banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 21:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 21 Okt 2012, 18:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Уз "дајсек" преклопник и одговарајући број Ел-Ен-Беова, можеш да гледаш све остале ФТА канале са још неколико сателита.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 21:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Total ima 300 kanala, a ja na aneksu 60 :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 22:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
corttex je napisao:
Koliko kosta Total TV sa jos dva dodatna SD risivera, start 1 i plus paket.
Kolika je cijena montaze za ovaj slucaj.
Je li nema na Totalu HRT1, HRT2, RTL i Nova TV kanala.
Koje probleme treba ocekivati kod Total TV.
Zahvaljujem na eventualnom odgovoru.

Ja sam svojevremeno starcima koji zive u jednom provincijskom gradicu organizovao taj total jer su bili u dijelu gdje nije prosla kablovska. Elem, sistem je postavljao lokalni predstavnik totala za tu regiju, lovio sam ih mjesec dana, i na kraju su zaista dosli, i rijesili to. Postavljanje je bilo 80 KM (to je bilo pre dve-tri godine, ne znam da li jos ta cijena), i uzeli smo neki paket koji je kostao 16 KM...sjecam se da su Arenasportove tada imali promo pa su sve cetiri bile u osnovnoj ponudi...i sve je to ferceralo redovno nekoliko mjeseci, i onda se desio kvar...nesto je puklo, starci zvali ove koji su postavili da to poprave, njih nije bilo jedno mjesec dana, sve pod pricom da ce doci sutra, da nemaju kad, da nemaju para za gorivo :angry4: i te gluposti....u medjuvremenu je kroz tu ulicu prosla kablovska pa smo zavrsili sa njima da se uvede u kucu, a ove iz totala smo zvali da dodju po opremu, i oni nekih 2-3 mjeseca nisu zeljeli da dodju...a istovremeno su dolazili racuni za sve te mjesece koje ih nije bilo uopste...i onda sam ja otisao u centralu u Banjaluci...sjeo ss nekom gospojom (dobra onako, pojebljiva), i lijepo joj objasnio situaciju i ona se ubila izvinjavajuci se...poslali su neke trece ljude za dva dana i odnijeli su opremu....tako da, koliko sam ja uspio da provalim, kvarova stalno ima na sistemu, i nisu bas azurni za intervenciju...i da, pravdajuci mi ponasanje njihovog lokalnog operatera koji je zakazao, ta dobrodrzeca gospoja mi je rekla nesto u stilu: znate, mi smo vise servis za ruralna podrucja....nije objasnjavala dalje, ali kontam da je to trebalo da znaci da oni sistem uvaljuju seljacima koji ne znaju ni sta je televizija niti se znaju zaliti, pa pristaju da budu ovce za sisanje...

no, i pored svega toga, kad vidim sta radi ova ELta, ja sam raspolozen da ubacujem total ... ne znam da li ssu tako neazurni i u banjaluci

Vrh

PostPoslato: 21 Okt 2012, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
corttex je napisao:
Koliko kosta Total TV sa jos dva dodatna SD risivera, start 1 i plus paket.
Kolika je cijena montaze za ovaj slucaj.
Je li nema na Totalu HRT1, HRT2, RTL i Nova TV kanala.
Koje probleme treba ocekivati kod Total TV.
Zahvaljujem na eventualnom odgovoru.

E ovako ja sam imao total tv 2 godine Hrvatskih programa nemas ni jednog a problema nisam imao nikakvih sve je radilo dobro u svim vremenskim uslovima barem kod mene a postavljanje ce te kostati 80KM tako je bar bilo i plus 6KM za drugi resiver

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 08:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Ja sam gledao semu od totala,ima HRT 1,al moras doplatit

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 11:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
dzoni97 je napisao:
Ja sam gledao semu od totala,ima HRT 1,al moras doplatit

Ja gledam ovdje i ne nalazim nikakve hrvatske kanale.
http://www.totaltv.tv/Ponuda/412/Paketi.shtml

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 12:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Samo u hrvatskoj verziji Totala (Bnet TTV) imaš hrvatske kanale (HRT1, HRT2, RTL, RTL2, Nova, Doma, Mini), ostale verzije Totala (SR,BH,SLO,CG,MK,INT) imaju samo besplatnu verziju HRT1 kanala (domaća produkcija, cca 50% kanala otkodirano, 50% kanala zakodirano) i to isključivo ako stave još jednu glavu prema Hotbirdu (dakle dodatna investicija).

Ako te zanimaju HR kanali onda uzmi Total u HR preko adrese nekoga tko živi u HR,drugačije ne možeš gledati hrvatske kanale. Osim ako si blizu HR granice i hvataš hrvatske kanale zemaljskim putem onda imaš još opciju uzimanja Combo DVB-T/DVB-S prijemnika koji se dodatno plaća.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 12:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
corttex@

Nema brate hrvatskih programa za nasu drzavu preko totala to ti garantujem

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
za kanale iz Hrvtaske najbolja opcija je uzeti onaj digitalni zemaljski risiver, nije skup. Jednom platiš i gotovo. Prednost totala su kanali iz Srbije, sport klubovi i puna vreća kanala sa filmovima i serijama. Jedino slaba je ponuda muzičkih kanala koji nisu iz turbo folk kuhinje. Najveći nedostatak je što nema arena, a bila je s početka.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 20:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
babic je napisao:
za kanale iz Hrvtaske najbolja opcija je uzeti onaj digitalni zemaljski risiver, nije skup. Jednom platiš i gotovo.

