Tupko je napisao:
rendzer je napisao:
Info za "stručnjake" sa foruma je da je nabavna cijena tih famoznih STB između 250 i 300KM pa sad fino uradite kalkulaciju da taj dodatni bude džaba, a ne da donosite "debilne" odluke kao m:tel

Ионако им је цијена "услуге" толика да су могли одмах два STB-а урачунати у исту.
Не користим пуно фиксни тел. тј. не зовем само "фиксне" бројеве па ми је у старту "опен дуо"
неповољан цијеном.
И још додатних 6 КМ мјесечно за STB за други тв пријемник...
Годишње би то износило
505,44 КМ за основни пакет IPTV-a на два тв-а и претплату за фиксни тел.!!!
А "трио" пакет (претплата за тел., нет и IPTV на два тв-а)
856,44 КМ годишње!!!
То је годишње за око 270 КМ више од опције коју тренутно користим (кабловска + нет + претплата за фиксни тел.).
Морају размислити о корекцији цијена

Ова понуда ми је неповољна.
Pa i nije toliko nerealno ljudima koji koriste fix....evo ja koristim optima paket, i placam 25 KM + PDV mjesecno, racun za telefon dodje uvijek oko 20 KM manje-vise , (e sad jedino im je glupo sto su iskljuceni pozivi ka mobilnim mrezama, ali eto, suzdrzacu se pa cu mobilne zvati sa mobilnog) i to mi dodje 45 KM, dakle mene IPTV kosta 10 KM.... Ja ne mogu koristiti kablovsku, jer je kod nas kablovski operater jako "profesionalan", pa su kabal doveli na 50 metara od mog naselja, a to je nekih 250 metara od moje kuce a inace su i u naseljima u kojima su proveli kabal povezali 50% kuca, nikako mi nije jasna njihova logika, jer bi na jos par desetina metara kabla mogli povezati veliki broj kuca, ali se valjda njima ne isplati, totalTV je jos skuplja opcija od IPTV-a (a imaju losiju ponudu kanala) tako da je meni : "cuti i uzmi iptv ako mislis nesto gledati"......