријеме...
Почивај у миру, Едине. Хвала за љубав према кошарци коју смо дијелили с тобом.
Jebote, koja tragedija.
Od skora je bio cenzurisan za bilo kakve prenose, ali on i Kole u duetu je davalo bar 2-3 puta veći šmek nekoj utakmici nego inače.
Ono što me skoro baš veže za njega jeste njegova izjava, prilikom gostovanja Ostojića kod Tegeltije, gdje su bili pozvani, kako sam shvatio, skoro svi sportski novinari Srbije da dođu i postave pitanja, a pojavila se njih trojica Edin, ovaj jedan naše gore list i još jedan Beograđanin.
I tada njegova čuvena izjava "Ja sam mislio da će ovde da vrvi od novinara i da će sve ove stolice biti popunjene". A ono spalo na njih trojicu. Tada je i krenula još jača cenzura prema njemu.
Generalno prezanimljiv lik i veliki zaljubljenik u košarku. Od evropskih liga, eurolige, koledža pa do NBA. Nevjerovatan gubitak za sve nas koji smo voljeli analize i praćenje košarke. Takođe njegovi xos ili kako već podcasti su imali skroz drugačiji šmek od ovih suvoparnih tv emisija.
Nenadoknadiva praznina će ostati poslije njega. Poserem ti se u život, danas jesi, sutra te nema.