Upravo tako.

zigizmund je napisao:
Osim ako si blizu HR granice i hvataš hrvatske kanale zemaljskim putem onda imaš još opciju uzimanja Combo DVB-T/DVB-S prijemnika koji se dodatno plaća.

Heh, pa i ne moras biti toliko blizu granice, obzirom da samo Psunj pici skoro do Jajca :lol:

lemiultras je napisao:
E ovako ja sam imao total tv 2 godine Hrvatskih programa nemas ni jednog a problema nisam imao nikakvih sve je radilo dobro u svim vremenskim uslovima barem kod mene a postavljanje ce te kostati 80KM tako je bar bilo i plus 6KM za drugi resiver

Tako i kod mene, bez i najmanjeg problema, gotovo 4 godine. Sve je do montera, ako on iole dobro odradi svoj posao - problema nema.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2012, 21:00 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Нова Варош je napisao:
Total ima 300 kanala, a ja na aneksu 60 :roll:

Nema...ima ih stotinjak. Al' opet puno bolji izbor nego na Elti recimo. Korisnik sam oba provajdera. Elta nije ni do koljena.
nidjeveze je napisao:
trebalo da znaci da oni sistem uvaljuju seljacima koji ne znaju ni sta je televizija niti se znaju zaliti, pa pristaju da budu ovce za sisanje...

Ovaj dio ti je kao i nick...niđe veze....ako je regionalni zastupnik loš ne možeš pljuvati cijelu platformu. Ja koristim Total jedno sedam godina i do sada nisam imao problema. Čak su mi kada mi se pokvario daljinski bez ikakvog troška zamijenili isti ispravnim.....

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 12:15 
Majstor
Majstor

Drug, ja sam to rekao hipoteticki, najslobodnije tumaceci sta mi je ta gospoja rekla...ladno rece, mi smo servis za ruralna podrucja...ali, velim, ne vjerujem bas da su neazurni svuda

Schlager je napisao:

zna se za šta je totakl savršen....total tv je idealno rješenje za periferije,gdje nema kablovske,i još idealnije za inostranstvo gdje ga masovno nose (ja to ne znam :D )....

evo sa druge teme, covjek veli da je ukljucen u te neke price

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 12:42 
Administrator
Korisnikov avatar

Pod ruralno sigurno nije mislila na ljude koji nisu vidjeli tv i ne znaju šta znači kvalitetna kablovska tv nego vjerovatno na mjesta kroz koja kablovska infrastruktura drugih provajdera nije još prošla ili neće ni proći. Da jeste mislila to na šta ti aludiraš zbog čega bi im ponudili izbor kanala kakav vama "urbanima" nije ponuđen ni od kojeg provajdera? Mogli su jednostavno prekopirati Eltinu ponudu :wink:

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 12:57 
Majstor
Majstor

joj, zezao sam se, bio previse ironican...ali cinjenica je da sam joj ja ukazao na problem koji se desio u gradu, i objasnio da njihov covjek ne zeli da dodje po opremu, a ona mi je na sve to dala takav odgovor...sta sad ja da zakljucujem nego da oni u selu, kada se oprema pokvari, ne zovu ih da to poprave...i to takav usiljeni osmijeh je imala kada je to rekla, u stilu, znate, sta oni na selu znaju....dakle, slobodno tumacenje, opet kazem

koliko sam urban u vezi sa totalom, govori cinjenica da cu ga vjerovatno aktivirati ubrzo, samo da rijesim neke stambene zavrzlame...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2012, 13:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Ma kontam....al' ispade da smo mi korisnici Totala prave neuke seljačine :) Ono, nismo daleko al' nismo baš ni volovi....

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 18:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
kanali koji se emituju u totalu su sve samo ne ruralni. Ruralnije je ono što se nudi građanima u gradu na kablovskoj.

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 19:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ma pogresno je interpretiran kolega,ili cura iz totala...total tv je i zamisljen u srbiji (a i kod nas) kao kablovska preko satelita,ili tacnije da se montira tamo gdje nema sbb kablovske,a to su obicno sela i periferije..tako je i u srbiji,i kod nas,svagdje...u gradu je isao masovno samo 2006 i 2007 dok se nisu pojavile kablovske,sad ide masovno samo po ruralnim podrucjima,ali pojavila se i druga grupacija,gastarbajteri,koji ga skoro svi nose sa sobom vani,pogotovo otkad total ne ide u cs...

mislim da je to u pitanju,a kanali su daleko od ruralnih...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Nema Arena na Totalu?

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 19:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
nema...vec dve godine...

Vrh

PostPoslato: 26 Okt 2012, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2011, 19:22
Šlager, šta je sa internetom za BiH? Čuo sam nešto, ne znam je li istina, kao od početka 2013. god. da bi trebao biti i internet u ponudi preko Totala.
Tebi vjerujem. 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]