corttex je napisao:
Koliko kosta Total TV sa jos dva dodatna SD risivera, start 1 i plus paket.
Kolika je cijena montaze za ovaj slucaj.
Je li nema na Totalu HRT1, HRT2, RTL i Nova TV kanala.
Koje probleme treba ocekivati kod Total TV.
Zahvaljujem na eventualnom odgovoru.
Ja sam svojevremeno starcima koji zive u jednom provincijskom gradicu organizovao taj total jer su bili u dijelu gdje nije prosla kablovska. Elem, sistem je postavljao lokalni predstavnik totala za tu regiju, lovio sam ih mjesec dana, i na kraju su zaista dosli, i rijesili to. Postavljanje je bilo 80 KM (to je bilo pre dve-tri godine, ne znam da li jos ta cijena), i uzeli smo neki paket koji je kostao 16 KM...sjecam se da su Arenasportove tada imali promo pa su sve cetiri bile u osnovnoj ponudi...i sve je to ferceralo redovno nekoliko mjeseci, i onda se desio kvar...nesto je puklo, starci zvali ove koji su postavili da to poprave, njih nije bilo jedno mjesec dana, sve pod pricom da ce doci sutra, da nemaju kad, da nemaju para za gorivo

i te gluposti....u medjuvremenu je kroz tu ulicu prosla kablovska pa smo zavrsili sa njima da se uvede u kucu, a ove iz totala smo zvali da dodju po opremu, i oni nekih 2-3 mjeseca nisu zeljeli da dodju...a istovremeno su dolazili racuni za sve te mjesece koje ih nije bilo uopste...i onda sam ja otisao u centralu u Banjaluci...sjeo ss nekom gospojom (dobra onako, pojebljiva), i lijepo joj objasnio situaciju i ona se ubila izvinjavajuci se...poslali su neke trece ljude za dva dana i odnijeli su opremu....tako da, koliko sam ja uspio da provalim, kvarova stalno ima na sistemu, i nisu bas azurni za intervenciju...i da, pravdajuci mi ponasanje njihovog lokalnog operatera koji je zakazao, ta dobrodrzeca gospoja mi je rekla nesto u stilu: znate, mi smo vise servis za ruralna podrucja....nije objasnjavala dalje, ali kontam da je to trebalo da znaci da oni sistem uvaljuju seljacima koji ne znaju ni sta je televizija niti se znaju zaliti, pa pristaju da budu ovce za sisanje...
no, i pored svega toga, kad vidim sta radi ova ELta, ja sam raspolozen da ubacujem total ... ne znam da li ssu tako neazurni i u banjaluci