banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 23:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2009, 13:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne znam do čega je, ali toga kod mene nema :) Jel na svakom kanalu ili na samo ne nekim?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2009, 15:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
uglavnom na zemaljskim... nije strasno kad se naviknes :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 20:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2008, 00:12
Kod mene je vidljivo na svim kanalima. :mad:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 09:38 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Okt 2008, 21:41
Na digitali mi ne radi opcija Parental Lock. Tj. kada je namjestim da blokira programske sadrzaje za "punoljetne" ona ne odradi nista. Cisto sumnjam da kanali poput TV1000 ne ukljuce informaciju o tome u svoj stream i pretpostavljam da elta onda te informacije prenese ka nama. Sve i da ih nemaju, zna se koji kanali po citav dan emituju sadrzaje za 18+ i mogao bi se potreban signal i pustiti. Nije da mi ta funkcija treba, ali smatram je korisnom. A mozda i grijesim, mozda nije do elte - sada ce oni to objasniti kako ipak nemam najnoviji tv....

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 11:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Dec 2008, 14:26
Naravno da ti TV ne valja :lol:
Kod elte ( malim slovom, (c)Digitalija :lol: ) je sve u redu, sad ce da se javi neko i kaze kako to kod njega radi savrseno,pa jos ima i svih 150 kanala bez da ceka juni :lol:

A kad zatrazis screenshot sa listom onda :oops:

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 17:35 
Početnik
Početnik

Posli su da zastrasuju ljude na njihovim rodjenim vratima. Salju nekakvog mjesanca gorile i krmka sa IQ u minusu koji glumata utjerivaca :lol:
Vrlo profesionalno. A na digitali i dalje haos.
Ili je mozda do mog TV.

Pozdrav i pazite kome otvarate 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2009, 23:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Okt 2008, 10:11
UK1972 je napisao:
Posli su da zastrasuju ljude na njihovim rodjenim vratima. Salju nekakvog mjesanca gorile i krmka sa IQ u minusu koji glumata utjerivaca :lol:
Ili je mozda do mog TV.

Samo jedna mala napomena-servis digitalne televizije je besplatan, a vi ste dužni plaćati račune za analognu tv...

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 14:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

elta-servis je napisao:
Samo jedna mala napomena-servis digitalne televizije je besplatan, a vi ste dužni plaćati račune za analognu tv...

Oho, novi momenat u tumacenju sa kojim se ne bih slozio. Ovo je pokusaj da se izbjegne odgovornost za losu digitalnu tv, kao besplatna je. Ovo je kao kada bi Vodovod rekao da mi placamo samo potrosenu vodu, pa da za kanalizaciju nisu odgovorni! Ili, da uporedim sa modernim tehnologijama, internet provajderi. Ako se pristup internetu placa, a vi uz nalog za pristup dobijate i e-mail account, to ne znaci da se taj e-mail ne mora odrzavati iako se direktno ne naplacuje. Tako je i kod elte - servis digitalne i servis analogne televizije dio jedinstvene usluge. I mi ocekujemo da radi ma koliko besplatan bio!

I sta se ovo desilo za vikend? Imam na digitali veliki broj kanala na kojima nema nikakvog signala, a koji su zapravu "dupli" sa onima na kojima imam signal. Dva Travela, dva RT, dva HTV1, dvas HTV2, dva.... na jednom ima signal, na drugom ne.

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 14:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Ma sta pitam, sigurno je do mog TV-a!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 15:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
digitalija je napisao:
Ma sta pitam, sigurno je do mog TV-a!

vidis da nije tesko savladati gradivo :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 15:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Repetitio est mater studiorum

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 16:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
uvijek bilo :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 19:53 
Početnik
Početnik

elta-servis je napisao:
UK1972 je napisao:
Ili je mozda do mog TV.

Kad je raspravljati o duznostima korisnika, tumaciti ( naravno, na svoj nacin i pogresno ) zakone i naplacivati, tu ste bez premca. Ali kad treba isporuciti naplacenu uslugu, onda to nije vasa obaveza jer zaboga, korisnici imaju lose televizore, kablove, losu zgradu, bioritam, itd.

