banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2379 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Sport Klub
PostPoslato: 09 Okt 2014, 19:30 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
sportklub produzio prava za evroligu i potvrdio prenose turske lige u kosarci :)

cilj im je da produze sva jaca prava koja posjeduju i da uzmu ligu sampiona i italijansku ligu u fudbalu, jelen superligu ne zele

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 20:42 
Pripravnik
Pripravnik

cak tri prenosa turske kosarke za vikend :)

Galatasaray - Usak
Gaziantep - Efes
Karsiyaka – Banvit

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2014, 15:38 
Pripravnik
Pripravnik

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N5oz8uE9UL8[/youtube]

:)

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 13:28 
Pripravnik
Pripravnik

kako se prica, sbb ce uraditi sve da omoguci najbolje sportske sadrzaje preko sportkluba, bice pojacana ponuda :)

Vrh

Tema posta: Re: Odg: Sport Klub
PostPoslato: 29 Okt 2014, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Sta misle jos uzeti?

Vrh

PostPoslato: 29 Okt 2014, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Vjerovatno LŠ i ostale zanimljive sadržaje jer Arena ima prava još samo za ovu sezonu. Ako Arena i to izgubi, onda nema smisla da se i dalje naziva sportskim kanalom.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ja nešto kontam da sk mora izgubiti neki od jačih prenosa, tipa premijerligu ili evroligu.
Mnogo se oni busaju.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 14:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Nek se još malo busaju, već ove zime će biti prodan Telekom Srbija a onda ako dođe T-Com ne bih se kladio da će SK moći tako lako uzeti sve što im padne na pamet. Koliko znam LP i LE su sigurni na AS, nema nikakve najave da idu na SK osim ovako nezvaničnih.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 14:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa nema ni zvanične najave da sigurno ostaju na Areni. ;)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ja ne znam sto uzdizete taj SK...licno za sve nas bi bilo bolje da SK oslabi...a Arena ojaca...ovako..kad ostane samo SK ...imace monopol i najvise cemo popusti mi...korisnici

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:07 
Pripravnik
Pripravnik

samo jedan sadrzaj sportkluba je upitan za sledecu sezonu, svi ostali su obezbjedjeni na duzi niz godina, evroliga do 2020.

arenisport isticu prava prenosa za ligu sampiona, kao i za italijansku ligu, a sportklub je vec obezbijedio sa uefom prava za kvalifikacije i generalno mnogo lakse kupujes prava ako iza tebe stoji EBDR nego telekom srbija ili pak t-com(to je vec cista spekulacija) :)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slažem se wizzy_bl ali mislim da je iza ovog napuhavanja "svemoćnosti" SK želja da se nahvali "svoga konja".

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:17 
Pripravnik
Pripravnik

a koliko je united grupa ozbiljan igrac najbolje vam pokazuje sto su oni preuzeli prava prenosa aba lige od agencije koja ih je drzala i automatski ih proslijedili sportklubu i sad se oni pitaju kome ce da prodaju i koliko, rts nista nije dobio

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To što su oni proslijedili prava ABA lige je vjerovatno dio nekakvog deala, nešto će i SK ustupiti samo kad dođe vrijeme. Oni ovako rade dok još mogu. Kad se donese novi zakon o medijima malo će teže praviti monopol, tj neće moći nikako. Pogledajte samo stanje u Hrvatskoj iste EU zakone usvaja i Srbija tako da dok mogu nek rade tako. Npr SK u Hrvatskoj možeš pratiti na više kablovskih operatera dok to u Srbiji možeš samo putem SBB-a i Totala.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:33 
Pripravnik
Pripravnik

to je potpuno netacno, u srbiji sportklub imaju svi sem telekoma i par manjih iptv operatera, imaju ih svi jaci igraci ostali, ikom, ptt, radijus vektor, kopernikus, a sve to zajedno sa sbb i total tv je oko 80% korisnika kablovske, dok arenusport nema ni 30%.

u makedoniji sportklub imaju max tv, boom, total tv kao najjaci operateri, dok arenusport ima samo max tv.

u hrvatskoj sportkub imaju gotovo svi, ukljucujuci i max tv koji ia ekskluzivu na arenasport kanale i samo ih oni imaju u ponudi, niko vise.

u crnoj gori svi imaju sportklub kanale sem extra tv, dok svi ostali imaju arenusport, sem total tv, sada ce se to promijeniti posto je sbb kupio bbm pa nece ni oni imati arenusport vise.

u sloveniji sportklub mnogo dostupniji od sport tva.

samo problem pravi akop na celu sa kabanicom, kaubojsko ponasanje, i samo zbog njega sportklub sada nemaju korisnici blica npr, dok ce za najmanje mjesec dana gotovo cijelo sarajevo imati sportklub, dok iptv moja tv nece. mtel kao dio telekoma isto ne moze dobiti sportklub kanale, iptv korisnici uopsteno, ali kablovski operateri sportklub uglavnom imaju, sem u srpskoj, pa sad vidi zasto je to tako i cija je krivica.

sportklub je mnogo prisutniji u svim zemljama sem u srpskoj, a tu su najveci problem operateri. pokusaj monopola i ekskluzivu su donijele arenesport, pay paketi u skoro svim zemljama okruzenja, samo su nabasali na malo jaceg igraca pa su brzo propali i prodali firmu telekomu, koji opet ima samo gubitke od arene.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
Ja ne znam sto uzdizete taj SK...licno za sve nas bi bilo bolje da SK oslabi...a Arena ojaca...ovako..kad ostane samo SK ...imace monopol i najvise cemo popusti mi...korisnici

Kako za koga. Misliš da će se npr. korisnici Totala ili Telemacha složiti s tim da je bolje da SK oslabi? Stvar je u tome što Arena nije sposobna ni da zadrži prava za ono što je već emitovala, a da ne govorim o kupovini novih sadržaja.

Budimo realni, Sport Klub trenutno ima mnogo jaču ponudu od Arene, a jedini krivac za to je sama Arena, odnosno Telekom Srbija/m:tel.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne kazem ja da sport klub nema daleko bolju ponudu od arena sport...vec kazem da mi se to ne svidja...trude se iz sve snage da uzmu sve zivo,makar to znacilo i kratkorocni finansijski gubitak...ali samo da uniste ponudu kod arene i da je zatvore...kako ce se pokriti kratkorocni gubitak...pomocu dugurocnog monopolistickog polozaja...uglavnom..nije ovoliko SK dobar koliko se predstavlja..dobar ce biti samo dok je Arene..kad ne bude njih..nece biti ni dobrog/jeftinog SK ( bice ako platis)

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Npr...po meni ABA ligu NISU TREBALI uzeti od Arene...imaju pokriven fudbal,formulu,kosarku..to su uzeli samo da sjebu konkurencij7

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:57 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Okt 2014, 13:57
Uzeli su od Arene samo zato, da mogu zajebavati nas u RS. Nece da daju SK nijednom operateru u RS, a onda namjerno kupuju neke lige kako gledaoci iz RS ne bi mogli nista gledati. Da nisu operateri u RS kupili tenis, Djokovica ne bi nikada ni gledali.

Vrh

PostPoslato: 30 Okt 2014, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Naravno da im je cilj da imaju što jaču ponudu, ne vidim razlog zašto nisu trebali da uzmu ABA ligu. Druga stvar je što se SK ponaša bahato i što drži monopol svuda osim u BiH, ali krajnje korisnike to i ne zanima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2379 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]