anonymus je napisao:
ne, na tom konkursu nije bilo nikakve veze. Bar kad govorimo o emisiji odgovorno, koja je i zamisljena kao projekat studenata, za ostale emisije i pozicije ne znam, ali za ovu mogu odgovorno tvrditi da se nije upadalo preko veze.
E pa vrli urednice, ako si ti Igor Pozgaj ili neko njemu blizak evo ja odgovorno tvrdim da je bilo stele. Itekakve. ja sam konkurisao, pa iako sam zadovoljavao sve kriterije nisam imao vezu i to mi je otvoreno i receno prilikom predaje dokumenata. Iskreno pokusao sam naci vezu ali nisam uspio jer nemam koga, osim da se uzdam u svoje obrayovanje i kvalifikacije, koje danas ne vrijede nista! I znao sam da necu biti primljen. A znam za vecinu primljenih, za mnoge cak i imenom i prezimenom ko je urgirao!I to bas u vasoj emisiji. Od dva momka koja rade navedenu emisiju jedan je dosao stranacki a drugom majkaradi kod vas na televiziji... A to sto je jedna od primljenih po zanimanju administrativni tehnicar je posebna prica!
P.S. Mene nece primiti za administrativnog tehnicara, pa ni za trgovca ili konobara, provjereno jer sam vec konkurisao, ali takvi kod vas na televiziji mogu biti novinari![/quote]
Главу горе нема предаје, немој допустити да те систем и ово зло доба одврате од (на основу поста сконтах) бављења новинарском професијом

Данас се свак бави новинарством,али мало нас се може назвати новинаром. Систем је такав какав је,штела је у свим порама друштва, диплома не значи ништа,али квалитет кад тад изађе на видјело.