@ Digitalija: nemoj da ih kritikujes, obecali ljudi krajem februara epg i odrzali obecanje hehehe
To sto nema slike na tim kanalima sa epg, a i epg se sastoji samo od naziva tog kanala, nema veze, ionako je to do tvog TVa ( i mog ), a mozda i zato jer...

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 03 Mar 2009, 22:01 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
i kod mene se sve nesto uduplalo...imam oko 13 kanala sa slikom koja je neka imitacija digitalnog signala...uzas....

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 14:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nisam svracao dugo na ovu digitalnu temu, ali koliko mogu skapirati sad evo vec nakon pola godine projekta zvanog "elta uvodi digitalnu televiziju" koji je pompezno najavljen sa flajerima u sanducicima - je definitivno propao i mislim da imate svako pravo da se udruzite i tuzite Eltu.

Poslednji put menjao dtkb1 dana 05 Mar 2009, 12:20, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 04 Mar 2009, 23:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

drapa je napisao:
nisam svracao dugo na ovu digitalnu temu, ali koliko mogu skapirati sad evo vec nakon pola godine projekta zvanog "Elta uvodi digitalnu televiziju" koji je pompezno najavljen sa flajerima u sanducicima - je definitivno propao i mislim da imate svako pravo da se udruzite tuzite Eltu.

Molim te elta malim slovom, mislio sam da smo se dogovorili.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2009, 10:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2009, 10:07
bolji mi je aneks jer su nekako kao bistriji kanali :)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2009, 21:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Jan 2009, 21:41
BRAVO za eltu, ali za novi dizajn priznanica i boju koverte( vise nije plava kao sudska). Dakle, napredak je tu ! Ono sto bode oci je sledece: na poledjini priznanice pise da ce pustiti 150 kanala "do kraja godine" !!???? Sva prica do sada se bazirala na ljeto...Cekaj malo...

Ja i dalje tvrdim da NEMAM ta 33 obecana kanala !! Cartoon ne postoji uopste, slika na BHT 1 se gubi, Travel nema titla, a imao je u pocetku, slika na RTS1 je razvucena, a RTRS nekako treperi. Nije mi jasno...umjesto da nas zatrpaju kanalima i da privuku korisnike, oni jedino odrzavaju postojeci kabl uvodjenjem novih televizija.
Pitam se, da li neko od zaposlenih u toj firmi koristi ove usluge? Da li smatra da je realna cijena od 12 KM za tako nesto? KO BIRA KANALE? Zar nema mjesta i mogucnosti da se POPUNE ova 33, ne daj Boze da pitam da se prosire...a da, do kraja 2009. bice i to...

12 KM preskupo za ovakvu "ponudu"...BRAT BRATU !!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2009, 18:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

brate sve je to tako kako ti velis ali ne zaboravi da se obracas elti tj. zidovima pa se dzaba nervirati. Kod mene sjebana slika cijeloj zgradi vec 3 mjeseca, pice linije preko ekrana. Komso zvao, oni rekli pricekajte jos malo, mozda se popravi samo. Pricekali malo, linije pice i dalje, zovne on opet oni kazu sacekajte malo da im se jos neko javi iz zgrade pa ce onda popraviti.
Ja od muke ne mogu da ih zovnem, nego bi bager iznajmio jedan dan i otiso im poskidati sve te antene.

p.s. prosle godine radili tu u naselju nesto i kad su isparkiravali sa parkinga puknu nekog punta, razvale mu cijelu stranu i nagule. Komso gledo sa balkona. Eto ti firme...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2009, 19:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Okt 2008, 10:11
Što se tiče problema sa signalom evo ja Vas molim ponovo pozovete servisnu službu na 065/560-912 da se problem riješi i ukoliko i u tom slučaju problemi budu prisutni ostaviću Vam na PP vlastiti broj telefona i garantujem da će problem biti riješen.Što se tiče situacije sa puntom mislim da je njablaža riječ kojom se Vaš komentar može komentarisati je - pretjerivanje...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]